היום מומולדת ל...

amityosovich

New member
היום מומולדת ל...

גברת צ'אן הלא היא מירי. שיהיה לך מלא מלאןתלפים מזל טוב מירי, שתצחקי מלא, שתאהבי עוד יותר שתאכלי ותהני ובכלל לא תשמיני (כי שמעתי שזה החלום של כל בחורה) שתזכי סוף סוף בשליטה על מפעלי הנסטי של העולם ותגרמי להם לשלוח הכל אלייך הביתה. שתמשיכי להנות עם החבר שלך. ושתדבבי המון גם בפאנדאבים וגם מקצועית. שתתגברי על הביישנות שלך, כי באמת שאין לך במה להתבייש. לאט לאט זה קורה, אז שיקרה אפילו מהר וטוב יותר :) את מדבבת תותחית ואלופה, וזמרת מעולה, ובאמת שאין לך במה להתבייש! אז תהני מלא ביומולדת, ובחגיגות שבטח ימשכו עוד יותר, שתמצאי קצת זמן לנשום בין לבין. שתצליחי בלימודים! ו...ו....וזהו! כי כמה יצירתי אני יכול להיות ב12 בלילה. מומולדת שמח!

מאי 88

New member
and now me :)

מיריצ'אןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!! אם אני אתחיל לכתוב לך כאן את כל התכונות הטובות (וה..אמ.. מיוחדות) שבך שאת צריכה לשמר, הברכה תהיה באורך של שלושה עמודים וחצי (אוווווו). אז אני רק אומר לך שאני מאחלת לך שתזכי להרבה רגעים שמחים שיבואו בהפתעה (כי זה הכי כייף), שתצליחי לעשות המון דברים שלא חשבת שאת יכולה לעשות, כי תכלס זה גם ממש כייף וגם זה יגרום לך להבין כמה את אדירה. חוץ מזה, אני גם מאחלת לך שתצליחי להתקדם לכיוון הגשמת החלומות שלך, גם אם זה צעדון קטנטון בכל פעם.. {: והכי חשוב- שלא תשכחי שיש לך פורום נהדר עם אנשים לא רעים בכלל שאוהבים אותך ♥♥♥
<~~ כי אין ברכת יומולדת בפורום ראויה לשמה בלי כמה כאלו (סורי עמית).

הווו~

מאיהצ'י *_* איזו ברכה מקסימה! לעשות דברים שמעולם לא חשבתי שאוכל, הא... זה אתגר מעניין! אני באמת מעריכה את מה שכתבת, ואני מתנצלת מראש, אנשים, שאין לי כבר זמן להגיב באותו המטבע, אבל דעו לכם שאני אוהבת אתכם! מאיהצ'י...

מאי 88

New member
^^

את לא צריכה להתנצל, כולנו יודעים שאין לך זמן בשבילנו (סתםסתם).. חוץ מזה את ילדת יומולדת אז מותר לך הכל!! ♥♥

Hawkgirl

New member
מירי טאן! ♥

טוב, אני חושבת שהבהרתי לך כבר כמה פעמים שאני אוהבת אותך ♥ את פשוט מקסימה, מוכשרת ברמות שאי אפשר לתאר, אחד האנשים הכי נחמדים, מתוקים, ומצחיקים שפגשתי בחיי~ אני מאחלת לך באמת באמת באמת מ-כ-ל הלב שתזכי להמוווווווווווון אושר~ שתמשיכי לאהוב ולקבל אהבה! מקווה שחבר שלך יום אחד יעבור לגור קרוב יותר אלייך שלא תצטרכי כל היום להיות בנסיעות אליו
שתעלי עוד המון פאנדאב ופאנסונג כי אני אוהבת לשמוע ת'קול שלך(סקאאאאאאאיי דה! D: ) למרות שאני יותר מאחלת לך לקבל דמויות ראשיות לדיבוב לטלוויזיה כמובן P: ומי ייתן שיום אחד תמצאי את הזמן הפנוי ששתינו מחפשות...! (רק תזכרי קודם כל לגלות לי איפה מצאת אותו ברגע שזה יקרה O: ) אז... אוטאנג'ובי אומדטו! ♥

רותמצ'י *,*

אמן לכל מה שרשמת, חוץ מדבר אחד! ^^ הלוואי ואקבל דמות שאני אוהההבת... ולאו דווקא דמות ראשית! [כי מספר הרפליקות כלל לא משנות לי, בתכלס. העקר שיהיה לי כיף בתור הדמות!] אריגאטו גוזאימאס, מיי דארלינ'!

porky169

New member
מירייייייי!!!../images/Emo134.gif

ליקירת הפורום, המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך! מי יתן ותהפכי למדבבת על, כי יש לך קול נדיר! שתתגברי על פחד הקהל ותופיעי מול אנשים בשירים יפנים
ושתמשיכי להיות אהובה על כולם.

porky169

New member
ואני רק אוסיף לפה...../images/Emo134.gif

כמה מהברכות שהיו מברכים אצלינו בגן בימי הולדת: שלא תלכי בקוצים. שלא תשתי בירה, שלא תהי שיכורה. שלא תלכי לביוב כי יש שם מים מסריחים. שלא תלכי על זכוכיות. (נשבע לך שזה מה שהיו מברכים אצלינו!)

אוי,

נירצ'ו, ת'נקס! >: אני עובדת על פחד הקהל שלי... כל יום ויום! ובכנס האנימה הקרוב אני אשיר שוב בקראוקה! [זה באמת עוזר לי להתגבר ואני מרגישה ממש נהדר אחריי שאני מצליחה לעמוד שם ולשיר!]

כל השירים יהיו ביפנית O:

בכל מקרה - אם אתה עדיין מעוניין - פשוט מגיעים לכנס, נרשמים על המקום [ובוחרים שיר, כמובן], ניגשים ל"במה" כשמגיע תורך וזהו! ^^

amityosovich

New member
טוב מגניב...

נראה אם זה יקרה...בכל מקרה כל הכבוד לך על האומץ שלך!

Tu Lus

New member
מזל טוב מתוקה!

ברכת יום הולדת בטעם נסטי מחכה לך בפייסבוק. שיהיה לך יום מקסים ושתחגגי עם המשפחה, החברים והחבר עד למחרת. המון אושר, בריאות, שמחה והצלחה בכל דרך שתבחרי. אוהבת!

edden7

New member
מזל טוב!!!!!!!!

מזל -טוב! בשנה הבאה הברכה תיהיה יותר ארוכה כי אני אדע עליך עוד דברים, אבל מזל טוב!!!!!!!!! אני מאחלת לך שנשמע את קולך החמדמד בטלויזיה ובקולנוע הרבה!!!

למעלה