היום שברו לי את הלב..

היום שברו לי את הלב..

הוא התנפץ לרסיסים וזה כל כך כל כך כואב.. שכחתי שציפיות זה רק לכריות.. שבנים הם בנים.. שהחיים לא יכולים להיות כאלה יפים.. הכל היה מושלם מדי, איך לא הבנתי.. אני כל כך רוצה אותו.. הן אמרו שהוא אמר שהוא לא מעוניין.. אבל הוא היה כל כך חמוד.. כל כך ליטף.. כל כך רגיש.. כל כך לא הגיוני לי.. להתקשר אליו בכל זאת? או להתסמך על מה שהן אמרו שהוא אמר ולוותר?

nobodys girl

New member
הי את :)

כן, אכן רוב הציפיות מתנפצות ולרוב הלב נחבט גם באותה הזדמנות אני לא מפקפקת באמינות של החברות שלך, ואני חושבת שגם את לא.. אבל לדעתי את בכל זאת צריכה לשאול אותו כדי לשמוע את זה ממנו... אני חושבת שדברים כאלה עדיף לשמוע ממקור ראשון כי אחרת תמיד יש את הספק הזה וקשה יותר להתגבר וזה כואב, אני יודעת אבל תנשמי עמוק ותשאלי אותו ואחרי זה נחשוב ביחד מה עושים תהיי חזקה אוהבת אני

קודם כל, תודה שהתייחסת..

איך אני שואלת אותו? באיזה מילים להשתמש? איך אני אשאל את זה כדי שאם התשובה לא תהיה חיובית, אני לא אצא לגמרייי מושפלת?

nobodys girl

New member
ממ.. תני לי לחשוב

את יכולה לשאול אם "יש סיכוי שנהיה פעם משהו שהוא יותר מסתם ידידים?" ואם הוא יגיד לא תוכלי לחייך ולהגיד שזה צפוי או משהו את יכולה להגיד "אני צריכה להפסיק לרצות אותך, נכון?" ואם הוא יגיד שכן אז תגידי משהו על זה שנו מילא כאילו... אם הוא מחבק ומלטף כמו שכתבת בהודעה הראשונה הוא יגיד לך לא בעדינות.. אבל בכל מקרה לא משנה מה תגידי תרצי שתבלע אותך האדמה... לא?

תראי..

..ידידים אף פעם לא היינו, ואולי כדאי שאני אסביר קצת יותר כדי שיהיה ברור על מה אני מדברת.. ביום שישי נסעתי עם כמה חברים לחרמון.. לשישבת.. הוא גם בא.. בשבת היינו כל היום ביחד ובדרך חזרה גם התנשקנו.. ..אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו.. ואני לא אחת שמתאהבת בקלות, ואיתו.. לא יודעת.. חשבתי שהוא אחר..

Angelred

New member
שלום לך

היי אל תרגישי ככה קודם כול אל תתסמכי על שמועות כי רוב הפעמים זה לא נכון כי זה כמו טלפון שבור בסופו של דבר זה לא נכון אז דברי איתו בכנות פתחי הכול שמי את הקלפים על השולחן ואז תתדעי מה נכון אם לא תעשי את זה תמיד תתהי אם לא פיספסת משהו יפה. מקווה שעזרתי שירן

למעלה