היום , מה דעתכן?

יתור

New member
נפתח בחלון חדש בטעות

התכוונתי לשרשר ליום שני...אבל כבר אמשיך כאן..
בתוך המכנסיים יותר אהבתי , אבל מהצד רואים שהחגורה יורדת למטה מתחת לבטנון, וזה כבר לא יפה בעיני.

יתור

New member
כמעט יממה ולאף אחד אין מה לומר?

אין ספק שבתוך המכנסיים יפה יותר

ולגבי התמונה מן הצד בואי ואגלה לך משהו מנסיון.
כשהולכים עם חולצה בתוף המכנסיים פתאום מודעים יותר לבטנון ואז משפרים את היציבה ( שבמקרה שלך זה יוריד מיד חצי בטנון בלי שום דיאטה) וגם לפעמים אפילו בתת מודע אוכלים קצת פחות כי החגורה לוחצת וגם זה גורם לבטן להשתטח..
בקיצור החיים עם חולצה בפנים וחגורה נראים אחרת
מומלץ

בכנות? לא זה ולא זה.

המכנסיים האלה לא מחמיאים לגזרתך. הם נמוכים קצת, מרחיבים אותך והאורך שלהם לא מוצלח. השילוב עם החגורה הגסה רק מדגיש את מה שאת מנסה לטשטש, וגם זה לא מחמיא.
נסי ללבוש מכנסיים בגזרה קצת יותר גבוהה ועם אחוז מסוים של לייקרה או אלסטן, ש"יעטפו" את הגזרה שלך טוב יותר ויחמיאו לך, ולשלב את זה עם חגורה דקיקה.
לדעתי את צריכה גם לענוד עם לבוש כזה תכשיט בולט שיבליט דווקא את החלק העליון שלך.

יתור

New member
רק כנות !

מכנסיים בגזרות גבוהות שעוטפות את הבטן כמו מחטב קשה לי למצוא. בדרך כלל הם נסגרים מתחת לפופיק, מה שיוצר השתפכות מתבקשת.
לוקחת את ההערות לתשומת ליבי

wasaby

New member
יכול להיות

שאת מראש פוסלת מכנסיים בסגנון יותר מחוייט, ובדרך כלל דווקא אלה המכנסיים שיהיו בגזרות גבוהות יותר.

לדעתי בתמונה למעלה את גם מהדקת את החגורה טיפה יותר מידי מה שגורם לה לשקוע אל תוך הבטן.

יתור

New member
קלעת בול

אני נרתעת אינסטקטיבית ממראה מחוייט. אפילו לא מנסה למדוד. כנראה שהגיע הזמן לנסות..

זה לא אמור לקרות אם הם במידה הנכונה...

ובעיקר לא במכנסיים שיש בהם אחוז סביר (2-3) של אלסטן.
יש לך חברה שתוכל לבוא איתך למדוד ולעזור לך?

DM fan

New member
דעתי

אני מקווה שאת לא נעלבת בכלל, אלא מקבלת את הכל ברוח טובה (לא חייבת להסכים עם הכל, הרי זו רק דעתי הצנועה)
קודם כל, אני אישית לא מחבבת מכנסיי שבע שמיניות, אני בטוחה שיהיה לך הרבה יותר יפה מכנסיי סיגר באורך מלא, או מכנסיים ישרים באורך מלא.
ברור שבתוך המכנסיים עדיף על מחוץ למכנסייים.
בגדול,אני משוכנעת שאת יכולה בקלות למצוא מכנסיים מבדים יותר סלחניים שיחמיאו לך הרבה יותר מזה.

למעלה