היום למדתי ש...

MsUnderstood

New member
היום למדתי ש...

1.נשים מרוויחות פחות מגברים 2.נשים נוטות לעבוד במשרות חלקיות 3.קריירות של נשים נוטות להיות לא רציפות (לידות) 4.נשים נוטות לעבוד במקצועות נשיים 5.הכנסת האישה ביחס לבעל משפיעה על חלוקת העבודה במשפחה בסוף ההרצאה המרצה הולכת להתאבד מרוב זה שהיא מדברת שלהיות אישה זה באסה... ומה אתם למדתם היום

deathcaster

New member
מעניין....והיום אנחנו למדנו

לאחר סמינר ארוך ומייגע עם הרבה גנים וחלבונים והרבה הרבה ביולוגיה של חוקר מאונ' בר אילן... שהמסקנה הראשית שעולה מהמחקר שלו היא ש: המפתח העיקרי ל"מעיין הנעורים" הגנטי הוא פשוט להיות אישה ! אז פלא שאתן מרוויחות פחות ? אתן פשוט חיות יותר.... אז בסוף זה מתאזן

מֵירַב

New member
יום עמוס עבר על כוחותינו, ששבו בשלום מהגיהנום

(ע"ע הסירחון באוטובוס)... ומה למדתי היום? 1. איך בדיוק מגישים את מבחן הבית. 2. איך מחפשים בעוד שמונתלפים מאגרי מידע (אתם חושבים שמה שיש בספרייה זה הכל? ט-עות!). 3. איך מחפשים בעוד אתר. 4. סקירה על תחום היעץ בספרייה. היי, זה הרבה יותר מעניין כששומעים את ההרצאות

MsUnderstood

New member
אז עכשיו את יודעת איך לחפש לי חומר בעוד מאגרי

מידע?????? מה את בוחרת...יחבל או דמוגרפיה??

מֵירַב

New member
לכי, לכי... את והקרואסון שלך../images/Emo8.gif

האמת שהיחב"ל נשמע טוב...

deathcaster

New member
ממממממ........

היום עברתי את גבול הטען הטוב ונכנסתי לספרייה.... רק לזמן קצר... וגיליתי שקומה הראשונה יש את המדפים הנגללים שם שאפשר אשכרה למחוץ מישהו למוות... זה מאוד שעשע אותי... אני הולך לנסות את זה על מישהו בשבוע הבא !

מֵירַב

New member
הלו הלו, חלק מהמדפים שייכים לספרנות ומידענות

שלא תמחץ שם את דור העתיד!
<משיגנע>

יום ארוך ומתיש מאוד עבר עלינו

למדנו בעיקר דברים טיפשיים ושהמרצה שלנו בוכה לאישתו כשהוא צריך לכתוב תקציר לספר שלו אבל גם למדנו על סוגיות זהות מגדרית ולאומית באומנות פוסט-מודרנית וזה מאוד מעניין

למעלה