היום ליבי

פיצ 50

New member
היום ליבי ../images/Emo14.gif

לא חלמתי בחלומות הכי הזויים שלי שככה יתגלגלו דברים..... חזרתי עכשיו הביתה אחרי שהייתי אצל רופא הנשים שלי, שנתן לי אנטיביוטיקה בגלל הליך דלקתי שיש בנרתיק (מעבר לדלקת בשתן), כנראה בגלל הצינתורים שאני עושה....ולא נדבר על כמה כואב ומציק זה..... ובעלי קרה לי בהיסטריה(הלך לי הפלאפון ככה שלא קיבלתי שום עדכון לפני...) שהבן שלי בוכה, כי היום אחה"צ הוא שיחק עם בת דודה שלו שאמרה לו שהייתה לו אחות תאומה והיא נפטרה......ילדים, אין שליטה.... חיבקתי חזק את המלאך שלי וניסיתי למצוא מילים אבל לא מצאתי, אני אמורה להיות גיבורה בשבילו, מוצאת עצמי ככ חלשה ושבירה...בלי מילים רק דמעות חמות זולגות לי על הלחיים, ואני נחנקת....אלוהים איזה פצע מכוער זה...... לא ככה דמיינתי שהוא ידע דברים מסתבר שעוף השמים אכן מוליך את הכל... ככ קשה לו ההתמודדות יש לו מלא שאלות, הוא אמר לאמא שלי בטלפון שהיום זה יום מאוד מאוד עצוב בשבילו.....הוא מסוגר עם עצמו ומידי פעם בוכה.....אמר שיעשה מעכשיו מעשים טובים בשבילה......ביקש תמונה, ואני מסבירה לו שיש רק תמונה באולטראסאונד...ואז הוא שואל מה היה לה......בקיצור, הוא רוצה להבין.... יש רגעים שאני מרגישה איך הכל מפיל אותי, שהרוח לא נושבת בצד שלי..... מה אני אמורה לעשות עכשיו??? מקווה שאמצא כוחות...מי ששוחחה עמי בימים האחרונים יודעת שאני ממש ממש מרוקנת......ורק כאן בנות אני מוצאת את הכוח שנותן לי לרצות להמשיך את המסע.... אני יודעת שהחיים יפים, אני אוהבת את מה שיש לי, אבל זה קשה, ומאתגר כל פעם מחדש...... אבא של יאיר נכנס איתו למיטה ומנסה להרדים אותו......ואני, אני בלי כדור שינה כבר תקופה לא ישנה, היום נדמה לי שאצטרך אותו יותר מתמיד...... מודה מראש על ההקשבה.....
פיצ

annabell Lee

New member
../images/Emo201.gif

עברתי את זה עם הבכור שלי. הוא היה חלק מרביעיה ורק הוא שרד. מה עושים? מדברים, מתמללים את הרגשות שלו...אצלנו הוא שמע אותי מדברת על זה די הרבה פעמים, כך שהוא לא הופתע..היו איזה כמה אפיזודות שהוא היה הרבה יותר קטן..משהו בסגנון של "למה לי מגיע שתהיה לי אחות קטנה (בקטעים שהיא נורא עיצבנה אותו) ואילו האחים שלי מתו"....זה עבר לו...הכי חשוב שתדברי איתו, גם אם הוא לא יבין כל מה שאת אומרת...ברגע שאת מספרת לו..מסוד גדול ועצוב זה הופך למילים...יותר קל להם להתמודד עם האמת, מאשר עם משהו נסתר שבעיני רוחם הרבה יותר נורא מהמציאות (טוב..כאן הפסיכולוגית שבי מדברת...ולא רק האמא)..זה נכון לגבי כל נושא...מה שמסתירים, נראה בדימיון המפותח שלהם, הרבה יותר גרוע..כמובן שאת לא צריכה לפרט את כל הפרטים הקשים, אלא במילים ובמושגים שהוא כן יכול להבין...."היא היתה חולה...והחליטה שהיא רוצה לחזור לישון בגן העדן של התינוקות, במקום שיכאב לה בעולם שלנו"..זה נשמע אולי סיפורי, אבל זה משהו שהוא יכול להבין. ממליצה לך מאוד, להשיג את הסרט "הציפור הכחולה"..יש שם סיפור מישני מדהים על גן העדן של התינוקות, שמוסבר לשני אחים גדולים שאיבדו את אחותם התינוקת...שווה לך לקנות את הסרט, רצוי את הגירסה הישנה...אני מבטיחה לך שהוא יצפה בזה שוב ושוב, עד שיוכל להפנים את רעיון המוות. אחפש לך באמזון.....את גם צריכה להיות מוכנה לזה..שהוא ירצה לדבר על זה שוב ושוב..והסרט יכול להמתיק את הנושא.

