היום - ערוץ 10

היום - ערוץ 10../images/Emo70.gif

אייל פלד ס-"מסע עולמי" מבקר באחוזתו של אלויס - Graceland. לא לפספס
ערוץ 10 בשעה 21:45

sam54

New member
../images/Emo8.gifראיתי

הבעיה היא שהם העבירו את גרייסלנד ואת כל אלביס לשבוע לשבוע הבא... היום היה רק מרטין לותר קינג,סאן סטודיוס וכל העיניין של הבלוז וקצת אלביס...אבל זה היה ממש יפה ואני ממש מחכה גם לשבוע הבא לראות את אלביס ואת גרייסלנד..

כן ראיתי ומחכה לחלק ה-2 בתכנית...

בכל המקומות האלו ביקרתי והיה כיף לראות אותם שוב... הראו את המועדון של בי.בי.קינג ועוד... ליאור

גם בסטודיו?

ביקרת גם בסטודיו? כשהראו את הסטודיו של "סאן" זה כל-כך חיבר אותי לאווירה שם, למרות שבחיים לא ביקרתי שם..
כנ"ל מחכה לשבוע הבא.

../images/Emo13.gif בסטודיו של אלביס בסאן...

יואו יואו...איזה כיף היה מדהים..יש שם אפשרות להקליט עם נגנים דיסק בעבור 150 דולאר דיסק שמכילכ8 שירים... אני לא יכולה לשכוח את הרגעים הניפלאים שם...

מלסד גרייסלנד הייתי גם ב...

הייתי באולפני SUN , בבקטה שהוא נולד בטופלו מיסיסיפי, באולפני STUDIO B בנאשוויל... וכמובן בביל סטריט וכל אזור המרכז של ממפיס... ליאור

../images/Emo13.gif ליאורצ'וק...זה ניפלא להיזכר ...

בכל מיני חוויות במיוחד...שאתה מעריץ אמיתי מכל הלב...כל פעם אנחנו מסתכלים בתיקיות התמונות... ונידהמים כל פעם מחדש ...רק מהזיכרונות בא לבכות... וחוץ מיזה גם אנחנו התגעגענו מאוד....מאוד.....

Jen74

New member
ראיתי ובכיתי../images/Emo7.gif

גם אני רוצה להיות בממפיס!!! ממפיס היא באמת הרבה יותר מרק גרייסלנד. ממפיס היא בירת המוסיקה האמריקאית. חוץ מגרייסלנד יש שם גם את בית הדירות הציבורי שבו אלביס גר עם הוריו מגיל 12 ועד לסיום התיכון. הבית הראשון שאלביס קנה לאחר שהתחיל להתפרסם היה בבית דירות ורק אחרי זה הוא קנה את גרייסלנד. אני רוצה לממפיס!!!!

פשוט לא ייאמן../images/Emo70.gif

ליז, איזה תמונות יפות ! תגידי, הסטודיו נשאר אותו סטודיו מהתקופה שאלויס הקליט בה? כאילו, המיקרופון שגיל הצטלם איתו, ובכלל??? יא, זה כל-כך לא נקלט אצלי שבסטודיו הזה הכל בעצם התחיל...פשוט לא נתפס ! הקלטתם שם שירים?? יא! גם המחירים אותם מחירים?? חחח הראו את הבית שאלויס גר בו עם ההורים מגיל 12 והראו בתכנית גם את התמונה מהתקופה...ל איכולתי להאמין שזה אותו הבית !!! יו, מה קורה לי? האם גם אתם כאלה? חחח

ליז, וכל מי שביקר בממפיס..

תגידו, האם ממפיס עיר גדולה? אני לא ממש מעודכן, כי אני לא יצאתי מהארץ כבר מספר גדול של שנים. אצלי העיר הגדולה ביותר על הפלאנטה זה חיפה,פתח תקווה, ת"א...
אמ...תגידו לי יותר ענייני. כמה פעמים אפשר להכפעל משהו בארץ כדי להשוות לעיר ממפיס, אוקי??? תודה

../images/Emo140.gif גיא צ'וק הנה בשבילך כל מה שאפשר ...

להגיד על ממפיס. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%A1 תיכנס ותילמד גם אני למדתי טוב...לפני שנסעתי לממפיס...חשוב לדעת ...לאן הולכים ...איפה נמצאים ...ויותר מיזה , על אוכליסיית המקום והתרבות שם... שתהיה לך עבודה סופר דיופאר....

הנקודה היהודית בממפיס(מתוך ויקיפדיה)

ההערכה היא כי היום חיים בעיר ממפיס כעשרת אלפי יהודים. קיימים חמישה בתי כנסת, שלושה בתי ספר יהודיים לגילאים שונים וכן ארגונים יהודיים שונים.

../images/Emo45.gif הכל נישאר אותו דבר בדיוק...

הכלים של התיזמורת ..חדר המזכירה שם...שאני מצולמת בו..חחחח הכל בדיוק אותו דבר אפילו השירותים שם ..הריצפה שחור לבן קוביות והאסלה..והברזים...אפילו לא תאמין של שנות ה-50...גדולה ואחרת מיזו שיוצרים היום...התיקרות גבוהות במיוחד..כל התמונות ...הכל הכל כאילו שאלביס ולהקתו עומדים להיכנס לשם עו ד רגע... בכניסה לסטדיו יש באר קטן ויפה אנשים באים לשתות שם..ולחטוף סנדביץ עד שיגיע התור שלהם להיכנס להקליט ולשיר או לבקר בחדר הסטודיו עצמו....המקביל לבאר... מדהים ביותר...איך שימרו את המקום..וים...ים תמונות מסביב...מדהים...אין מילים...

למעלה