היום שבת שלי

MissUnKnown

New member
אמממ

מה הקשר לשאלה הזאת למה שכתבתי??? בסך הכול אמרתי שאני לא חושבת שיראל תמימה בכול הויכוח ושאני לא מסכימה עם האלה שעושים את ההפגנות כי להם גם אין מושג מה קורה בארץ. אם מישהו יבוא ויגיד את מה שאמרת...אני פשוט יסתובב וילך... אני גם לא מבינה מאיפה כולם הסיקו שאני מתביישת להיות ישראלית כי אני לא... כולם פה יודעים שאני מישראל. אם באמת הייתי משתביישת הייתי אומרת שאני מהולנד.

okts

New member
sorry but

i was tryin to responde to this message for like 2 days but it didnt come up.........so noW and now im sorry im typing in english, but i'm in college and that the only thing i can write in! you made me very mad! i'm hoping that you'r one in a million! there is no more people like you! i've lived in usa for 2 years, and everytime that i heard israeli's ppl talk, i tired to start a conversation with them! i didnt care if they were annoyed by that or what ever, but i just wanted to heard my people and not only americans. NOW, that you moved to NEW Zeland, be happy, forget about your past, forget about Israel, cuse as i see its making you alot of embaresmant! NEVER, no matter what will happen, i will never leave anyone who is israeli/jew on side, and ignore them! and EXCUSE ME, BUT WHAT ARE YOU DOING IN THIS FORUM?! WE ARE ISRAELIS TOO.........HOW CAN YOU TALK TO US?! I MEAN COME ON.........?! just start living your life in new zeland, BUT and im 100% possitive that you'll need some help from israelis (you might even visit israel sometime) and poeple will be just glad to help you.........so No matter WHAT you THINK.....you'll ALWAYS stay ISRAELI JEW. THINK ABOUT IT! cuse i live only by thinking about israel! PEACE

אז לא יציק לך...../images/Emo35.gif

ואת לא אמרת- אבל ככה זה משתמע מההודעה שלך. שאת כן מתביישת שאת ישראלית. "עד עכשיו אני נמנעתי מישראלים ומחברים ישראלים כמה שיותר... אני פשוט לא מסתדרת איתםת הם לא האנשים שהייתי מסתובבת איתם בארץ אז למה שאני יסתובב איתם פה? בכול מקרה כול הדרך הביתה הייתי ציקרכה לשמוע אותם מדברים והיה להם מבטא מעצבן נורא מעצבן..." אז עם מי היית מסתובבת בארץ? תני לי לנחש... לבד..? למה את לא מסתדרת איתם? אולי בגלל שאת לא מנסה...? זה פשוט מעצבן אותי איך שפתאום ישראלים עוברים לארץ חדשה (ועזבו את זה שהם שונאים את ישראל) הם ישר מתביישים שהם משם, עושים את עצמם לא קשורים ומתנהגים כמו סנובים לישראלים אחרים. אבל זה רק כלפי חוץ. כי בפנים- הם כן מתגעגעים, הם כן חושבים על ישראל. אז יאללה- כמה שתכחישו ותעשו פוזות של נגד ישראל, זה לא ממש יעזור. (ויש כמה כאלה בפורום) טוב עדן מתוקה- שיהיה לך כל טוב. מאחלת לך שלא תפגשי ישראלים... ותהיי מאושרת מלהיות לבד... אם זה מה שעושה לך טוב, שאת במקום שלא הבית שלך.
דרך צלחה

Ricki Lake

New member
את מתוקה מוות

"עד עכשיו אני נמנעתי מישראלים ומחברים ישראלים כמה שיותר... אני פשוט לא מסתדרת איתםת הם לא האנשים שהייתי מסתובבת איתם בארץ אז למה שאני יסתובב איתם פה?" - אז מה בדיוק את עושה באתר ישראלי, בפורום ישראלי ומדברת עם אנשים שחלקם ישראלים? איך אומרים צבועה איפה שאת גרה? תהני מותק...:)

okts

New member
EWWW

את יודעת מה?! עשית בי כזו תחושה לא טובה שעכשיו אני חושבת האומנם כולם פה בפורום חושבים "עלינו הישראלים" כמוך?!

