היום נתפסתי!!

קרן,

אהבתי את ההומור. אבל חייבת לתת עיצה - אם את רוצה להתחמק מדו"ח תנסי להיות הכי נחמדה שבעולם לשוטרים, וזה אומר להודות בטעות, להתנצל עם חיוך גדול, להראות שאת נבוכה ומודעת לכך שעברת עבירה, את מתחרטת אבל משתמשת בחוש ההומור שלך (ומסתבר שיש לך)אפשר גם לצחוק. וזה יעבוד הם ישחררו אותך. אני לא בעד עבירות תנועה ונמנעת מהן אבל בעוונותי גם אני כמעט הרגשתי פעם או פעמיים את נחת זרועו של החוק ובנסיבות מאוד דומות לשלך (לקחת את הילדים מהגן אלא מה) פעם אחת נתפסתי כשלא עצרתי בתמרור עצור (הוצב תמרור חדש במקום שלא היה בו עצור לפני-כן וכמובן שיחד עם התמרור הוצב מעבר לפינה גם שוטר לאסוף את הכסף מכל אלו שלא ישימו לב לשינוי)אני ראיתי את השוטר ולא הבנתי בכלל שהוא מסמן לי כי מה כבר עשיתי (לא שמתי לב לתמרור החדש) ופשוט המשכתי לנסוע לי בנחת, השוטר רדף אחרי וכשעצר אותי בצד כועס שברחתי לו (מזל שלא נסעתי מעל המהירות המותרת) התברר שאני גם בלי רשיונות.לא רשיון נהיגה ולא ניירות של הרכב. מרוב פאניקה התחלתי לצחוק בהיסטריה. אמרתי לו תשמע אני מתנצלת, אתה ממש צודק שאתה כועס לא ראיתי את התמרור ובכלל לא הבנתי שסימנתי לי לעצור. אני מצטערת, אני ממהרת מאוד מאוד לאסוף את ביתי מהגן.ואני כבר באיחור. אתה יכול להתקשר למוקד במשטרה ולתת את מספר תעודת הזהות שלי ותראה שאין לי עבירות קודמות אין לי תעודה מזהה כי אני גרה מעבר לפינה ונוסעת עד הגן. בשלב זה הוצאתי את התעודה המזהה היחידה שהיתה במכונית שהיא מן כרטיס חבר מצחיק לראש אינדיאני. ואז אמרתי לו שאני מבטיחה שזה לא יקרה יותר, וכל זה לא בחנופה או בתחינה אלא בבחיוך גדול, בקיצור הוא הסתכל עלי...ושיחרר אותי. עכשיו, עוד משהו- אם היה עוצר אותי שוטר כאן (בארהב) אני בטוחה שהייתי מתנהגת אליו בסופר דופר של נימוס מופתי כי השוטרים כאן לוקחים את עצמם מאוד ברצינות ואת בהחלט יכולה לסיים בכלא בגלל עבירת תנועה אפילו הכי קלה שבעולם רק בגלל שלא מצאה חן בעיני השוטר ההתנהגות שלך. אז צריך להזהר... בכל אופן אני מקווה שלא ישללו לך את הרשיון

שוטרים בארה"ב

גם לא יהססו לירות. יש חוק בלתי כתוב שכשעוצר אותך שוטר כאן צריך להישאר ברכב ולהניח ידיים על ההגה בלי לזוז, לחכות שהשוטר ייגש אליך לחלון ולהוריד את החלון לאט ובזהירות. הבעיה רק שהוא כאמור לא כתוב בשום מקום... ומקרה שהיה כך היה: לפני שנתיים בערך, בסתיו, בעיירה הקטנה והשקטה שבה עבדתי (עיר עם המוני זרים שעובדים בחברה ענקית מקומית), נסע לו הביתה מהעבודה בחור הודי שעבד ארבעה משרדים מימיני. בעוונותיו הוא לקח פניה לא נכונה לנתיב חד סטרי, והשוטר המזדמן שהיה שם הבהב לו לעצור. הבחור הצעיר הגיע לארה"ב משהו כמו שבוע קודם והיה בתהליכי התאקלמות. עצר בצד וכמובן נכנס ללחץ, והתחיל לפשפש בתיק ובתא הכפפות למצוא רשיונות (רכב שכור). השוטר קרא לו מאחורי הרכב לשים ידיים על ההגה אבל מרוב לחץ הבחור לא הבין והמשיך לפשפש ברכב מרוב לחץ. הערפל ושעות הדמדומים עשו את שלהם וידידנו השוטר שלף את אקדחו וירה מבעד לשמשה האחורית של הרכב... הבחור הצעיר נפגע בכתף והובהל לבית החולים. החברה כמובן עשתה מזה עניין גדול והמשטרה התנצלה מעל דפי העיתון המקומי ואפילו שלחו לו פרחים לבית החולים...

קראתי שוב את הDrivers Manual של NY

שם הוצאתי את הרשיון האמריקאי שלי, ולא מצאתי שומדבר כזה. מאיזו מדינה זה נלקח?

