תודה מותק נשמה כפרה נשיקה
א אבזץ New member 28/8/06 #35 מזל טוב שתגדל כמו בצל הראש באדמה והרגליים בחוץ. אוי ויי, זו בכלל קללה, שיט! נא למחוק!
מ מחממנוע New member 28/8/06 #43 תודה בצלאל ראש בצל אם הראש באדמה מילא, יותר גרוע זה כשהראש בין הרגלים, עדיף כבר להיות פקעת בצל בכל אופן בצל מתאים לי תמיד. שכויח, ר בצלל
תודה בצלאל ראש בצל אם הראש באדמה מילא, יותר גרוע זה כשהראש בין הרגלים, עדיף כבר להיות פקעת בצל בכל אופן בצל מתאים לי תמיד. שכויח, ר בצלל
מ מחממנוע New member 29/8/06 #49 תודה עמוש ממוש אני צריך תטלפון שלך. אתה לא זמין אני רוצה את לירון סתם
י יהודה המכבי 56 New member 29/8/06 #52 סתם ולא פירש סתם אהי קאי? אילימא אדבעית מספרא דילי, וקאמרת סתם למימר דלעולם לא תיבעי לך, ארורין חדייה דמצית מנייהו. ואילימא אדבעית למחזי ללירונא, ומי בשופטני עסקינן, דמפנטדי אאיתתא תלתין יומי ולא בעי למעיבד לה ולא מידי?!
סתם ולא פירש סתם אהי קאי? אילימא אדבעית מספרא דילי, וקאמרת סתם למימר דלעולם לא תיבעי לך, ארורין חדייה דמצית מנייהו. ואילימא אדבעית למחזי ללירונא, ומי בשופטני עסקינן, דמפנטדי אאיתתא תלתין יומי ולא בעי למעיבד לה ולא מידי?!
מ מחממנוע New member 29/8/06 #54 פ פ פ סתא אסתם מבעי ליה ואמאי קאמר מספרא דיליה דהוא היכי תמצי למחזי לההיא שפירא למיחזו ואי תימא כדי נסבא דההיא לבר גוברין נסבה י"ל היכי תמצי לשכר שעות בדמים כפולים דאמר מר דאינשי חביבי ביני עמודי דמדליקי הר חוורן להר גריזים והר גריזים להר עיבל
פ פ פ סתא אסתם מבעי ליה ואמאי קאמר מספרא דיליה דהוא היכי תמצי למחזי לההיא שפירא למיחזו ואי תימא כדי נסבא דההיא לבר גוברין נסבה י"ל היכי תמצי לשכר שעות בדמים כפולים דאמר מר דאינשי חביבי ביני עמודי דמדליקי הר חוורן להר גריזים והר גריזים להר עיבל
מ מחממנוע New member 29/8/06 #56 או מזלטוף מזל טוף טנקס בייב למה את לא לישון?! היום שתיתי המון בית קפה
N n oy New member 29/8/06 #57 אני עירה כי רק 7 בערב אצלי and you? how was the coffee? what do you want for your birthday present? nothing will be good too
אני עירה כי רק 7 בערב אצלי and you? how was the coffee? what do you want for your birthday present? nothing will be good too
מ מתלבט13 New member 29/8/06 #59 how are you? didn't hear from you a long time hope everything goes well