../images/Emo201.gif

פיץ יקרה. שברת גם את ליבי וכל מה שאני רוצה זה לבוא ולחבק אותך חזק חזק ואני חושבת שליאיר יש המון המון מזל שאת אמא שלו, ואת אחת הנשים החזקים והאמיצים שהכרתי. אז תחזיקי מעמד ותזכרי, שתמיד הכי חשוך, לפני עלות השחר חשוך עכשיו, עוד מעט יהיה הרבה אור

annabell Lee

New member
טוב, לא גן עדן אלא עולם

התינוקות שעדיין לא נולדו...שם הם פוגשים את אחותם העתידית..וגם ילד מספר להם שהוא עומד להיוולד אבל יעזוב את הוריו מהר מאוד ויחזור לעולם התינקות..כי הוא ימות מהר מאוד. מוסיפה לך כאן לינקים לשתי הגירסאות הישנות...הויזואליות שם מדהימה..ממליצה לך מאוד לנסות להשיג בארץ או שתקני באמזון וזהו.. 2ECLD9E/ref=sr_1_5?s=dvd&ie=UTF8&qid=1301341636&sr=1-5 target=_blank>1 2

פיצ 50

New member
מבטיחה לצפות...

כי גם הבוקר כשחשבתי שאולי הוא לא ידבר על זה, הכל שב וצף, השאלות....ההתמודדות שלו. הוא הלך עכשיו לביה"ס אחרי שסירב בהתחלה ואמר שלא בא לו להיות עצוב ולבכות בכיתה....הרגעתי אותו. מקווה שיהיה לו יום קל.... תודה יקירה...

galim29

New member
פיצית אהובה שלי

אמרתי הכול אבל היתי חייבת לשלוח עוד
ולהזכיר לך כמה
אותך. זו תקופה מחורבנת שהכול נוחת עלייך בבת אחת. את זוכרת שאת לא לבד נכון?

kikona126

New member
../images/Emo201.gif

אני כותבת לך כרגע ויש לי דמעות בעיניים. יודעת פחות או יותר מה עובר על הבן שלך. אומנם לא אח תאום אבל אכן עוד אח שהיה צריך להיות גדול ממני בכשנה שנחנק בחבל התבור בסוף החודש התשיעי (לאחר ירידת המים). ומצד שני אני גם יודעת איך אמא שלי מרגישה שמעלים את הנושא, או בכלל כמה מודאגת היא בכל לידה או בזמן הריון של אחד מבני המשפחה. במקרה של אמא שלי זאת היתה טעות של רופא ששלח אותה הביתה במקום ליילד כשהגיעה לבית החולים לאחר ירידת מים ואמר שיש לה עוד את כל הלילה... בהריון שלי יילדו אותה קודם כדי לשמור עלי.

פיצ 50

New member
תודה יקירה....

מזדהה עם אמא שלך...יש דברים שהזמן לא מעלים......זה משהו שתמיד יהיה חלק מחיי..... שלחתי לך מייל....

kikona126

New member
נכון...

