היום נתפסתי!!

קרן משם

New member
אהה זה...כן

עשיתי ראש קטן! סליחה שאני חושבת שכששוטר עוצר אותך הדבר האחרון שבא לך עליו זה דוח! אז לא רציתי להבין מה שהוא רצה להגיד לי...על זה אני לא מצטערת....ונראה לי שיש פה הרבה מתחסדים!

מצוין! יישר כוחך!!!

יופי, בואו נוסיף גם את הונגריה לרשימה ההולכת ומתארכת של המדינות בהן לישראלים יש מוניטין של אנשים מנומסים, נחמדים, צנועים, מתורבתים ונותני כבוד. עלי והצליחי!

עזבו אותה היא לא רצחה אף אחד

למה אתם אף פעם לא עשיתם טעויות בכביש? אף פעם לא ניסיתם להתחמק מדו"ח ממש צדיקים אתם מה אני יגיד לכם...

ערדNorway

New member
שלום קרן נהנתי ליקרוא ../images/Emo24.gif

שלום קרן נהנתי ליקרוא את שכתבת
בקלילות ובהומור למרות השטיפה מהבעל. זה נהדר שאפשר לקחת כך מצבים מלחיצים.

קרן משם

New member
אז יש צקיך בסדום../images/Emo3.gif

אז היה שווה לי להביא את הדברים בצורה שבחרתי לפה, תודה

sirpad

New member
מקס נו בחייאת

לא צריך להגזים ולא צריך להיסחף.סה"כ לדעתי תוארה כאן סיטואציה מביכה באור משעשע זה הכל. פדאנטיות אני מבקש להשאיר בחוץ.

קרן משם

New member
אז זהו שאני לא מצטערת

על אופן הבאת הדברים לכאן....קשה לי מקרה היום....דיי מבאס ומצער ומצאתי לנכון לשתף אתכם בצורה קצת שונה... האמת? אם לא הייתם כל כך מתחסדים הייתם יכולים להרשות לעצכם לצחוק גם...אבל לא,חלילה לא אתם! לדעתי גזר דין מוות הוא העונש לו אני ראויה! הא?! חן חן!

zoti

New member
עבריינית וזהו

את נוהגת במדינה זרה. סביר להניח שהרשיון שלך לא תקף (אבל זה תלוי כמובן בחוקי המדינה). אם הרשיון שלך לא תקף אז גם הביטוח שלך לא תקף. עברת באדום. לא לקחת איתך רישיונות ולא חגרת חגורת בטיחות. חבל שלא הכניסו אותך לכלא. אני מאחל לך ולשכמותך לבלות לילה אחד במעצר על דברים כאלה. אולי אז תלמדי. מה היה קורה אם היית הורגת מישהו בגלל שעברת באדום בלי רשיון נהיגה תקף ובלי ביטוח. או שסתם היית גורמת נזק לרכב של מישהו אחר ?

צעיר ישראלי

שהגיע לא מכבר לנסות את מזלו בניו-יורק נסע ללא רשיון וכמובן ללא ביטוח ברכב של חבר פגע באדם שלאחר מכן נפטר וקיבל 25 שנה!!! לעומת זאת בלוס אנגלס סבתא סנילית שבאה לאסוף את הנכדה שלה מביה"ס לחצה על הגז במקום על הברקס ומרחה שתי ילדות על הקיר המשטרה אפילו לא עצרה אותה אמרו - "זה קורה..."

zoti

New member
על זה אני אומר

מגיע לו. לא מעניין אותי מי הבחור אבל אם הוא כזה חסר אחריות אז שישב בכלא עם רוצחים אחרים. קצת קשה לי להאמין שהמשטרה התעלמה מבנאדם שדרס למוות שתי ילדות. אפילו אם הוא סבתא בת 70. במחשבה שניה אם הילדות כושיות אז באמריקה הכל יכול להיות...

zoti

New member
גם אתה נוהג בלי רשיון ?

או שאתה אופטימי לגבי זה שלא יתפסו אותך ?

למעלה