עשיתי ראש קטן! סליחה שאני חושבת שכששוטר עוצר אותך הדבר האחרון שבא לך עליו זה דוח! אז לא רציתי להבין מה שהוא רצה להגיד לי...על זה אני לא מצטערת....ונראה לי שיש פה הרבה מתחסדים!
יופי, בואו נוסיף גם את הונגריה לרשימה ההולכת ומתארכת של המדינות בהן לישראלים יש מוניטין של אנשים מנומסים, נחמדים, צנועים, מתורבתים ונותני כבוד. עלי והצליחי!
על אופן הבאת הדברים לכאן....קשה לי מקרה היום....דיי מבאס ומצער ומצאתי לנכון לשתף אתכם בצורה קצת שונה... האמת? אם לא הייתם כל כך מתחסדים הייתם יכולים להרשות לעצכם לצחוק גם...אבל לא,חלילה לא אתם! לדעתי גזר דין מוות הוא העונש לו אני ראויה! הא?! חן חן!
את נוהגת במדינה זרה. סביר להניח שהרשיון שלך לא תקף (אבל זה תלוי כמובן בחוקי המדינה). אם הרשיון שלך לא תקף אז גם הביטוח שלך לא תקף. עברת באדום. לא לקחת איתך רישיונות ולא חגרת חגורת בטיחות. חבל שלא הכניסו אותך לכלא. אני מאחל לך ולשכמותך לבלות לילה אחד במעצר על דברים כאלה. אולי אז תלמדי. מה היה קורה אם היית הורגת מישהו בגלל שעברת באדום בלי רשיון נהיגה תקף ובלי ביטוח. או שסתם היית גורמת נזק לרכב של מישהו אחר ?
שהגיע לא מכבר לנסות את מזלו בניו-יורק נסע ללא רשיון וכמובן ללא ביטוח ברכב של חבר פגע באדם שלאחר מכן נפטר וקיבל 25 שנה!!! לעומת זאת בלוס אנגלס סבתא סנילית שבאה לאסוף את הנכדה שלה מביה"ס לחצה על הגז במקום על הברקס ומרחה שתי ילדות על הקיר המשטרה אפילו לא עצרה אותה אמרו - "זה קורה..."
מגיע לו. לא מעניין אותי מי הבחור אבל אם הוא כזה חסר אחריות אז שישב בכלא עם רוצחים אחרים. קצת קשה לי להאמין שהמשטרה התעלמה מבנאדם שדרס למוות שתי ילדות. אפילו אם הוא סבתא בת 70. במחשבה שניה אם הילדות כושיות אז באמריקה הכל יכול להיות...