היום ממולדת למחממנוע כל שתבקש לו יהי
נ נמאס להתבחשש New member 28/8/06 #4 והאיחול שנעלם.. תאהב כאילו מעולם לא נפגעת. תתרגש כאילו מעולם לא התאכזבת ותרקוד כאילו אף אחד לא רואה. להמון רגעים של טוב ושקט.
והאיחול שנעלם.. תאהב כאילו מעולם לא נפגעת. תתרגש כאילו מעולם לא התאכזבת ותרקוד כאילו אף אחד לא רואה. להמון רגעים של טוב ושקט.
ע עדיין דוסית New member 28/8/06 #18 "תרקוד... כאילו אף אחד לא רואה"... בעיניי זו ברכה מדהימה. מאמצת.
מ מחממנוע New member 28/8/06 #26 יש לי חשש שהיא יודעת למה היא מאחלת לי את זה "שנזכה לרקוד, ביחד, בבריאות, ובנחת"
ע עדיין דוסית New member 28/8/06 #27 הרבה אמנים. רק אל תשכחו להזמין אותנו לאיזה בורקס תפו"א ועוגות טורט. ~נכנסת למשטר דיאטה כבר עכשיו~ "עוד ישומע בהורי יהידו ובחיצוס ירישולואים"
הרבה אמנים. רק אל תשכחו להזמין אותנו לאיזה בורקס תפו"א ועוגות טורט. ~נכנסת למשטר דיאטה כבר עכשיו~ "עוד ישומע בהורי יהידו ובחיצוס ירישולואים"
ב בעיקר כופר New member 28/8/06 #12 זה לא מחר? הייתי כותב לך מזל טוב אם לא הייתי חושש מהנשיקות שלך. אפשר פטור?
מ מחממנוע New member 28/8/06 #13 תודה נשמקה למה אתה חושש. על הקרחת זה כן, עד שיגמרו התגובות יהיה מחר היום זה "אור ל"