לצערי זה מה שמראה שאנחנו אנושיים... שולחת לך חיבוק ענק וגם שלחתי לך אי מייל

../images/Emo201.gif

אני בוהה כבר איזה רבע שעה בהודעה שלך ולא יודעת מה לכתוב לך... קראתי קצת אחורה בפורום וראיתי בהודעות שלך שזו בהחלט לא תקופה קלה בשבילך... אני רק יכולה לדמיין את הקושי והכאב של מה שעובר עליך עכשיו ובכלל... אני רוצה לאחל לך שתדעי רק טוב.. תהיי חזקה

פיצ 50

New member
מתוקה

אין לכן מושג כמה כוח זה נותן...... זה לא קל, ואני בטוחה שעוד הקושי לא מאחוריי, אבל נלמד להתמודד...אני מאחלת ליאיר שהזיק שיש לו בעיניים ושמחת החיים יהיו חזקים מהכל......והוא ידע לחיות עם המציאות הזו כי זה חלק שתמיד יהיה.... ואני מאחלת את זה גם לעצמי.... תודה יקירה....

פיצ 50

New member
תודה לכן נפלאות

גם הבוקר ההתמודדות ממשיכה, זה לא קל.... אבל אני שואבת כאן כוחות. מחכה ליום שאוכל לרשום הודעה משמחת..... תודה, תודה....... אין עליכן......

זואילי

New member
מתוקה, כדאי אולי גם

להיעזר בפסיכולוג ילדים שינחה אתכם. טוק טו יו.

jinim

New member
וואו פיצי ../images/Emo201.gif

מחבקת אותך ואת הבן הנפלא שלך ומצטרפת לזואילי שכדאי להעזר הפסיכולוג ילדים - זה באמת מאוד עוזר - לכל המשפחה.

gui1

New member
פיצה

כל פעם אנו מגיעות לסף ואומרות זהו , זה הכי גרוע שאפשר ואז מגיע עוד ספ שמשכיח מאתנו את הקודם הגרוע וזה נראה גרוע יותר , אני למדתי שלא לטחון , אם אפשר אז פשוט לישון להעביר את זה בלי התייחסות , כמה אפשר כבר לחשוב , להרגיש אומלל , בדיכאון , זו המציאות יאלה הוא תעבור אבל רעיון של פסיכולוג לילדים נשמע אחלה

פיצ 50

New member
כמה שאת צודקת..

תראי, בכל מהלך ההריון הסיוטי הזה וגם היום אני אומרת לעצמי שזה חשוב להסתכל על החצי כוס המלאה,על מה שיש, את מה שאין לי אני כבר יודעת.... יאיר עוד בבוקר נורא חי את הנושא, שואל...ואני חושבת שזה טוב לדבר על זה בכדי לשחרר...זה תמיד יהיה חלק מהחיים גם אם זה עבר, ולא יחזור.... ובהחלט פסיכולג זה חלק שאני חושבת שאני צריכה בשבילו (וגם לנו כהורים) על מנת לחיות עם זה בשלום... את יודעת יקירה שאני מאמינה שהחיים חזקים, ויפים.....ואומללות זה הדבר האחרון שאני מרגישה.....זה יותר הכוח להתמודד, בפרט שהגוף הפיזי שלי ככ תשוש... את מנחשת מה היה עוזר לי במצב כזה????
נראה לך שאקבל אישור למקרים יוצאי דופן??? מזה מתאים לי.....מכל הבחינות.....קצת לשחרר ועוד בדרך חוקית.....איך בא לי אלוהים...

פיצ 50

New member
חמודה שלי

תודה, תודה..... אני אכן חייבת להיעזר לנוכח השאלות שמציפות אותו....זה מעבר ליכולת שלי להתמודד.....

nicolada

New member
ליבי נשבר רק מלקרוא את זה ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

מקווה בשבילכם שהתקופה הקשה הזו תעבור במהרה, שתצליחו להתמודד עם כל השאלות והרגשות שהנושא הזה מציף. תהיו חזקים!!!

פיצ 50

New member
תודה יקירה....

אנחנו משתדלים, נראה לי כפי איך שהבוקר הזה התנהל, שאני זקוקה באמת לעזרה מקצועית...על מנת לעבור את זה טוב עד כמה שניתן.....

למעלה