היום שבת שלי

MissUnKnown

New member
היום שבת שלי

נכון שכבר לא יום שבת אבל לא היה לי זמן לכתוב את זה כי אתמול עבדתי והייתי חצי מתה. בכול מקרה היום התחיל בארוחת צוהריים עם המשפחה במסעדה סינית טיפוסת לסין.ארוחת דים סאן. אני לא רוצה לדעת מה אכלתי ומה זה היה לפני כן אבל זה היה טעים בהחלט :) אחרי זה נסעתי לעיר כמו תמיד כדי לפגוש את חברי ובדרך הייתה הפגנה של כמה ניו זלינדים על זה שצריך לשחרר את פלסטין. וזה ישר גרם לי להרגיש לא בנוח. למרות שאני לא פטריותית ישראלית ובאמת שאני לא חושבת שישראל היא כול כך תמימה ורק מגינה על עצמה. אבל עדיין זה גרם לי להרגיש מוזר. אני פה בנו זילנד ואני יודעת מה קרוה בארץ והכול ואני יודעת "למה" ישראל עודה את הכול וכאלה למרות שאני לא חושבת שזה צודק והכול לשמוע ילדי שמנת ניוזלינדים שלא יודעים כלום על מה שקורה בארץ ומחפשים נושא להפגין עליו בגלל שפה לא קרוה פה כלום. בערב כשאני ומייק חזרנו הבייתה... וחיכינו לאוטובוס בתחנה...במקרה התישבנו ליד 3 ישראלים... נו הטרמילים האלה אבל הם היו מהסוג העשיר :). אני בדיוק התקשרתי לאמא להגיד לה שאני הולכת לראות סרט של קויינטין טרנטינו (לא ספרות זולה השני). אז אחד מהם ישר הסתובב ואמר לי כזה לא יכולתי שלא לשמוע אותך מדברת עברית... ואז הוא כזה שאול אותי את גרה כן... ואני כזה כן ואז הוא שאל אותי איך קראים לי אז אמרתי עדן... אז הוא שאל מה? אמרתי עדן...והוא התעקש אבל עדן מה...אז אמרתי לא מה זה משנה...הוא עונה לי כזה סתם ..אני פשוט מכיר פה אנשים...הוא הבין שאין טע להתעקש...על השם שלי...או כול דבר שקשור אלי. הרגשתי נורא אני כול כך לא סובלת שאנשים חושבים שאני חייבת לספר להם הכול כי מתברר שאני גם מישראל. אני בטוחה שאם הייתי משתפת יותר פעולה אז השאלה הבאה היתה מאיפה אוני בארץ וכו... אני כול כך לא אוהבת את זהת שהישראלים חושיבים שעם הם פוגשים ישראלי אחר במקום אחר בעולם הם מיד חברים טובים ומשתפים אחד את השני. עד עכשיו אני נמנעתי מישראלים ומחברים ישראלים כמה שיותר... אני פשוט לא מסתדרת איתםת הם לא האנשים שהייתי מסתובבת איתם בארץ אז למה שאני יסתובב איתם פה? בכול מקרה כול הדרך הביתה הייתי ציקרכה לשמוע אותם מדברים והיה להם מבטא מעצבן נורא מעצבן...ואחד מהם התחיל לשיר...למזלי היה לי מישהו לדבר איתו אחרת הייתי משתגעת. אני מצטערת שזה יצא ארוך, לא התכוונתי :)

kit k@t

New member
ב'מת

רק עזבה את הארץ לא מזמן, וכבר שכחה שאומרים "יום השבת שלי"... :) I usually dont like Israelis too... i was talking to a girl that doesnt live so far away, and she was just stupid... it was painfull how stupid she was... but some israelis are actually nice... i dont know what im saying right now.... the dead chicken didn't help that much... :\ kat

MissUnKnown

New member
חחחחחחחח

אני כבר שנה לא בארץ...ומתוך חיי הארוכים גרתי בארץ הדיוק 6 שנים :) אז כן העברית שלי לא משהו.

סליחה, אבל פשוט גרמת בי חלחלה.

