היום נתפסתי!!

gozala

New member
קראתי בהנאה את הקטע שלך../images/Emo168.gif

ובאמת ניסחפים כאן כאילו מה! זה היה נחמד מאוד.

גם למזל אין מזל עם שוטרים

בטיול האחרון באלסקה אחרי שנוסעים שעתיים מאחורי משאית בשביל עיזים ללא אפשרות לעקוף מגיעים לקטע בו יש מסלול כפול, המיועד לעקיפה אני כמובן עוברת לריחוף בגובה נמוך עוברת בייעף שורה של משאיות + כמה רכבים קטנים אלא שבקצה מסלול ההמראה המתין לו שוטר לא עזרו כל ההסברים שהקטע הזה נועד בשביל לנסוע מהר חטפתי דוח עם מינוס 80 דולר בחשבון ורק בבית גילית שהמאניק רשם לי גם 4 נקודות כאשר על מהירות מקבלים בדר"כ נקודה אחת בלוס אנגלס בשביל לחטוף 4 נקודות אתה צריך לנסוע עם טריילר גנוב נגד כיוון הנסיעה על ה - 405 ובדרך לדרוס את הבת של השריף המקומי הביא לי את הסעיף אני רק מקווה שטחנות הצדק יטחנו לאט והנקודות ימסו בדרך מאלסקה הקפואה לקליפורניה החמימה

פלינט1

New member
מזל, אצלי את מקבלת..

שתי נקודות זיכוי על כל סיפור קצר. תקבלי ארבע - אם תספרי את שקרה אחרי אלסקה, ועוד שתיים על - בדרך לאלסקה. נו אז מה אם אני משוחד בעניני סיפורים טובים, מה אני מכניס את הנקודות לחשבון הבנק של עומרי? אז נכון שזה לא ישפר את מצב הרשיון, אך גם צ´פחת עידוד וירטואלית ערכה שווה כמה נקודות. לא?

עוד סיפור, לפי בקשת פלינט

את הרכב הראשון שלי בארה"ב קניתי בערך שבוע אחרי שהגעתי מצאתי גרוטאה (סטיישן כמו שאני אוהבת) ב - 700 דולר. הבעייה שהיה צריך להביא אותה מאיזה חור בקצה לונג איילנד והימים ימי חורף קרים. מצאתי חברה שהגיעה באותו יום מהארץ שכנעתי אותה לנסוע איתי (יחד עם הילדים שלה) לאסוף את הרכב בדרך חזרה - כבר חושך בחוץ -, אני נוסעת על ה - LIE ושומרת קשר עין עם המכונית שמאחורי ההיא עוד לא התאוששה מהג´ט לג לא יודעת באיזה צד של הכביש נוסעים משום מה היה נדמה לה שבכל הארצות דוברות אנגלית נוסעים בצד שמאל. וכך אנחנו משייטות בכיוון ק"ק קווינס פתאום אני מבחינה שנכנסת מכונית בינינו אני מאיטה כדי שהיא תעקוף וחברתי לא תלך לאיבוד וההיא מאיטה עוד יותר אני מאיטה והיא גם כן עד שבשלב מסויים ההיא מאחורי מדליקה אורות, מפעילה צופרים, וקוראת לי ברמקול לרדת לצד הדרך תאמינו לי שצריך לב חזק בשביל לא להתעלף ממופע אור קולי כזה שנדלק לך על הזנב. אני עוצרת בצד הדרך יוצא שוטר ומתחיל לבקש ניירות ורשיונות ומסביר לי שעצר אותי כי נסעתי לאט מידי על הכביש המהיר ניסיתי להסביר לו את הסיטואציה אבל הוא - את הניירות אז אני מתחילה להסביר לו אין לי עדיין רשיון, רק התחלתי לקחת את הקורס נהיגה מונעת לקראת הרשיון. אין לי לוחיות כי הרכב , רק עכשיו קניתי אותו. אין לי ביטוח, כי אין לי רשיון וכו´ וכו´ בינתיים הוא מכניס את הראש פנימה ורואה את הילדים שואל מה עם כסא בטיחות לילדים? אני כבר לא יודעת מה לענות הוא לוקח את הניירות והולך לרכב שלו אחרי 5 דקות הוא קורא לי שאגש לרכב אני מגיעה הוא מחזיר לי את קרטון הממס"י אומר לי אני לא יודע איזה סוג וכמה דוחות אני צריך לרשום לך אבל אם אני ארשום את כולם אין סיכויים שתקבלי אי פעם רשיון בארה"ב אז קחי את הניירות ועופי לי מהעיניים - אבל תרדי מה -LIE לכביש צדדי... ולך פלינט אם תמצא את זה בין שאר 100 התגובות המלכה תעניק לך תואר אביר הכפית

קשקה

New member
../images/Emo6.gif-כאשר נפלנו-נפלנו....

