היום שבת שלי

נעמצי

New member
יקירתי......

אני עד לפני 9 חודשים חייתי בארץ. ותאמיני לי שאני כולי רק געגועים לארץ. אם היית פה בפוורם הייתי יודעת. מה אני עושה פה בפורום? השם של הפורום זה נוער חו"ל. בואי נחשוב למה קוראים לזה ככה? אולי כי זה פורום לנוער ישראלי שגר בחו"ל? כל החברים הטובים שלי ישראלים... אפילו פה . ויקירתי, אני לא רוצה לרדת לרמה שלך, אבל אנשים מה זה שונאים טריגרים. קלטנו, רצית להפריע? לריב? להתווכח? יופי, הצלחת, ילדה גדולה. אני מתה על ישראלים, חולה על האופי הזה. אבל אני לא מבינה למה אני חייבת לתת לכולם דיווח מה השם משפחה שלי, ולא מעונינת שאנשים זרים ישנו אצלי בבית, יבקרו אצלי, וכו' וכו' רק בגלל שאני ישראלית גם כן. כאילו, סבבה לדבר מדי פעם.... אבל יש גבול. את מדברת על מוות? אני האחרונה שאת יכולהל דבר איתה על זה. שוב, רואים שאת לא פה בפורום. אני כואבת כל פיגוע, כל מוות....... אבל מה הפאקינג קשר בין פיגוע לבין מה שעדן כתבה? זה מה שאני לא מבינה..... אני מקווה שכשאני אמות על מזבח המולדת, או על גזע הלאום- לפחות מישהו אחד זה יעשה מאושרת. ושוב, סתם לתענוג האישי, בא לי לומר לך פאק אוף חחחחחחחחחח

דבר ראשון!!!

בחיים!!! בחיים!!!! אני לא אאחל למישהו רצח כתוצאה מדתו.. גם לא לך. אני בטוחה שאפילו הצחוק שלך מזויף. את סותרת את עצמך כל כך הרבה פעמים, פעם את אומרת שאת אוהבת את האופי של הישראלים אבל בהודעה שלפני שנאת אותם לא??? והפאק אוף כל כך לא מתאים - צאי ממנו כבר!!

נעמצי

New member
אופס

"אני מאחלת לך שלעולם לא תראי את החבר הכי טוב שלך מתמוטט בלוויה של אח שלו שנרצח ע"י אותם מסכנים שאת טוענת שאנחנו מתקיפים.." מתי אמרתי את זה? משיהו עוד ראה? יש לך שמיעה סלקטיבית? אני בכלל די ימנית במפה הפוליטית...... "הכל יחזור בבומרנג והאנטישמיות תגיע גם אלייך ותאכל אותך חיה, אני מאוד מקווה שאז - המדינה שלנו לא תקבל אותך בחזרה" אופס.... רק אצלי זה נשמע כמו איחול מוות? ופאק אוף נכנס לי לראש מאיזו שהיא fucken reason כן, בא לי להשתמש במלה פאק. אני שומעת יותר מדי dr dre לאחרונה. תהרגי אותי? דיייייייייייייייי.

גם אני לא רואה איפה היא איחלה לך

למות... אבל מילא... הוויכוח הזה כבר מיותר מחינתי.

MissUnKnown

New member
גרררררר

אני בכלל מצטערת שכתבתי את זה פה. לכול מי שטען שאני לא יודעת מה קרוה בארץ... אז עד לפני שנה הייתי בארץ אוקי... לא השתנה כלום מאז שעזבתי. גרתי ליד חדרה עיר פיצוץ. אז אל תגידו לי שאני לא יודעת מה זה פיגעוים. בקשר למה שכתבתי בקשר לישראלים. יש פה המון ישראלים ניו זילנד זה המדינה היחידה שעדיין פתוחה להגירה כמעט חוץ מקנדה. אוקי יש פה כול מיני סיוגים של אנשים. רובם הם משפחות שלמות ולחלקם יש ילדים בגיל שלי או יותר צעירים. הנושאים המשותפים שמצאתי איתם היא הערך השפה. ולכן אין לי את הצורך הענק הזה להתחבר אליהם. ויש ישראלים אחרים שכן התחברו בין עצמם בגלל שהיו להם נושאים משותפים. למה אני לא מסתדרת איתם כי אין לי על מה לדבר איתם... אהה כן יש ביצפר איזה כייף אני מתה לדבר על ביצפר כול החיים שלי זה ביצפר. שירן... לא, אני לא הייתי לבד וכן החברים שלי היו ישראלים. כמו שאמרתי קודם אני לא מתביישת בזה שנולדתי בארץ או שאני מגיעה מישראל. וכמו שכתבתי בהודעה שלי הרגשתי מוזר בעקבות ההפגנות פה כי אני בתכלס מישראל. כול מי שמכיר אותי יודע שאני מתגעגעת לישראל, ולדיעתך שירן אני לא סנובית. אני מדברת עם כולם. אבל ברגע שמישהו מתחיל לחקור אותי...אז נעלמת כול האווירה לשיחה. אם הבן אדם שחקר אותי...היה מתחיל שיחה כמו בן אדם. אז אולי הייתי מתנהגת אחרת. אני מודה לכולם על זה שעשית לי ניתוח אישיות כול כך מדהים ואתם יודעים לקרוא רק את מה שאתם רוצים. אהה ורק שתדעו השטן הוא החבר שלי... הוא לובש שחור ויש לי גרזן... וכול חברי כאלה...אז לפני שכולם באים לרצוח אותי תחשבו איזה מרק הייתם רוצים להיות קודם.

../images/Emo13.gif לא קראתי לך סנובית בייבז

רק שאלתי שאלה...
וענית. תודה.

Ricki Lake

New member
את מנסה להיות צינית

ומזה לא הולך בובה...ציניות צריכה לבוא ביציאה...צריך משהו לא צפוי...אבל אין לך את זה בובה... אין לך...

K C

New member
רק דבר אחד אפשר לאמר...

. מסכנה את. בוא כולנו נרחם עלייך.

K C

New member
מצטער שלא יצא בסוף דבר אחד...

אבל לתאר את הגועל שלי ממך צריך יותר מפרצוף מסכן...

Levos

New member
למה יורדים על הכותבת?

אני מבין אותה היטב. מדוע היא צריכה להתנהג שונה עם אנשים רק בגלל שהם באו מישראל? האנשים בתחנה לא מצאו חן בעיניה. וחוץ מזה הם היו ישראלים, אז מה? האם כל אחד היה שמח לדבר עם כל ישראלי ברחוב? מדוע אסור לה לבקר את פעולות ישראל? יש בארץ אנשים עם דעות הרבה יותר שמולאניות ממה שהיא הציגה. אז אם היא עברה לחו"ל היא צריכה להפוך לימנית, ולתמוך בהכרח בפעולות ישראל (כי היא לא יודעת כמה קשה בארץ, לכאורה)?

למעלה