דבר ראשון אני מצטערת שאני פונה אלייך ככה, אבל זה פשוט מה שאני מרגישה. אני מישראל, כן, נכנסתי לפורום רק כדי לראות מה שלום אנשים בחו"ל והודהמתי לקרוא את הודעתך. "למרות שישראל לא כזו תמימה.." מה את יודעת בכלל?? את שם בנוחיותך כשאנשים נרצחים לנו פה ברגע שהם מחליטים "לעבור את הגבול" וללכת למסעדה ביום שבת!! איך את יכולה להגיד שאנחנו עושים משהו אחר חוץ מהגנה עצמית?? דיברת גם על הישראלים שניסו להתחבר איתך, אני לא מבינה איך הם לא קלטו ישר מי את. אני במקומם הייתי מתרחקת ברגע שהייתי רואה שאת לא רוצה שום קשר עם "ישראלים שכאלה". את יודעת מה? מילא היית עוברת... מילא היית גרה שם... מילא היית מבינה משהו מהחיים שלך... אבל אל תדברי אם את לא נמצאת פה. אני גם לא מבינה איך בכבוד שלך להתחבר לפורומים ישראלייים!!!! ומשהו אחרון, עוד מעט תבוא האנטישמיות גם לניו זינלד, ובאותו רגע שתצטרכי אותנו,את הישראלים. אנחנו נגיד : "אני לא מבינה למה כל מישהו שבא מניו זינלד והלאום שלו הוא יהודי חושב שהוא יכול להתחבר איתנו"!

Law Ho

New member
אהבתי

"אנחנו נגיד : "אני לא מבינה למה כל מישהו שבא מניו זינלד והלאום שלו הוא יהודי חושב שהוא יכול להתחבר איתנו"! " זה כל כך נכון - ולא רק כלפיי יהודי ניו זילנד, גם ליהודי אמריקה שהיום טוב להם אבל הם לא יודעים מה יהיה מחר. לא נורא, מקסימום אתם מגיעים לארץ שלנו, מדינת היהודים וסבבה לכם. חבר שלי עלה מברית המועצות (מולדובה) ברגע שהוא יכל (מיד עם נפילת המשטר הקומוניסטי). הוא עלה בלי כלום, השאיר את כל הרכוש (והיה הרבה רכוש כמו שהבנתי) מאחור ועלה על המטוס. הם הגיעו בלי גרוש לארץ, היום הם איכשהוא מסתדרים. אתם לפחות תוכלו לעלות עם רכוש. אתם חושבים שלא יקרה לכם כלום בניו זילנד וזה גם מה שחשבו יהודי ברה"מ לפני נפילת המשטר, אבל איך שנפל המשטר, תמיד כשיש שינויים, אז יוצאים כל הרגשות האמיתיים וכל השנאה (אנטישמיות, בעברית תקינה). תזכרי מה קרה לאורך ההיסטוריה לפני הקמת העם היהודי... בכל מקום היו פוגרומים... חבל שיש יותר יהודים מחוץ לישראל מאשר בישראל. ואם את לא אוהבת ישראלים (התנהגות תרבות מנטליות וכל זה) אז מה את עושה באמת, בפורומים הישראלים??? את צודקת כשאת אומרת ש"ילדי שמנת ניו זילנדיים - אין להם זכות לדבר בלה בלה בלה" אבל את סותרת את עצמך כשאת מדברת על "תמימותה" של ישראל. יכול להיות שישראל עושה דברים "אסורים" לפי כל מיני אמנות אבל כל מדינה עושה את זה ובטוח שאם ישראל עושה את זה לא אני, לא את, ולא אף חייל מן השורה יודע על זה. גם רוסיה עושה ניסויים על בני אדם... זוכרת שחטפו את התאטרון שם? (הצ'צ'נים עשו את זה). איך הרוסים ידעו בדיוק כמה גז להזרים? ניסויים על בני אדם... על כל מיני שבויים צ'צ'נים. גם האמריקאים תמימים בדיוק כמונו.. ואת יודעת מה? גם הניוזילנדים (אם יש להם צבא בכלל). את יודעת מה טוהר הנשק? זה דבר יסוד בישראל... לא מהיום ולא מאתמול... כבר ממלחמת השחרור ב 48. לא יודע אם שמעת אבל סטודנטית ערבייה התפוצצה לא מזמן במסעדה בחיפה... הרגה גם כמה תינוקות... בישראל אם חייל יורה בטעות, ויורה רק כדור גומי (אם את יודעת מה זה.. לא נראה לי יש כאלה בניו זילנד) אז הוא עומד למשפט צבאי!!! ולמה את מכלילה התנהגות של שלושה תרמילאים למדינה שלמה? אני חושב שהם רק ניסו להיות נחמדים ויפה מאוד מצידם.. הם חיפשו "אחווה ישראלית" ואת לא היית מעוניינת - אז פשוט תגידי שלא בא לך לדבר , אף אחד לא הצמיד לך אקדח לרקה. בכלל נראה שאת מתביישת (שם בניו זילנד) בכך שאת ישראליה. תקשיבי!!!!! אין לך מה להתבייש!!! את יכולה להיות גאה בכך!!!! אני לא אוסיף כי זה העיקר ואני לא רוצה לרדת לקטנות, אז זהו!! אני מקווה שתפנימי (ותבואי לארץ, בסוף תמיד נקבל אותך בברכה רק בגלל שאין לך מקום אחר להיות בו).

