../images/Emo47.gif תגובה ^^ השתדלתי מאד לתגובה+
בונה D: המ.. הנתחיל: ^^ קודם כל אני מקווה שתראי תביני ותתקני מה שצריך. אל תעלבי מכלום! הכל בא לעזרה
אחרי שאני אכתוב את ההודעה אני אכין/אוסיף כמה טיוט'ים (טיוטראלים) שיעזרו גם
הסברים למניהם: הכדור הצהוב שעשיתי לך זה השמש, שבעצם היא זאת שמחליטה כוון אור וכוון צל, שימי לב שבחולצה ובעוד כמה מקומות עשיתי לך צל בצד הנגדי של השמש ובצד של השמש (מקרה זה צד שמאל שלנו) היה הרבה יותר אור. לדעתי הרבה יותר נכון להצליל ככה. בחולצה שימי לב איך עשיתי את הצל אזהרה: כשתעשי את השיער, יש בעיה קטנה שאני יודעת כי כבר עשיתי על הבייס הזה דולי. לדעתי המצח הזה קצת קטן מדי, אז שלא תטעי את תעשי את השיער נגמר עם הראש נגמר (יש מקרים כאלו
).
בכל הדולי אני מציעה לך להוריד את קווי המתאר טוב נתחיל:
שיער אומ... אני לא כל כך יכולה להגיב עליו ;><
חולצה בחולצה עשיתי לך מן דוגמת הצללה. שימי לב שבהסברים הסברתי לך על עניין הצל והאור, הצללתי בחולצה לפי זה. עשיתי גם כפלי מתיחה, בחזה. לא תמיד צריך אותך אבל במקרה זה לדעתי צריך
שימי לב איך עשיתי את האור מסביב לכפלי המתיחה. הבד השקוף בחולצה (שקוף ?)אמ.. כן זה נראה לי שקוף >< מה הפסים האלה שעשית שם?
(סימנתי בצהוב). ידוע שזה אכן בד שקוף אבל עדיין, הוא עדיין יוצא מהחולצה וצריך לו להיות טיפה צל. (ירוק) הנקודות האלה שהוספתי זה כאילו, הוא יוצא מהחזה כזה... לאחר הבד השקוף, את עדיין צריכה לעשות הצללת על! למקרה שאת לא יודעת מזה הצללת על: טוב השם שלה די מסביר את ההצללה הזאת. למשל נגיד:
הצללת שיער
על החולצה. די ברור לא? אם השיער הוא על החולצה אז הוא עושה צל אליה. גם בשיער שהוא נגמר במצח עושים עליו הצללת על. איך עושים את זה? לוקחים את אחד הצבעים הכהים מהפלטה של הבייס עצמו ועוברים על זה (יש דוגמה בקובץ) אני אשית אוהבת ובמיוחד בביסים גדולים שתי גוונים ולא רק אחד
עוד דבר, הייתי מציעה לך לשנות את הפלטה, לעשות טיפה יותר הבדלים בגוונים במיוחד באחרונים (האחרונים= הבהירים ביותר).
מכנסיים גם במכנסיים תורידי קווי מתאר
עשית את החוץ של הכפלים כל כך עבה והחוצה שנראה שאם היא תמתך את המכנס הוא יגיע אפילו עד אמצע החותלות
דבר חשוב: תעגלי את הקפלים (הצל שלהם הקטע הכהה הכוונה) ואת תעשי אותם יותר כאלה... פחות מבולגנים. (כמובן יש דוגמה) את האור שבקפלים אל תעשי מחובר, אפשר מדי פעם כמו שעשיתי לך בדוגמה. אם תסתכלי טוב תראי שבאזור המפשעה עשיתי לך שני פסים כאלה אדום כהה. את עשית את המפשעה מרובעת חוץ מזה שבאזור כזה הגינסים או המכנסיים נגמרים ככה. גם במכנס תעשי הצללת על.
חותלות & נעליים אישית לא אהבתי את הפלטה כל כך. תעשי את הבדלי הגוונים בהרבה יותר הבדלים להוריד קווי מתאר
תסתכלי טוב בסוף ותראי שהוספתי שני קווים סגולים לכל נעל. כמובן לכל דבר יש צד פנימי. את עשית שם את החותלה (ככה אומרים ביחיד?
) לא הגיונית. תסתכלי טוב למעלה בחותלות ותראי נקודות כתומות שעשיתי. על תגמרי או תתחילי בגדים ככה אף פעם ב"חדות" שכזאתי. החותלות מצלילות על הנעליים לכן יהיה טיפה צל בנעליים. למה לא עשית אור בסוליה (קווים ירוקים)
גם שם צריך אור. זה בעיקרון כל מה שיש לי להגיד
אני מקווה שהבנת, תתקני ולא נעלבת ^^ את הטיוט'ים אני כבר אוסיף בהודעות נפרדות ^^