אוהבת את הקבוצה שלכם ומפרגנת לכם ארבע אליפויות רצוף כי זה לא באמת יריבות אני רוצה לקחת באירופה וזה לא שחצנות כי אף אחד לא נפל מהכיסא שאמרתי את זה כולם רואים שאין תחרות מה שכן אני אוהבת כדורסל ופה מדברים על זה הרבה לעומת הפורום של מכבי ולכן זה המקום המתאים לישאול שיהיה לכם בהצלחה אשמח אם תענו תודה
אני מאחל לך לעזוב את מכבי. תעשי את זה בשלבים א. תלכי למשחק של הפועל ב. איתן נראה לי יכול להביא קישור לכל פרשות המסריחות של מכבי. ג. אל תשימי אל אף אחד אפילו שאת אוהבת מכבי אפשר להחליף. וזה נקרא בגדר חוזרת בתשובה. "בהצלחה" נ.ב שלא תחשבי שיש לי עינין שיהיה עוד אוהדים. ההיפך הוא הנכון (בעיקר לא כמו של מכבי) זה אך ורך לטובתך ולמענך! בהצלחה
זה לא גרביים למה שאני יחליף ? אני מרוצה מהקבוצה אם כי בארץ זה לא מעניין אותי אבל מישחקי אירופה אני תמיד בעד מכבי וגם בעד הפועל ים ואשקלון ונהריה וגליל אבל לא בעד הפועל "תא אין לי שום עניין לריב פה אם אף אחד רק באתי לישאול שאלה מותר לי?
שהגרבים טובות= יש תארים הקבוצה מובילה אז סבבה. אבל אם הגרבים קצת מזיפים ישר מתלולנים..ואם יש גרב אחת יפה אבל קשה לה להיות ברמות הגבוהות (יותם הלפרין) ואחרי ששירת תרגל בנאמנות כמה שנים שישב במגירה, הגרב המסכנה בשביל שחרור עשו לה תמוות. אבל אחרי שהסכימה לחזור אחרי שנה וללכת דווקא לחול תוך שניה מיסטר מזרחי אירגן אישור מהצבא. סליחה זה יותר גרוע מגרביים זה גם עם עובש.
שאתה רוצה מעניין למה אתה מדבר על מכבי ולא מיתעסק בקבוצה שלך נקודה למחשבה לגבי הלפרין אני חושבת שמיזמן היה צריך לשחרר אותו אבל כניראה שמיזרחי יודע יותר מימני והוא דואג לאינטרסים שלו כמו כולם
יש הבדל דק בין אויבים ליריבים. מכבי הם לא סתם יריבה ספורטיבית היא אויב!!! ואנחנו מתעסקים בו כי אנחנו רוצים להוציא את הלכלוך החוצה! וזה בכלל לא קשור לכמה גביעים וכ`ו לדוגמא גם האוהדים של ביתר מקללים את שמעון מזרחי. תקלטי זה לא יריבות זה הרבה יותר...
אהבה = הפועל ים. קנאה= מכבי?? למה?? להיפך יש מושג קנאת סופרים תרבה חוכמה אני מקנא מצ`לסי ובכדורסל מקבוצה כמו סינה שהיו אמיצים לפני כמה שנים והלכו ליורוליג, ותקעו יתד חזק באירופה. זה קנאה בריאה! שנאה=מכבי. להבדיל כמו שאני לא מקנא בראש ארגון אלקעידה ולא בהצלחה שלו כך גם מכבי. ובקשר לשאלה שלך למה את אשקלון אני לא שונא? התשובה פשוטה זה יריב ולא אויב!! מה לא מובן?
יש הבדל דק בין אויבים ליריבים. מכבי הם לא סתם יריבה ספורטיבית היא אויב!!! ואנחנו מתעסקים בו כי אנחנו רוצים להוציא את הלכלוך החוצה! וזה בכלל לא קשור לכמה גביעים וכ`ו לדוגמא גם האוהדים של ביתר מקללים את שמעון מזרחי. תקלטי זה לא יריבות זה הרבה יותר...
רק אני מצפה. (אני מאמין כמו אחרים) שאחרי חודש שאתה לא נמצא תקבל יחס, כמו שאני השתדלתי, ובקשר להודעה שכתבתי ראיתי רק תתגובה שלך ואז נדפק לי הפלא. ועכשיו אני לא מצליח לרדת לראות אותה, אז אם יש שם עוד תגובות אשמח אם תקפיץ אותה.