J0nathan17

New member
שאנשים אומרים שהם לא אוהבים ישראלים

הם מתכוונים לאנשים כמוכם.

בדיוק

אני לעולם לא אבין את האנשים שמצפים שיהודים שכל חייהם גדלו בחו"ל יתנהגו כמו ישראלים.

J0nathan17

New member
no

יהודים הם בני יהודה אחד מ12 השבטים זה עם, שיש לו גם דת. ובין אם את מאמינה או לא את עדיין חלק מהעם =)

Ricki Lake

New member
יהדות זה גם לאום מותק

יהודים הם השבטים שנותרו משבטי ישראל שחיו בממלכת יהודה לפני הגלות וגם בגלות הם שמרו על המצוות שלהם כדת. יהדות זה דת ולאום.

Ez sLeeP

New member
מסכים. יקיריי - אתם טועים..

יהדות, עד לפני שנה או משהו, נכתבה כלאום בתעודת הזהות. ואם אינך יהודים כבני-הלאום היהודי, משמע - ישראלים, אז מה אתם עושים במערכת פורומים ישראלים? מדוע הינכם מתכתבים עם ישראלים מוכי-מזל, גרוטסקים שכמותינו? אבוי לכם. אתם מתרועעים עם המלוכלכים האלו. יהודונים מסריחים! :-S נדבו'ש.

feeler

New member
כי אנחנו לא פה בשביל אנשים כמוך

אלא בשביל אנשים כמונו...

Trinity 8 P

New member
well../images/Emo110.gif

אנשים כמוכם מוזמנים אם הם מקבלים את המצאותם ודיעותיהם של אנשים כמונו... LoL it sounds like a contract... too many college application can severely damage your mind :)

Ricki Lake

New member
אנשים כמוכם

משמעו אנשים טובים יותר? מזה "אנשים כמונו"...תרגע/י את/ה עושה מין הפרדה מעצבנת.... הייתי מוחק את ה"כמונו" מההודעה בגלל שאת/ה לא שונה מאף אחד אחר בעולם הזה. טוב אין לי כוח להתווכח עם אנשים כמוכם....(כן, עשיתי הפרדה מותק) חג שמח חומץ....ושכולם יקבלו מה שמגיע להם :)

Trinity 8 P

New member
../images/Emo110.gifdo u live abroad

let me guess you don't so how exactly are you like me? and besides did I say anything about better? the facr that we are not the same doesn't mean I meant to say that anyone is better.... and don't call me Motek... you don't know me....

אז מה אם היא לא מכירה אותך../images/Emo72.gif

זה אומר שהיא לא יכולה לקרוא לך מותק

למעלה