היום ליבי

בועת sabon

New member
אני קוראת ונחנקת

היה לי בגן שעבדתי בו לפני שנתיים ילד מתוק שנולדו לו שני אחים תאומים, פגים. אחד נפטר אחרי יום או יומיים. זה היה כל כך עצוב ושבר לכולנו את הלב.הוא דיבר על ההריון וחיכה לתאומים. אני זוכרת ששאלתי אותו אם הוא רוצה לדבר על זה במפגש והוא אמר שלא, אבל אח"כ במפגש הוא פתאום התחיל לדבר, לבד. הוא דיבר וסיפר והילדים שאלו שאלת והוא ענה. אני כמעט לא אמרתי כלום. רק הסברתי כשהם לא הבינו, ברמה הכי פשוטה שיש. זאת היתה מין שיחה בין ילדים, זה בא באופן טבעי וראיתי שטוב לו לדבר על זה (למרות שלי היה נורא קשה שם). אני רחוקה מלייעץ לך יקרה, אבל אני חושבת שיעזור לתת לזה את המקום, ולתת לילד שלך את הזמן והכלים להתמודד עם מה שהוא רק עכשו גילה. אין לי ספק שאת מתמודדת עם המון תרגישי טוב, הרבה בריאות ושיבואו רק ימים קלים יותר

פיצוש מדהימה

מבינה לליבך ולצער שאת חשה.. מגיע לך רק טוב , את בחורה מדהימה וטובה וכואב לי לשמוע על כאבך.. זה אומר שאנחנו צריכות להיפגש שוב ולצחוק קצת ולהעלות לך את המוראל... אולי איזה בית קפה? זוזו מה את אומרת? פיצוש, תהיי חזקה עם כל מה שעובר עלייך, אני בטוחה שפיצוי בדרך אלייך על כל מה שאת עוברת.. אוהבת אותך ושולחת לך המון המון נשיקות וחיבוקים...

פיצ 50

New member
מתאים.....

בשמחה כי אני מתגעגעת.... ותודה על לכל הבנות את מדהימות.....

פיצ 50

New member
בועת סבון שלי

תודה רבה אחת ענקית!!!!!! אתן כל פעם מרגשות אותי מחדש.... אני יכולה לומר שאני ובעלי וכמובן הפשוש המדהים שלי נעבור את זה.... היום יש לו טיול בבי"ס אז היה לו ים של מצב רוח......

למעלה