היום - ערוץ 10

../images/Emo4.gif והאמת שלצערי הכל יקר ...יקר מאוד...

במיוחד לישראלים שרגילים ...שקלים...כאן דופקים בדולארים חופשי ...וזה ממש מחירים חסר5י פרופורציה... ובמיוחד כשיש עונת תיירות כמו באוגוסט וינואר...צריך לבוא עם מיזוודה של כסף...או לפחות עם כראדיט כארד זהב... אחרת ....קשה להשיג מה שרוצים...ואין מה לעשות ..לא קונים הכל ...ראק מה שבאמת באמת רוצים... כי אם לא ...חופשי פושטים את הרגל...

זה ממש מעניין../images/Emo66.gif

לא ידעתי שהסטודיו ככה...פשוט מדהים
רק שהמחירים השתנו חחח ליז, קרעת אותי בתמונה של המזכירה... וואי, זה כל-כך מרגש לבוא ולבקר במקום שאלויס התחיל בעצם את הקריירה שלו, ולמעשה אפשר לומר ששם גילו אותו
תגידי, הקלטתם ב"סאן" שיר\ים?? יו, אם אני אי-פעם אבקר בממפיס וה"סאן רקורדס" אני בטוח אקליט שם לפחות שיר אחד כזה למזכרת...זה מרגש
קראתי באינטרנט שמיקום ה"סאן רקורדס" היה בעצם מוסך לשעבר שפיליפס הפך אותו לסטודיו הקלטות...לתת לזמרי ממפיס מתחילים לבוא ולהקליט את עצמם תמורת 5 ד'. לפי התמנות בחיים לא הייתי מעל בדעתי שזה מוסך לשעבר. במיוחד אם המקום נשאר כמו שהיה מאז שנות ה-50.

ועוד משהו..

ליז, כיום בסטודיו משתמשים בטכנולוגיות הישנות? הכוונה להקלטת שירים עם תזמורת? או שיש גם פלייבקים היום?

בסטודין..אין פלייבקים..עיש תיזמורת

הכלים הישנים וזה מה שעושה את ההקלטה "בטעם של פעם" וזה כל היופי... כל כלי הנגינה כולל הרמקולים והמיקרופון הם מתקופתו של המלך..

פשוט פנטסטי ../images/Emo70.gif

וואי, זה אפילו עוד יותר טוב
כבר עשיתי פעם שיר מקורי בתזמורת Live, ואין על זה...! אתמול גם שמעתי את התקליט של אלויס מ"סאן רקורדס". לא ממש התרשמתי מהאיכות של השירים, אבל תיארתי לעצמי שאני גם בבוא היום אקליט שם איזה שיר בודד כזה.. יו, נראה לי זה יהיה מגניב! מקווה שהפורום ייתקיים עד אז, אני אשלח לכולכם עותק..

למעלה