היום יש

מיכל 222

New member
היום יש

מישמרת לילה הפועל בסל בערוץ חמש מישהו יכול ליכתוב איזה מישחקים ? תודה מראש

סתם ככה...

את אוהדת מכבי? ולמה אני שואל כי ראיתי כינוי נדמה לי כזה שמדבר בשחצנות! אם לא סליחה שחשדתי בכשרים!

מיכל 222

New member
כן אבל מאד

אוהבת את הקבוצה שלכם ומפרגנת לכם ארבע אליפויות רצוף כי זה לא באמת יריבות אני רוצה לקחת באירופה וזה לא שחצנות כי אף אחד לא נפל מהכיסא שאמרתי את זה כולם רואים שאין תחרות מה שכן אני אוהבת כדורסל ופה מדברים על זה הרבה לעומת הפורום של מכבי ולכן זה המקום המתאים לישאול שיהיה לכם בהצלחה אשמח אם תענו תודה

יפה.

אני מאחל לך לעזוב את מכבי. תעשי את זה בשלבים א. תלכי למשחק של הפועל ב. איתן נראה לי יכול להביא קישור לכל פרשות המסריחות של מכבי. ג. אל תשימי אל אף אחד אפילו שאת אוהבת מכבי אפשר להחליף. וזה נקרא בגדר חוזרת בתשובה. "בהצלחה" נ.ב שלא תחשבי שיש לי עינין שיהיה עוד אוהדים. ההיפך הוא הנכון (בעיקר לא כמו של מכבי) זה אך ורך לטובתך ולמענך! בהצלחה

מיכל 222

New member
מאמי קבוצה

זה לא גרביים למה שאני יחליף ? אני מרוצה מהקבוצה אם כי בארץ זה לא מעניין אותי אבל מישחקי אירופה אני תמיד בעד מכבי וגם בעד הפועל ים ואשקלון ונהריה וגליל אבל לא בעד הפועל "תא אין לי שום עניין לריב פה אם אף אחד רק באתי לישאול שאלה מותר לי?

מכבי מתנהלת כמו גרבים והאוהדים כנ`ל

שהגרבים טובות= יש תארים הקבוצה מובילה אז סבבה. אבל אם הגרבים קצת מזיפים ישר מתלולנים..ואם יש גרב אחת יפה אבל קשה לה להיות ברמות הגבוהות (יותם הלפרין) ואחרי ששירת תרגל בנאמנות כמה שנים שישב במגירה, הגרב המסכנה בשביל שחרור עשו לה תמוות. אבל אחרי שהסכימה לחזור אחרי שנה וללכת דווקא לחול תוך שניה מיסטר מזרחי אירגן אישור מהצבא. סליחה זה יותר גרוע מגרביים זה גם עם עובש.

מיכל 222

New member
זכותך לחשוב מה

שאתה רוצה מעניין למה אתה מדבר על מכבי ולא מיתעסק בקבוצה שלך נקודה למחשבה לגבי הלפרין אני חושבת שמיזמן היה צריך לשחרר אותו אבל כניראה שמיזרחי יודע יותר מימני והוא דואג לאינטרסים שלו כמו כולם

חחח

אמרת שאת אוהדת מכבי ואוהבת הפועל. אז סתם רציתי לטובתך. מכאן ועד להתעסק במכבי הדרך ארוכה. ועל זה נאמר עלתהו לרשע וימות.

מיכל 222

New member
עזוב בפורום הזה

כל הזמן מיתעסקים במכבי כאילו מכבי יריבתכם המרה שלקחה 45 אליפויות ואתם אפילו אחד לא זה ניקרא יריבה?

ההיפך הוא הנכון...

יש הבדל דק בין אויבים ליריבים. מכבי הם לא סתם יריבה ספורטיבית היא אויב!!! ואנחנו מתעסקים בו כי אנחנו רוצים להוציא את הלכלוך החוצה! וזה בכלל לא קשור לכמה גביעים וכ`ו לדוגמא גם האוהדים של ביתר מקללים את שמעון מזרחי. תקלטי זה לא יריבות זה הרבה יותר...

מיכל 222

New member
הקינאה אוכלת מה לעשות

אבל שוב לא באתי לריב ולהיתגרות רק לישאול

מה הקשר קנאה?

זה כמו שתגידי שהמשטרה מקנא ברוזנשטין אברג`יל או כל עברין. זה לא "קנאה" הרדיפה היא כדי להפסיק את ההתנהלות המגעילה שלכם.

מיכל 222

New member
קבוצה שמצליחה

כולם מקנאים לגבי הפשעים שאתה זורק אני לא מאמינה בזה

גם שהג`יאד מצליחים אני אמור לחשוב

עליהם כל היום. לא שאני משווה חס ושלום. אבל את לא מבינה זה לא קנאה, זה שנאה.

מיכל 222

New member
אנשים שונאים

ביגלל שמקנאים הרי אתה לא תישנא את אשקלון נהריה אתה שונא את מי שמצליח והוא לא קשור אליך תחשוב על זה

הבנת הנקרא...

אהבה = הפועל ים. קנאה= מכבי?? למה?? להיפך יש מושג קנאת סופרים תרבה חוכמה אני מקנא מצ`לסי ובכדורסל מקבוצה כמו סינה שהיו אמיצים לפני כמה שנים והלכו ליורוליג, ותקעו יתד חזק באירופה. זה קנאה בריאה! שנאה=מכבי. להבדיל כמו שאני לא מקנא בראש ארגון אלקעידה ולא בהצלחה שלו כך גם מכבי. ובקשר לשאלה שלך למה את אשקלון אני לא שונא? התשובה פשוטה זה יריב ולא אויב!! מה לא מובן?

ההיפך הוא הנכון...

יש הבדל דק בין אויבים ליריבים. מכבי הם לא סתם יריבה ספורטיבית היא אויב!!! ואנחנו מתעסקים בו כי אנחנו רוצים להוציא את הלכלוך החוצה! וזה בכלל לא קשור לכמה גביעים וכ`ו לדוגמא גם האוהדים של ביתר מקללים את שמעון מזרחי. תקלטי זה לא יריבות זה הרבה יותר...

חייייייייייים!!

אני שמח שחזרת אלינו! חשבתי שהתעצבנת עלינו ועזבת בגלל שלא התייחסו לשרשור הקודם שפתחת

חס ושלום...

רק אני מצפה. (אני מאמין כמו אחרים) שאחרי חודש שאתה לא נמצא תקבל יחס, כמו שאני השתדלתי, ובקשר להודעה שכתבתי ראיתי רק תתגובה שלך ואז נדפק לי הפלא. ועכשיו אני לא מצליח לרדת לראות אותה, אז אם יש שם עוד תגובות אשמח אם תקפיץ אותה.

למעלה