היום נפלו התאומים.

אבזץ

New member
היום נפלו התאומים.

אבל היא דווקא יצאה בסדר (הכל יחסי...
) אם איני טועה, אז לתוהה (ביני לביני) מגיע מזל"ט. הצטרפו לחגיגה הדביקה - הפריחו נשיקות לילדה הכי יפה בגן (למרות שהיא לא מרשה לי). ואחרי כל העקיצות, נראה לי שאני די אוהב אותך
לילה טוב

hemi32

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

לזאת שכבר לא תוהה , שכבר לא בינה לבינה , זר ברכות , על מה שאת , ואיך שאת , שיהיה לך שנה ברורה , אמיצה , בדרך שלך , אוהבים אותך כאן בממלכה הדמוקרטית , אשה הישר בעיניה תעשה , וכך תעשי , מי יתן ותיהיה דרכך סוגה בשושנים , (תיזהרי יש שם גם קוצים ...) עטופה בעלים של אושר , ובליבך ינוח לו חיוך תמידי , הרבה רוגע ושלווה נפשית , וים של כוחות לעמוד מול כל נחשול , כי מה לעשות יש שפל , ויש גאות ... אומץ , נחישות , שלימות , והשלמה , חירות , והצלחה .. מכל הלב .

ephi79

New member
וגמני הקטן מצטרף להנ"ל

ומוסיף
משל עצמי מזל"ט ילדה

סיטרא

New member
"איפה היית כשנפלו התאומים?"

אני התנמנמתי בחדר עם דיסקמן ותקוות שווא, נדמה לי שהיו שם לד-זפלין למרות שעת הצהריים האקראית. הכל היה שגרתי כזה ומשעמם, עורבים ומלאכים בשמי ירושלים הצחיחה, כביסה תלויה על חבל מט לנפול. ואמא במטבח, שומעת מוסיקה קלאסית וקוצצת קציצות, אבא במשרד משחק גולף וירטואלי, אחיות פותרות תשחצי הגיון לרוחב, שני אחים קטנטנים נוסעים באופניים לדרכם. עולם כמנהגו נהג, ענן לא נראה באופק. פתאום אמא שלי באה ואומרת לי - "היה פיגוע בניו יורק".

אנוסה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מ ז ל ט ו ב

שיהיה לך כל מה שאת חולמת
ועוד יותר.
כי מגיע לך.

אני

חזרתי מטיול אופנים ואיזה ילד פנטזן סיפר לי שמטוסים מיתרסקים בארה``ב וממש לא האמנתי לו עד שאמרתי בוא נברר אולי בכול זאת ופתחתי רדיו.

yaniv1216

New member
אני

הייתי באמצע ה ``סיידר`` בישיבה ומישו אמר שנפלו התאומים ולא הבנתי מי אלה? חשבתי שזה בני אדם תאומים מוכרים..

זה מזכיר את הבדיחה המשומשת

שכיום יש רק עשרה מזלות.. הרי כבר פתחו את הבתולה והפילו את התאומים.. אז שיהיה במזל טוב

הייתי בארה"ב כשנפלו התאומים.

היה מפחיד . ולרגע נראה היה שהמדינה מאבדת את עצמה , רצנו בעבודה למשרד וראינו את הכול בשידור חי. והיה מוזר לי לקבל טלפונים מהארץ (הכול בסדר? היית קרוב?) בסך הכול אמריקה התאוששה מהמכה והפכה ליותר ריאלית בהקשר של טרור . ודרך אגב מזל טוב לתוהה .

Le Fay

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

שלא יפלו לך התאומים ושתחגגי בכל מקום ובכל הימים! לזאת שאפילו לא צכה להתאמץ כדי שיאהבו אותה

boten d

New member
ההורים שלי תמיד צוחקים

על זה שהם התחתנו ב-11 לספטמבר ושניהם מזל תאומים.
בכל אופן, מזל טוב!

למעלה