היום נתפסתי!!

קרן משם

New member
כנראה שלא מתאים לך לחשוב!!

ואל תדאג לבריאות שלי...כשארגיש צורך לעשן לא אבקש את רשותך! ואל תתיימר להגיד לי איפה להיות ולחשוב שאתה יודע מה טוב יותר בשבילי! ואל תתיימר להיות מנהל פורום ולהחליט בשבילו מה מצדיק מחיקה ומה לא, כי עובדה שאתה לא נשאלת בנושא, תתמודד עם זה! אתה חצוף ואם היית חבר פורום שלי הייתי חוסמת אותך! לדעתי עברת כל גבול ואתה עדיין לא רואה מה לא בסדר בך, אז לך לראי איש רע ובטוחני שתראה משהו מפחיד! מיציתי!

zoti

New member
זה בסדר

הפעלת את הכח שיש לך כדי לצנזר את מה שלא נעים לך לשמוע. נו מילא.

קרן, נעשה לך כאן עוול

ואם לומר את האמת, אם הייתי תופסת חלקים מהשרשור הזה לפני שהתפתחו בהם גם תגובות יפות, היו עוד חלקים שהיו נמחקים. כולנו משתדלים להתייחס לפורום הזה כאל בית חם ותומך. התנהגות שמעליבה ומזלזלת באחרים ממש לא מקובלת פה, מה גם שהיא נוגדת את כללי הפורומים של תפוז. בעיקר לאור הרגישות של השבועות האחרונים בהם מרב ואני ביקשנו מכולם להירגע, לנשום עמוק ולא להתלהם, עצוב לשתינו מאוד כאשר אחד החברים בפורום נפגע, ואנחנו נמצאות כאן כדי למנוע את זה. אולי לפני שאנחנו מגיבים, כדאי לנו לחשוב על האדם מאחורי המקלדת שאליו מופנית התגובה. בשבועות האחרונים יותר מדי אנשים נפגעים כאן אצלנו בפורום, חלקם בוחרים להישאר וחלקם עוזבים, וכל אחד הוא הפסד לכולנו. היות וכולנו אנשים מבוגרים ואינטיליגנטים אני בטוחה שאנחנו יכולים לשלוט בלשוננו ולזכור שיש גם אנשים שנפגעים לפעמים. זו הרי לא המטרה שלנו כאן נכון?

zoti

New member
ציטוט:

"התנהגות שמעליבה ומזלזלת באחרים ממש לא מקובלת פה" זה לא בדיוק מה שקרן עשתה לשוטרים ההונגרים ? תפסיקי כבר לכסות את התחת שלה !!! היא קיבלה ביקורת על הדברים שהיא כתבה וזה הגיע לה.

קרן משם

New member
אם פגעתי והעלבתי נצטרך לשאול את

השוטרים והרי ברור לכולנו שלפורום הזה הם לא יכנסו! לעומת זאת אני ואתה פה ויש מי שנפגע אז תקח לתשומת לבך! החוקים חלים על חברי הפורום בנוגע להודעות האחד לשני ולא לגביי סיפורים שמביאים לפה ובטח לא כאלה שכל העניין שלהם זה לעלות חיוך! אני חושבת שהלכת רחוק מידיי וקשה לך לחזור אחורה ולהודות שטעית! שיבושם לך!

מר זותי היקר

היות ואין לי זמן או סבלנות להיות הבייביסיטר לאצבעות שלך, ועל אף בקשותיי אתה לא מוכן לשמור עליהן בעצמך, בפעם הבאה כבר לא תוכל לכתוב בפורום הזה יותר. התנהגות כמו זאת שאתה מפגין כאן לא רצויה אצלנו, אתה מוזמן להתאפס ולהתנצל או שלא תוכל לכתוב כאן יותר.

בדיוק על זה דיברתי עם zoti

ורק בלל המשפט הזה הגבתי, וזאת היתה הסיבה לוויכוח- ותאמיני לי קרן שאותי את לא צריכה לשכנע אני נפגעתי מהמשפט לא פחות ממך למרות שהוא לא היה מכוון אליי

קרן משם

New member
תומרון

מנהלת הפורום היא שמחליטה מה הולם את הלך הרוח בפורום ומה לא והיא ורק היא שמחליטה! אני לא יכולה לומר שאני לא מסכימה על החלטתה (במקרה הנ"ל) ובכ"ז כנראה שברור לכולם מלבד ההוא שבשביל לנהל דיון צריך לשמור על שפה נקייה והתנהגות שהולמת את הצדדים הדנים,לדעתי הוא לא כיבד אותי ואת הודעותיי ועם אחד כזה אני לא מצפה שינסה להבין אותי ולהסביר לו מניעים שונים כמו למה אני גרה שם וכו´ לא נראה לי שווה הקלדה.... "יכולנו לנהל דיון"? אולי אני ואתה אבל בהחלט לא הייתי מנהלת דיון הולם איתו...הוא מתהלם ולא מדבר ברמה שלי!

קרן..

הסיבה היחידה שרציתי לנהל את הדיון היא שגם את תשמעי מה אמרתי לו- וכמו שציינתי- המשפט של "אל תחזרי" היה עד עכשיו הדבר שהכי העלה לי תדם לראש וזאת היתה הפעם הראשונה שהשתמשתי בשפה כזאת סה"כ רציתי לפתוח את הדיון בפורום כדי שאנשים יראו (את בעיקר...) מה אני חושב על משפטים מהסוג הזה, והיה חשוב לי להגיב כמו שהגבתי (למרות השפה) כי לא יכולתי להשאר אדיש..

קרן משם

New member
../images/Emo51.gif ואני כהרגלי

שומרת (מנסה לפחות) על איפוק והתגובות שלי פה זה בדרך כלל שיא אוצר המילים "המתחסד" שלי! שונאת התנצחויות ולכן אולי באמת היה עדיף שזה לא היה ע"ג הפורום. מה גם כל התוספת שעשינו פה לשירשור לא נראה לי שמעניין ת´חברים פה ובטח לא חדשים שרוצים להצטרף. מדליקה לי סיגריה

m a16

New member
אני קיבלתי,

"בארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת" שתי דוחות. הדו"ח הראשון באמת היה מגיע לי - עשיתי פרסה במקום אסור . לא הכרתי את המקום כדי לדעת שהמשטרה בדיוק מחכה מעבר לסיבוב. טראח!!!! בום!!!! נחרב עלי עולמי! 500 שקל! טוב. שילמתי. ואז אחרי 3 שבועות טראחחח! בום! עוד דו"ח! אבל הוא מתחלק ל3 דוחות. האחד - השוטר טען(!) שנסעתי בנתיב תחבורה ציבורית. [היה מותר לפנות ימינה ואז הבנתי שטעיתי בצומת, חזרתי לנתיב הלבן ועברתי את הצומת איפה שכל(!) בוקר אני יודעת שמחכה משטרה!!!!!!!!] ואז גם השלט נהג חדש נפל, ולא היו לי את הרשיונות. 250 על הנתיב 250 על השלט ועוד על הרישיונות שיגיע בדואר....... זיין לי את התחת המנייאק אבל הוא מממממש היה מנייאק! ושתיהם היו כשהייתי בדרך לאיכילוב!!!!! מזל שבפריז לא יהיה לי אוטו! אני כבר מפחדת לנהוג מכל הדוחות האלה!!! אה....... וגם ניסתי לערער על זה אבל למה שמישהו יאמין לי?!?!? זאת הדרך שמצאה המדינה לשלם לשרים שלה..... 1000 שקל על כלום!!

למעלה