אני ראיתי-וצחקתי...מגיע לי איזה תואר??? קשקה

פרס תנחומים הכולל

נ.צ. מדויק היכן השארתי את שלד המכונית + מפתחות למכונית בשביל לקבל תואר אבירות את צריכה להיות קודם סר או לפחות לרכב על סוס כמו ליידי גודייבה טוב נסתפק במשלוח מנות של "גודייבה" השוקולד - לא הגלידה

קשקה

New member
האמת,גם שוקולד של

עלית עושה אצלי את העבודה.... ולגבי הגלידה-מממ ...עם מזג האויר ה"חמים " שבאזורינו (בוסטון) לא נראה שיש איזו בעיה במשלוח גלידה... (דוקא היום-שבת- היה קצת יותר נעים-ככה סביב ה-0,אפשר אולי להתחיל לנשום...) שבוע טוב קשקה

פלינט1

New member
מזל יקירתי, כשמחפשים - מוצאים.

הייתי מוצא את הסיפור גם בין אלף תגובות. חיפוש ממוקד, יירוט כירוררגי ושאר אמצעים מבית מדרשו של פאפא בוש. יש לי ידידה ישראלית שגורמת לשוטרי התנועה שני התקפי לב ביום. פעם כשהם עוצרים אותה על מהירות, ופעם כשהם מציצים מבעד לחלון מכוניתה בבקשתם את הניירות. עלמת החן מנצלת הייטב את היותה אחת מהמובילות בתנובת החלב שבעמק, וברצון ששה להדגיש לשומרי החוק את צמד המדליות שקיבלה כיצרנית מיצטיינת מתנובה ושטראוס. אין אני חלילה רוצה להציע דרכים לא חוקיות בכדי להיתמודד עם חוקי התנועה, וכידוע לא כל אישה מציגה תוצרתה בפרהסיה, או שלעיתים יש לה להציע לא יותר מדוגמית לא רלוונטית, אך המטרה לפעמים באמת מקדשת את האמצעים - ולידידתי זאת יש ברוך השם אחלה אמצעים.. ואם נגעת בתארי אבירות: אביר המפית לא עדיף על אביר הכפית?

רד על שתי ברכיך, רד נא, פנקס הקטן

כי הגיע יום מהיום אביר תהיה להוד מעלתה אין כמו האפיזודה של סיינפלד עם ידידתו הכל יכולה הפותרת אותו גם מדו"ח השוטר השיטה כמובן עובדת עד.. שאתה נתקל בשוטרת. ובאשר לכפית אז ככה, אנחנו כבר על המפית מה שצריך עכשיו זה כפית, כפית של כסף ולמה יתהדר בה רק אותו מקומבאק אינסופי עם מכנסיים סגולים ושיער של שנות השישים ויקרא שמו בישראל.. צבי כפית

פלינט1

New member
פינקס הקטן

ניזכרתי בשיר, ושם הזמרת אומרת את המישפט בתהודה של צנרת הביוב בבנין טרם איכלוסו. לא מכיר את סיינפלד. מרוב הדוחות ניפתרתי עד היום, אולי בגלל הסיפורים שלי שהם לא רעים בע"פ. אני רק צריך לשכנע אחר כך את אישתי שמה שסיפרתי היה בלוף, יענו, השיכנוע היה כה יעיל שאפילו זוגתי צריכה לעבור תיכנות מחדש. סליחה על הבורות (ראי סעיף סיינפלד), אך מי זה המקומבק האין סופי?

קשקה

New member
תשובה במהופך

קיפכ יבצ
המכונה -צביקה פיק...
קשקה

sirpad

New member
LOL בעלי: בעברית ראבק לא יכולה לעשו

LOL בעלי: בעברית ראבק לא יכולה לעשות שום דבר בקטן הא?

billy milligan

New member
שלילת רשיון

אם העבירה גוררת שלילה, אז לא משנה איזה רשיון יש לך אפשר לשלול אותו. ואני מכיר אנשים שנאלצו להשאיר את האוטו בצד בחו"ל כי השוטר פשוט לקח מהם את הרשיון (שלילה במקום על טיסה במהירות גבוהה). נקודות אי אפשר לקבל על רשיון בינלאומי, אבל היום עם המחשבים שיש למשטרה, עם תבצע מספיק עברות עם רשיון בינלאומי באותה מדינה תגלה שיש לך הסטוריה במחשב ואז הכל אפשרי. חוץ מזה שזה מסוכן לעבור באדום וסיכון עצמי לנסוע בלי חגורה, הרי כולנו בני אדם וכולנו מנסים להתחמק כשאנחנו נתפסים על ידי שוטרים.
אז תפסיקו להיות כאלה כאילו צדיקים בסדום כי אתם לא

greeneyes3

New member
מותר לעשות סיכום?אז הנה הוא:

