היום קטיף בוסים!

נועה00

New member
היום קטיף בוסים!

איזה כיף, יש לנו היום קטיף בוסים! אין, זה אולי עבודה קשה, אבל זה אחד השווים! לצאת ככה ב4 בלילה, לעבוד עד 12, והכי כיף זה בסוף לקלף אותם... ולנקות שעות את השבט... שמעתי שיש שבטים מיסכנים שקונים בוסים, כמו אפעל... איזה זין זה! אני מקווה שאתם לא כאלו... אה, וגם סגרנו עכשיו הרשמה למחנק... הלך ממש טוב..! וגם אני רשמתי את כולם חוץ מאחד שטס לחול... אני זזתי עכשיו לישון... גם ככה לא נישאר לי יותר מידי זמן...

gp53

New member
גם לנו יש קטיף

בדיוק עכשיו אז זזתי. וקטיף בוסים זה לצאת לשטח ולקטוף בוסים ולנקות אותם מהעלים ואז לעשות מזה שולחנות במקום לקנות.

נועה00

New member
איזה כיף פה!!!

רק קודם, נעם, מה זה קטיף בוסים? את לא יודעת? זה שיוצאים לשטח לקטוף בוסים... אני מקווה שאת יודעת מה זה בוסים... ומשתמשים בזה לריצופים במחנה, במקום בוסים או סנדות... יש? קיצר, אז הרגע סיימנו, אפילו עוד לא הגעתי הבייתה... אז אתם לא יודעים כמה שנהנתי... יצאנו איזה 60 איש! ודפקנו עבודה בת-זונה! מ5 עד 11 וחצי קטפנו, קילפנו (שזה חידוש גאוני!) וארזנו בסביבות 4000-4500 בוסים...! אבל הכי הכי כיף זה עכשיו להיסתכל על כל הערמות ככה ארוזות... -חלוץ שקמה, בדרך למקום ראשון במחנק... -

אוי גם אנחנו עשינו

אנחנו גם עשינות את זה וקרעו אותנו!!! עשינו קטיף בניר צבי... חזרנו כולנו אם פציעות ומסרחים ועייפים אבל היה צחוקים... וגם היה קשה אספנו כ"כ הרבה 6,300 היינו 15 איש ואנחנו הולכים שוב השבוע........

2003 SkiPeR

New member
"...שיהיה לכם בהצלחה !!! .. "

כמו השיר ( + שלוש מחיאות כפיים )

2003 SkiPeR

New member
א-כ-ן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif- יש לי התייעצות חשובה

א-כ-ן אחד הדברים שנהנתי בהם בשנה שעברה....... היה ק-ט-י-ף ב-ו-ס-י-ם
טוב שלא, החלפתי איזה 4 חולצות....
הזעתי כמו בהמה-
!!! רגע... - אני חייב להתייעץ אתכם- אני יוצא לאליפות אירופה בכדורסל עוד 3 ימים.. ובקטיף תמיד יש מצב שאינ מעקם איזה רגל ו/או נכנס לי קוץ קטנטן ליד.. ואני יודע שזה יכול להרוס לי פשוט את כ-ל השבוע החלומי הזה... שזה פשוט ה שיא של הכדורסל
שהגעתי אליו אי-פעם.. מצד שני- מה... אני ממש מצחיק את עצמי... זה נראה כאילו אני איזה... סבתא זקנה ועדינה בקיצור- מה לעשות ??????

הצעה!

אח,אלעד... מה יהיה איתך? לגבי העיקום רגליים- גם לי זה קרה,קורה ויקרה, ואני עוד בחורינה עם הרגלי יציבה מדהימים מהריקוד... אז אין מה לעשות עם זה חוץ מ.. להיזהר! ללכת עם נעליים גבוהות וקשורות( לא פתוחות) ופשוט להיזהר איפה אתה דורך ולאן אתה הולך. לגבי קוצים וכו'- תעבוד עם כפפות! כן, ממש כמו של הגננים! אפשר להשיג אותן בכל חנות של כלי עבודה, הן ממש זולות וממש יעילות! תסמן אותן בטוש בלתי מחיק שהן שלך, ו...בבקשה! לי אישית יש בעיה של עור ידיים מאוד מאוד מאוד עדין. וזה קצת מציק- כי למרות הידיים העדינות שלי, אני מאוד מאוד אוהבת לכפות, וכופתת חזק... ותמיד מסיימת עם המון פצעים בידיים.. אז במחנ"ק של כיתה ט' (2001), הייתי משובצת למבנה של החדר אוכל,שהייה ספינת פירטים עם בערך 2500 כפיתות. פשוט התייצבתי שם עם הכפפות האלה.. וזה עזר לי מאוד, ללא ספק! אז תנסה.. מומלץ!
לימור נחשו מי חזרה לצופים????????

2003 SkiPeR

New member
אני עדיין צריך לחשוב... ../images/Emo70.gif

אל תשכחי, שעדיין קיימת אפשרות, שאני לא ייצא ואם יורשה לי להגיד- אבא שלי מאוד מצדד בהצעה הזו...

תצא!

אתה מדבר על הקטיף כאילו אתה הולך למילחמה...
תעבוד באמת עם נעליים גבוהות, וכפפות (ד"א, לימור - אין לכם כפפות במחסן...???) ותיזהר!!!! השנה בקטיף אצלנו לא ניפצא אף אחד ולא כלום... ומקסימום, אתה יכול להיות מאלו שאורזים או מקלפים בוסים, ולא ממש לקטוף או לסחוב יותר מידי... תצא! ותיזהר כמה שיותר...!

2003 SkiPeR

New member
אני בהחלט נוטה לצאת... ../images/Emo70.gif

אבל לא יודע... אני עדיין מתלבט.... אני יודע לך מה נסגר איתי
שלך, אין לוב........ אלעד

למעלה