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

קיבלתי קישור לפה, אז אני מצטער שאני פורץ לקהילה המאורגנת היטב הזו, וכותב כאן את מה שיש לי להגיד, אבל זה קהילה פתוחה בפני כל, אז בכל זאת אני מנצל את הבמה החופשית הזו. אקדים ואומר ששמי נדב, בן 17 (כמעט), מחיפה שבארץ ישראל זבת חלב ודבש, ולומד בבי"ס (מהסוג העשיר?) פרטי בכרמל. בתור אחת שאני מניח שלא מחשיבה את עצמה ישראלית, ולא תעביר את חייה הבוגרים בישראל (ותסלחי אם אני קופץ למסקנות) - ומעל הכל, בתור אחת שלא חייה בתוך מראות הזוועה האלו, אני לא חושב שיש לך זכות לכתוב דברים כאלו. חלק מהדברים שאני מעביר במוחי, כדרכי פיתרון לסכסוך המדובר, אולי אינם הומאנים במיוחד - אבל פרקטים בהחלט. לעומת זאת, מה שמדינת ישראל עושה, כנראה מתוך חשש לתגובה הבינלאומית, ומתוך כפיפות למדינות כאלו ואחרות, ולדעת קהל כזו או אחרת, הוא מאוד הומאני, מאוד מתחשב, ומאוד לא תואם את המציאות, ואת מה שצריך להיעשות. אני לא רואה מקום להקמת מדינה פלשתינאית במצב העגום הנ"ל, עד שתשתית הטרור לא תמוטט יסודותיה ותיעלם מעל גבי השטחים וארצות ערב השונות. עוד מעצבן שהמנטליות הישראלית לא לרוחך. נכון, אנחנו המונים לרוב, וולגרים, ופשוט זוועה לעיתים - אבל יש גרועים מאיתנו (אנטישמים לדוגמא..? *אין קשר ממשי, אל תחפשו אותו*), והזכות לבקר מנטליות שכזו, היא רק לשוחרי המנטליות עצמה. לא לאווט-סיידרים. אני חושב שזו בושה לכתוב דברים כאלו, ובושה לכתוב בסתירה-עצמית נוראית. אני יותר מידי מעוצבן בשביל לכתוב בשנינות והיגיון המיוחסים לי, וכנראה לא מעביר את דבריי בהיגיון. אני בטוח שאת לא בנאדם נורא, וסביר להניח חביב להפליא. אבל אין בך טיפת הלגיטמציה להעביר ביקורת נוקשה שכזו, בתור אחת שלא צריכה לחשוש לצעוד למכולת, לעלות על אוטובוס בדרך לביה"ס, ולסיים את חייך. בתור אחת שלא צריכה לקבור את חבריך, ולהתאבל על אומתך. בתור אחת שלא מפסידה אירועים כלשהם, רק כי אמא רוצה אותך בחיים. אני חושב שבתור כאלו, יש לנו את כל הזכות לכעוס, לזעום, ולרצות במותם של ההורגים אותנו, ומעל הכל - לפתח מנטליות המונית וגרוטסקית. זו זכותינו המלאה. שנה טובה!! נדבו'ש. (פנוי לתגובות במסנג'ר - [email protected]; ובאייסיקיו - 53280320).

ודרך אגב....

הקהילה הזו לא כזו מאורגנת... אתה יכול לפרוץ לפה מתי שמתחשק לך

קראתי את כל השירשור

ואני באמת לא מבינה על מה המהומה. היא בסך הכל אמרה שהיא לא אוהבת את המנטליות הישראלית. אסור לה? זו הדיעה שלה וכמו שאנשים פה כותבים שהם לא אוהבים את המנטליות של האנשים במדינה שהם חיים בה, לה מותר לא לאהוב את המנטליות של הישראלים. לגיטימי בהחלט. זה לא כאילו היא כתבה פה "מוות לישראלים" ואם כבר פתחתי הודעה, אין בעיה שכל אחד פה יגיד את הדיעה שלו, גם אם לא כולם מסכימים איתה אבל תעשו לי טובה, את הקללות תשמרו לעצמכם כי הודעות עם קללות ימחקו.

