היום פרק! 406. |ספוילרים|

0RainGirl0

New member
היום פרק! 406. |ספוילרים|

סוף זסוף אחרי שבועיים יש היום פרק. תהנו כולם:) יאיי הוא בטח יתרכז בברוק:) מעולה! :)

יותםאל

New member
ואיי

אני מחפש כבר מלא זה מן את הפרק השישי של העונה הרביעית..מאיפה מורידים!?@#$!?@$#@#?$

0RainGirl0

New member
הוא עוד לא ייצא

גם לא בארה"ב.. חח כאילו רק עוד 5 שעות ככה יצא שם אבל בכל זאת פתחתיי כי זב היום חח

maaiaa

New member
אוווף, עכשיו לחכות עד מחר..!!

בא לי כבר לראות בלי לחכות לYOUTUBE!!!

stav12

New member
פרק 406 ../images/Emo58.gif

לא אהבתי כל כך את הפרק . הקטע עם דונטה הזה נראה לי חשוד , אני חושב שהוא איזה סוכן הימורים שיהמר על הרייבנס ואז הרייבנס יפסידו או משהו כזה והוא ילך ל"החזיר" מניתן תחוב. הקטע עם ברוק והמורה נחמד אבל לא אהבתי כל כך . גיגי ומאטו ממש לא אהבתי , לפי דעתי בסוף רייציל תקנא ב גיגי ותחזיר את מאטו אלייה . יותר מידי לוקאס ופיטון לא אוהב את זה בכלל,הקטע של האח שחוזר לעזור ממש יפה. דן יצא כלב בן כלב אהבתי תשיחות של קרן והיילי , מסכנה היילי כמה שהיא לא בטוחה בעצמה. בכללי הפרק לא היה מדהים , היה בסדר , אה והפרק לא כך מתרכז בברוק , אבל היא מופיעה מלא .

yaelka1

New member
וואי

אפשר בקשה לקבל לינק לשם?? כי לא מצליחה להכנס=\ ממש תודה

0RainGirl0

New member
אוקיי..../images/Emo58.gif

פרק חמוד ביותר. לוקאס - היה חמוד הפרק. זאת רק אני או שהוא צבע את השיער? דרק האמיתי- הוא חמוד לאללה :) ממש ממש. אני מקווה שהוא ימשיך עוד פרקים העונה.. ברוק - פכרעליהה:) אני ממש אוהבת את הקשר שלה עם ניק.. הם ממש חמודים... ריצ'ל - הייתה חמודה אבל לפי ספוילר שראיתי לפרק הבא
היא תקלקל להם. זונה. האיש החדש - מי זה? מה זה? מה הוא רוצה? לא הבנתי מי הוא וויטי - אז הוא יודע על דן, נכון?

רבההה

New member
../images/Emo58.gif406

בכללי הפרק היה נחמד אבל ציפיתי ליותר אחרי שני הפרקים האחרונים שהיו ממש אבל ממש טובים! ברוק וניק כאלה חמודדדייים!! רייצ'ל- אני בטוחה שהיא תשתמש בברוק וניק נגד ברוק בשביל משהו. מאות' וג'יג'י- חחח מצחיקים אבל לא חושבת שיצא מזה משהו כל כך.. לא יודעת אולי כן.. ניילי- =// למה נראה לי שהם הולכים לשלם בדמם על ההלוואה הזאת?חחחח דן- שונאת אותו! קרן- כזאת מותק!! כל הכבוד לה.. איך שהיא מנסה לעודד את היילי ולעזור לה אפילו שגם היא בהריון וכל זה.. לוקאס- חמוד. וויטי- אני כמעט בטוחה שזה הוא שראה.. אבל לא יודעת. אם למישו יש פרומו לפרק הבא או ספויילרים
אז שישים פה בבקשה =]]

אני לא מבינה מה הקטע ../images/Emo58.gif406

רוב הבנות שנכנסות בגיל 17-18 להריון עושות הפלה ובצדק! אף אחת לא מוכנה להיות אמא בגיל כזה! אז למה שהיילי תלד את הילד עכשיו? היא לא תוכל ככה ללכת לקולג', לא יהיה לה עתיד, כבר בגיל כזה ייגמרו הבילויים ויתחילו המחוייבויות.. זה לא כיף! היא צריכה לחיות קצת, להשתחרר, לסיים תיכון, להנות לחגוג קצת!! לפתח קריירה ורק אז להביא ילדים! למה כולם מעודדים אותה להשאיר את התינוק?!

yaelka1

New member
פרק חמוד ../images/Emo58.gif

כן גם אני שמתי לב שהוא צבע את השיער... אבל למה?=\

למעלה