MissUnKnown
New member
היום שבת שלי
נכון שכבר לא יום שבת אבל לא היה לי זמן לכתוב את זה כי אתמול עבדתי והייתי חצי מתה. בכול מקרה היום התחיל בארוחת צוהריים עם המשפחה במסעדה סינית טיפוסת לסין.ארוחת דים סאן. אני לא רוצה לדעת מה אכלתי ומה זה היה לפני כן אבל זה היה טעים בהחלט
אחרי זה נסעתי לעיר כמו תמיד כדי לפגוש את חברי ובדרך הייתה הפגנה של כמה ניו זלינדים על זה שצריך לשחרר את פלסטין. וזה ישר גרם לי להרגיש לא בנוח. למרות שאני לא פטריותית ישראלית ובאמת שאני לא חושבת שישראל היא כול כך תמימה ורק מגינה על עצמה. אבל עדיין זה גרם לי להרגיש מוזר. אני פה בנו זילנד ואני יודעת מה קרוה בארץ והכול ואני יודעת "למה" ישראל עודה את הכול וכאלה למרות שאני לא חושבת שזה צודק והכול לשמוע ילדי שמנת ניוזלינדים שלא יודעים כלום על מה שקורה בארץ ומחפשים נושא להפגין עליו בגלל שפה לא קרוה פה כלום. בערב כשאני ומייק חזרנו הבייתה... וחיכינו לאוטובוס בתחנה...במקרה התישבנו ליד 3 ישראלים... נו הטרמילים האלה אבל הם היו מהסוג העשיר
. אני בדיוק התקשרתי לאמא להגיד לה שאני הולכת לראות סרט של קויינטין טרנטינו (לא ספרות זולה השני). אז אחד מהם ישר הסתובב ואמר לי כזה לא יכולתי שלא לשמוע אותך מדברת עברית... ואז הוא כזה שאול אותי את גרה כן... ואני כזה כן ואז הוא שאל אותי איך קראים לי אז אמרתי עדן... אז הוא שאל מה? אמרתי עדן...והוא התעקש אבל עדן מה...אז אמרתי לא מה זה משנה...הוא עונה לי כזה סתם ..אני פשוט מכיר פה אנשים...הוא הבין שאין טע להתעקש...על השם שלי...או כול דבר שקשור אלי. הרגשתי נורא אני כול כך לא סובלת שאנשים חושבים שאני חייבת לספר להם הכול כי מתברר שאני גם מישראל. אני בטוחה שאם הייתי משתפת יותר פעולה אז השאלה הבאה היתה מאיפה אוני בארץ וכו... אני כול כך לא אוהבת את זהת שהישראלים חושיבים שעם הם פוגשים ישראלי אחר במקום אחר בעולם הם מיד חברים טובים ומשתפים אחד את השני. עד עכשיו אני נמנעתי מישראלים ומחברים ישראלים כמה שיותר... אני פשוט לא מסתדרת איתםת הם לא האנשים שהייתי מסתובבת איתם בארץ אז למה שאני יסתובב איתם פה? בכול מקרה כול הדרך הביתה הייתי ציקרכה לשמוע אותם מדברים והיה להם מבטא מעצבן נורא מעצבן...ואחד מהם התחיל לשיר...למזלי היה לי מישהו לדבר איתו אחרת הייתי משתגעת. אני מצטערת שזה יצא ארוך, לא התכוונתי 
נכון שכבר לא יום שבת אבל לא היה לי זמן לכתוב את זה כי אתמול עבדתי והייתי חצי מתה. בכול מקרה היום התחיל בארוחת צוהריים עם המשפחה במסעדה סינית טיפוסת לסין.ארוחת דים סאן. אני לא רוצה לדעת מה אכלתי ומה זה היה לפני כן אבל זה היה טעים בהחלט