נעמה125

New member
איך אני שונאת את כל הקרפ אוף בולשיט

ואת כל יפי הנפש...... כל אחד יש לו את הדעות שלו. זו מדינה דמוקרטית, ופורם דמוקרטי. זה שהיא כותבת משהו שלא מוצא חן בעיני כמה מכם? להתווכח זה לגיטימי אבל למה לרדת לירידות ומסקנות אישיות וקללות? פאק אוף!

חמודה, יפי הנפש זה השמאלנים.

ואפילו הם לא מגיעים לרמות כאלה, אז אנא, חסכי מאיתנו את הודעותייך חסרות הטעם. באמת שמייגע לקרוא את דבריהם של אנשים חסרי כל מעש. מדינה דמוקרטית?? זכותי להביע את דעתי. די עם הקללות את אומרת : "פאק אוף" למיטב ידיעתי היא בהחלט אחת מהמילים הנכנסות לקטגוריה זו. פאק אוף בחזרה אמסור לך?? לא, לא ארד לרמה של ילדותיות כזו.

sometimes953

New member
למה הויכוח? זה למה:

תאמיני לי שלאף אחד לא אכפת שהיא לא אהבת את המנטליות הישראלית. יודעת מה, גם אני לא בחלק מהמקרים... הייתי מעדיף לפעמים שאנשים היו מתנהגים אחרת, מי לא חשב ככה פעם??? אבל הגבול עובר ביחס אלינו וביחס למדינה. איך בן אדם שלא נמצא בתופת יכול להבין אותה? הוא לא!! וככה גם את!!! אז אל תחשבי לעצמך שמותר לך לדבר על כמה המדינה לא תמימה, ועושה דברים שלא רק כדי להגן על עצמה!!! מה את יודעת על הפיגועים יותר מהרבע שעה שאולי הם משודרים אצלכם בחו"ל?!?! מה את יודעת על הכאב שיש בארץ אחרי כל פיגוע, ואני יודע ואת יודעת שלאף אחד בחו"ל לא אכפת ולא מרגיש את זה! מה את יודעת על המשפחות השלמות שנרצחות כי רצו ללכת לאיזה ארוחה משפחתית במסעדה? מתי ראית אי פעם בחיים שלך צער של משפחה שאחד ממנה נלקח מהם... נרצח!!! הדבר היחיד שאתם שומעים על ישראל זה מה היא עושה בשטחים וכמה זה רע וכל בולשיט שמאכילים אותכם שם! למה? כי ישראל היא מדינה.. לישראל אסור ככה וככה. אבל לערפת לשלוח מחבלים זה בסדר... "נו יאללה, שמענו, זה יעבור עוד יום יומיים". אף אחד אבל אף אחד שלא נמצא כאן, לא יוכל להבין מה קורה כאן!!! אז לכל ה"ישראלים" שבחו"ל, אל תתיימרו לדעת דברים על הארץ, כי בחיים לא תדעו!! אתם שם ואנחנו פה!! אל תעיזו לדבר על המדינה שאתם לא יודעים מה הולך בה! אל תעיזו לדבר על הצבא שאתם בחיים לא תבינו למה צריך אותו!!! (כי לכם יש חיים שצריכים שתים וחצי ספינות בחיל הים וכמה מטוסים ישנים). ואל תעיזו לדבר על הישראלים כמו שאתם מדברים!! אתם באתרים שלנו!! לא אוהבים אותנו, לכו!! פשוט לכו!!! תפתחו את הפורומים שלכם באתרים הניו זילנדים!! תהיו בטוחים שלא נבכה כאן אחר כך!!! אהה.. ובקשר לנשק הגעיני. כשניו זילנד או כל מדינה אחרת בעולם תהיה מוקפת מכל הצדדים במדינות שרוצות את השמדתה ולא שום דבר אחר, אז נראה איך אותה מדינה תגיב. אז, גם אני ארשה לעצמי לענות לדברים המטומטמים שאמרת על הנשק... כל עוד אני כאן, ה-
יונף בכבוד!!!

עד כאן!