Guy K

New member
../images/Emo41.gifעוד סיפור שוטרים מזעזע ../images/Emo6.gif

אז כשהייתי בן 18 בערך הגעתי ליוסטון לביקור, ונסעתי לי ברחוב מיין שהוא רחוב ארוך, ארוך, ארוך. ניסיתי למצוא איזה מקום ולא מצאתי, והחלטתי לחזור הביתה. אז מה עושה חכם שכמוני - שלא מכיר את הסביבה? כמובן נכנס לחניה הסמוכה ומחפש במפה. אוקיי, נוסים במיין עד שמגיעים לכביש המהיר וממשיכים משם. מהמם. חוזר למיין, הפעם נוסע לכיוון השני. נוסע, נוסע, נוסע. שתיים בלילה. חושך. ניידת מגיעה ממולי, עושה סיבוב פרסה חד משמעי, מדליקה אורות, ומצפצפת לי לעצור בצד. אני שולף את הרשיון ואת הביטוח ומחייך בנימוס. "SIR," השוטר אומר לי כשהאקדח שלו תלוי מול הפרצוף שלי, "YOU´RE GOING THE WRONG WAY". "NO, OFFICER,", אני עונה, "I´M SURE IT´S THE RIGHT WAY, I CHECKED THE MAP". "NO, SIR", הוא מדגיש - "THIS IS A ONE WAY STREET"...... איי הברוך..... כמובן שמייד אני שוכח מהאנגלית שלי ומתחיל לגמגמם בעילגות שאני בכלל לא מבין אנגלית ומה אני יודע מהחיים שלי, אני סתם ילד מטומטם מאיזראל, נו אנדרסטנד אינגליש ורי גוד
....... השוטר החמוד אפילו עזר לי להגיע לכביש הנכון. אז מה הלקחים מהסיפור:
לא לחזור לכביש מהחנייה בלי לוודא שהוא דו כיווני
שוטרים בטקסס ישמחו לעזור לתיירים מטומטמים אז כדאי שתמיד יהיה עליכם גם פספורט ישראלי ומבטא נוראי מזויף
סעו בזהירות (גם קרן
)

zoti

New member
מה הקטע של הצנזורה

למה נחתכו מפה קטעים שלמים של הדיון ?

אם תקרא את כללי ההתנהגות בפורומים

תראה שקללות וירידות אישיות הם בניגוד לתקנון, ובקטע שנמחק היו קללות למכביר.

בשביל זה יש מסרים

ואולי ההגדרה שלי ולשך של קללות היא שונה, אבל המילים שהיו בהודעות האלה היו מזכות אתכם בשטיפת הפה עם סבון אצל סבתא שלי. טוב שהכל נשמר ומונצח

קרן משם

New member
לאו דוקא קללות הם האישיווווו

"מוטב שתשארי שם" מספיק מעליב! (במיוחד לישראלית שמתגעגעת למדינתה מאוד והנושא הנ"ל רגיש לה מאוד!) פגיעה אישית ואי התנצלות עליה לדעתי בהחלט מצדיק מחיקה ויפה שעה אחת קודם! מנהלות חברות או לא, לפורום כללים משלו ופה אני אחת מהגולשים ועלי חלים החוקים כמו כל אחד אחר. יכולתי בשניה לרדת ברמה על ההודעה שכתבת לי: "לך ולשכמותך!" אבל בחרתי להשיב לך במטבע אחרת ממה שקיבלתי וזה היה "בריאות אושר ועושר!" כל טוב לישראלי שגר במקום שאני חולמת לחזור אליו!

zoti

New member
עדיין לא רוצה אותך לידי

חשבתי שאת לוקחת הכל בחצי צחוק. תדליקי סיגריה ותרגעי. אם את כל כך מתגעגעת אז תחזרי לישראל ושם תוכלי לצפצץ על כולם יחד עם שאר החברה. וזה לא מצדיק מחיקה. נקודה.

Guy K

New member
זותי,

אני מה זה אנסה לענות בנימוס כדי שלא להיגרר הלאה: ההודעות שלך לפעמים מביאות לי ת´חלסטרה ואם קרן אומרת שנפגעה - אז לפחות מגיעה לי התנצלות ולא בדיחות וצפצופים.

zoti

New member
אם אתה משתגע אז תוציא את

העצבים על איזה שק איגרוף. ולמה מגיעה לך התנצלות אם קרן נפגעה ? הבעיה היא שהיא לא מבינה מה היא עושה לא נכון וחושבת שהיא צודקת. כשהיא תבין אני אתנצל.

קרן משם

New member
כשאני אבין? כן אבא!

אני חיה את חיי לפי מה שנראה לי וטוב לי ואני לא צריכה שאחד כמוך ינסה לחנך אותי! לא התאים לך הסטייל שלי תדלג עליו....פורומים הם מקום דמוקרטי להביע דיעה ולכתוב דברים שרוצים אך החוקים ברורים לא לפגוע בחבר פורום וזה לא נתון למשא ומתן! אגב: אני לחלוטין מבינה וערה לדברים שאני עושה נכון ולא נכון...מה תגיד על זה?

למעלה