היום נפלו התאומים.

uri80

New member
מזל טוב גברת, שיהיה לך רק טוב

בחיים והרבה הצלחה בהמשך.

מחממנוע

New member
מזל טובתוהההה!!! ../images/Emo59.gif

שתזכי למלא חופנים נחת, כמבואר לעיל וכמו שיתבאר בע"ה להלן... אגב קוריצה זה בחורה יפה ברוסית. באמאשלו. של ארקדי מהעבודה שלי. שנה טובה ומתוקה!

מזל טוב

מזכיר לך שיש חיים מחוץ לעבודה, ומאחל לך להצליח לנצל כמה שיותר מהם. באהבה זאב

naty 1

New member
רב מזלטים

אושר ונחת ברכות שמים מעל וברכות תהום רובצת תחת כה יעשה וכה יוסיף גם לך כהנה וכהנה אנשה חמודה

barr1969

New member
אופסס הגעתי לקינוח

כל שתבקשי לו יהי, כבר אמרו לך? אז תבקשי להיות הבת שלו. מבחינת השנים זה מסתדר מצויין. המון הצלחה והתקדמות, יקרה.

barr1969

New member
איך נפלו גיבורים

איך? פשוט מאד- התקילו אותם בטקילות. אולי וודקות, לא בררתי. פעם ראשונה שנהניתי ממסיבה, מאווירה כיפית שלא מרשה לך ללכת הביתה, מצוות זייפנים בשיר וריקוד. היה כ"כ כיף, כמו שעכשיו 3.25. <אליזד, שים לב, הרמתי לך להנחתה.>

לא נרה לי שיש יותר מידי

דברים משובבי נפש, מלראות ערימה של אשכנזים חנאנות צורחים את `` הפרח בגני``. מתה עליכם מטורפים :)

מחממנוע

New member
לבא על טין

האצבאות שלי זזות ימינה והשמאל, ובכ"ז יצא משפט קבל עם: הריני משעבד עצמי לעדת המרוקאים ויוצאי חלציהם הלבנים למען יגעו דורותיכם כי בקוסות השבתי את בנות ישראל. עד כי יבוא גרר שילה המחלץ והצוהע לבלונד ג'ינג'י ויאמרו יחדיו כל הפיתות שירה. שנאמר אוסרי לשריקה עירה ולגפן הני חני ג'בלי קבבי שואלמו,ף ובסוף הלכתץי לישון לבד! אפילו לאדם היתה חוה, ולנו הקטנים בני הרמכים הפשפשים יש רק את ודקה. שהיא עפילו 590 סמק לא נותנת אוי געולד אני חוזר הביתה בשובה. שלמהץ. מתחיל לומר סליחות. בעזרת השם. ובעזרת נשים. ונמר כולנמו יחדיו, הללויה, הללו קקה בקקה. ושיפא בג'יפא וכל באי עולם יעברון לפניך ויאמו אח איזו אגדה. בצ"ל זצ"ל. אליזד תעשה ליע תוף ממצילתיים וכוס ישועות מארם נחריים

מחממנוע

New member
הבל הבלים הכל הבל ועות רוח

ופלוץ נוזלי בן תעתועים של גמבה. גם ברוך יהיה וגם לזבולון אשר, וגם כצדי יפרח כתמר וקטא 4 לפטא מורגנא ואמר לשולה החלצי נא נערייך עד שיבא סיום של אישור ונאמר שלח שלח אמן הללוקה

מחממנוע

New member
אוי חבל נשארתי לשיון לבדדדדדדדדדדדד

לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (במנגינה של שלמה ארציץ)

למעלה