קרן נראית לי בחורה די קשורה עם המציאות ודי אחראית. לא נראה לי שהיא השוויצה בכלל,לדעתי זרם התודעה שלה דחף אותה לספר את הסיפור ולראות מה יהיו התגובות. לדעתי הדבר הכי טוב ממה שקרה עקב השרשור הזה והדבר הכי טוב שקרן עשתה הוא שהיא כתבה כאן על המעשה וקיבלה פרספקטיבה די מלאה על התוצאות הטרגיות שנהיגתה "כאילו היא בבית" הייתה יכולה לגרום לה. נהיגה רשלנית של מישהו שגורמת מוות דורשת את מקסימום הדין לדעתי. ביחוד אם הצעיר(ה) הזה(זאת) מראים את כל הסימפטומים המוקדמים של התופעה שמובילה לטרגדייה,כגון:זלזול בחוק ובתמרורים בנהיגתם. קרן מיהרה לגנון או הבית הספר לאסוף את ילדיה...זה מה שיש לה להגיד להגנתה. זה מספיק לדעתי למקרה הזה! קרן תדאג שיהיו לה את תעודות המקומיות לנהוג וביטוח נאות. קרן תציית לתמרורים ולחוקים מהיום והלאה קרן לא תרשה ל"הסיח את דעתה" מהענייןוהנקודה ההכי חשובה והכי עיקרית שהיא צריכה להיות נהגת זהירה עם רשיונות וביטוחים נאותים בעתיד! והכי חשוב:שהיא תמיד תצא 10 או 15 דקות לפני הזמן לאסוף את הילדים מאשר ברגע האחרון..... נכון קרן? שמוליק

קרן משם

New member
הממממממממ אפשר?

סיכום חביב למדיי.....נראה לי מתאים לכל אחד אחר מלבדי....אני אצא 10-15 דקות לפני הזמן? המממממ אתה לא מכיר את קרן! (נו, לא לקפוץ עלי, רגע....אני שוב מתלוצצת!!
) *לקרן תמיד יש תעודות פרט למקרה הנ"ל (מקרה שקורה) *זלזול בחוק לא דבר אופייני לקרן(עפ"י רוב) *מהירה לאסוף את ילדיה זאת טענתה, אכן ולא רק! קרן עברה לטענתה בצהוב...ואם אוזמן לבית משפט זה מה שאומר כי כשהגעתי לרמזור הוא היה צהוב אבל כשחציתי את הקו הספקתי שניונת לראות שהוא הוחלף לאדום וככה נקלעתי למצב! *קרן נהגת זהירה יותר מכל אחד אחר פה! (מילה של קרן זאת מילה!!) אז אחרי מה שאמרתי יש סיכום לסיכום?

קרן משם

New member
אז ככה

סיכום חביב למדיי.....נראה לי מתאים לכל אחד אחר מלבדי....אני אצא 10-15 דקות לפני הזמן? המממממ אתה לא מכיר את קרן! (נו, לא לקפוץ עלי, רגע....אני שוב מתלוצצת!!
) *לקרן תמיד יש תעודות פרט למקרה הנ"ל (מקרה שקורה) *זלזול בחוק לא דבר אופייני לקרן(עפ"י רוב) *מהירה לאסוף את ילדיה זאת טענתה, אכן ולא רק! קרן עברה לטענתה בצהוב...ואם אוזמן לבית משפט זה מה שאומר כי כשהגעתי לרמזור הוא היה צהוב אבל כשחציתי את הקו הספקתי שניונת לראות שהוא הוחלף לאדום וככה נקלעתי למצב! *קרן נהגת זהירה יותר מכל אחד אחר פה! (מילה של קרן זאת מילה!!) אז אחרי מה שאמרתי יש סיכום לסיכום?

סליחה, רק עכשיו ראיתי ../images/Emo88.gif

את השרשור הזה, חבר´ה, מה קורה לנו??? איפה הסובלנות והסבלנות? ומה זה השיפוטיות הביקורתית והשפה המכוערת? באמת שלא מתאים לנו להתבטא ככה, אפילו אם דעתנו מנוגדת אני בטוחה שנוכל למצוא דרכים תרבותיות יותר לבטא אותה. ולאחר כל מה שנעשה כאן לאחרונה, מרב ואני חוזרות ומבקשות מכולכם לקחת נשימה לפני שאתם מגיבים, כי באמת שלא נעים לנו להיאלץ למחוק הודעוה בזו אחר זו, אבל שרשורים כאלה נותנים לפורום שלנו מראה של זירת קרב, וזה ממש לא נעים להיות פה כשזה מה שקורה כאן. קרן, אני מתנצלת בשם כולם על התגובות המעליבות שקיבלת, אני בטוחה שהכוונה לא היתה לפגוע בך.

NAHAL

New member
רשיון ישראלי לא תופס בארהב

אבל רוב הדחלילים (שוטרים)לא יודעים את זה

קרן משם

New member
../images/Emo51.gif על התמיכה, אני בסדר

מקבלת דיעות גם של אחרים אך קצת נדחקתי לקיר עם העליהום הנ"ל... עבר לי!! שבת שלום

למעלה