כל חברי הפורום פה ישראלים והעובדה שאנחנו לא גרים בארץ לא משנה את זה. אתם שוכחים דבר אחד חשוב, שכל אחד ואחת פה כן גרו בארץ וכן יודעים איך זה לחיות בה! לכולנו יש משפחה וחברים בארץ, וכולם יודעים טוב מאוד כמה זה כואב לשמוע שהיה פיגוע. "אל תתיימרו לדעת דברים על הארץ, כי בחיים לא תדעו"??? אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, אבל העובדה שאנחנו לא גרים בארץ לא אומרת שאנחנו לא יודעים איך זה לחיות בה. אנחנו יודעים טוב מאוד, בדיוק כמוך.

kit k@t

New member
idiots.

where do you think we all grew up?! we all lived in Israel 'till not so long ago, and we all know very well whats its like to make jokes about the bombings, and hear about it all day long.... who are you to come here and judge us?!?!?!?!?!?!? when Libby comes and says how much she hates the British, all you people come and tell her that you know what she is talking about, and that they really are horrible. but when Edden syas that she doesnt like Israelies all of a sudden everybody jumps at her. Israelies are a people, and as a people you cant say that you dont like the way they act. i dont like them, never did. i have israeli friends, i miss my home in Israel, i miss the food, the beach, but that does not mean i am suppose to LOVE every single thing about israel. its funny to hear all you annoying people go around saying stuff like those, but if you had the chance you would leave Israel in a second. ומי שאמר משו לגבי העובדה שלאום היה רשם ב-ת.ז... שמת לב שהוציאו את זה? הסעיף הזה היה אחד הדברים ההכי מגעילים בישראל, פשוט גועל נפש. kat

ו...

לפי מה שהבנתי ממה שקראתי... הסוג הישראלים שהיא פגשה שזה לא אלה שהיא הייתה מסתובבת איתם!! כאילו תנסו לחשוב.. היא חיה בישראל.. היא הסתובבה עם איזהשהוא סוג של ישראלים! כמו שאני אישית (ולא להיכנס לויכוח) אפגוש איזה ערס אמיתי כזה עם שרשרים וזה אני לא אפתח איתו שיחה כמו אם אני אפגוש מישהו מהסוג שאני הסתובבתי איתם.. לא נשמע לכם נורמלי!?

נעמצי

New member
חחחחחחחחחח קרעת אותי

יפי נפש זה לא רק שמאלנים. פאק אוף זה ביטוי, שאם היית גרה בחו"ל היית משתמשת בו כל הזמן אבל אופס, את לא. מה את עושה בפורום שלנו תזכירי לי? את לא יכולה להכנס לפה, ולשפוט אותנו ככה. עדן היא אחלה בן אדם. ואם היית פה היית מבינה את זה. כל אחד והיציאות שלו והדיעות שלו.. וכן, גם אני שונאת שכל הישראלים האלה, שמגיעים לפה כתיירים לשבוע ושומעים אותי מדברת בעבריץ בפלאפון ישר חושבים שאני החברה הכי טובה שלהם מה תעשי לי? גזר דין מוות?

אם היית חיה בארץ שלנו..

היית חושבת פעמיים לפני שאת מדברת!!! אבל את לא, אז מה את עושה בפורומים של ישראלים בכלל??? עדן לא מעניינת אותי ולו במקצת ואני בטוחה שגם אותם ישראלים שונאים אותך כי אם הצלחת לגרום בתוך שניות לחצי מהכותבים פה הרגשת תיעוב כלפייך אני מניחה שהאנשים שרואים אותך נגעלים ישר. הבעת הזלזול משתקפת תמיד. ועוד משהו, ברגע שתבואי לפה, ותראי משפחה שכולה בוכה על בנם שמת - אני רוצה שעוד תביעי דיעה. אנשים נרצחים פה על ימין ועל שמאל בגלל היותם יהודים. הדבר היחיד שעוד מגן עלינו ומאחד אותנו זה היותנו ישראלים. אני מאחלת לך שלעולם לא תראי את החבר הכי טוב שלך מתמוטט בלוויה של אח שלו שנרצח ע"י אותם מסכנים שאת טוענת שאנחנו מתקיפים.. ואם וייצא לך לראות - תזכרי את המילים שלי : הכל יחזור בבומרנג והאנטישמיות תגיע גם אלייך ותאכל אותך חיה, אני מאוד מקווה שאז - המדינה שלנו לא תקבל אותך בחזרה.

למעלה