היום מומולדת ל...

razop90

New member
מזל טוב מירי! ../images/Emo3.gif

תמשיכי להפציץ בשירים ודיבובים גם השנה :]

וולפהרט

New member
מירי!

המון מזל טוב! שיהיה לך רק טוב, כי מגיע לךP: אני גרועה באיחולים, אבל מאחלת את מה שמצליחה מכל הלב:)

נה,

את לא גרועה... לפחות לא כמוני, אני מבטיחה לך XD תודה, וולפי!
תודה רבה!

מזל טוב מירי!

אין מה לעשות, את בחורה נדירה שלא מוצאים כל יום. חבל שלא יצא לי להתקל בערוץ הישן שלך ביוטיוב לפני שהוא נמחק כדי לשמוע את כל מה שכולם כבר שמעו ^^ תמשיכי לעשות לשירים ודיבובים קסמים עם הקול שלך!

edden7

New member
גם אני רוצה..

איפה הערוץ הישן שלה??, כדאי לכם להגיד לי ,יש לי קשרים במוסד.....

edden7

New member
איזה שטויות!

בטח שהם אוהבים אותך...פשוט הם קיבלו לחץ מהתורכים ,אז במשט, שיחסמו את כל הערוצים היפים של הישראלים ביוטיוב ,לכן שלך נמחק ,זה רק מראה שזה היה יפה! (אם את שואלת מאיפה אני יודעת-יש לי את המקורות שלי במוסד...כאן נכנסת מוזיקה חשאית כזאת.
..)

TAPUtiki

New member
מירי כפרעע ^_^

שיהיה ים של מזלטובים כאלה מאגניבים, מלאי פודינג ופארשמלוו! שכל משאלותייך יתגשמו, הידד! ושיהיה רק טוב, יא מקסימונת שלנו! ^_^

שיוווו~

הנה זאתי... מממ... מה שמך שוב? X: יאללה לא חשוב. לא רוולנטי
קיצר... וואלה, זרמה לי טוב התגובה שלך... מתקבלת בשמחה, מבינה? >,> אני לא בטוחה איזו דמות ניסיתי לעשות שם למעלה, אבל נסי לקרוא את זה במבטא פרחי כזה O: אניוואיז, באמת תודה על הברכה יקירתי

Eyal 1 2 3

New member
מירייייי מזל טוב!

יום הולדת שמח!!
מקווה שתחגגי כמו שצריך, עם שלל מתנות מאגניבות D: שתהיה לך שנה מוצלחת, דיבובית ומאושרת! תמשיכי להיות כזאת מוכשרת בדיבוב ובשירה ובכל דבר אחר שתרצי כי אני בטוח שאת מסוגלת להצליח בכל תחום שתבחרי עם קצת מאמץ ;)

למעלה