היום יש לי יום הולדת 8.9

לציפור והילד

קראתי מספר פעמים את דבריך.וזה היה לי קצת מעורפל ועמום. אני חושבת שנסיבות החיים הביאו אותי למקום של לטפל במישהו אחר ולא הבחירה. האם התכוונת לקשר זוגי?כי אני נשואה.

כן.. התכוונתי בעיקר לקשר זוגי

וזה שאת נשואה לא מבטל את דבריי. האם היה קושי להתחבר אלייך מבחינה זוגית בהתחלת הדרך? והאם בילדותך ההורים שלך התייחסו אלייך או העבירו את המסר שכתבתי מקודם? ד"א האם את מזדהה עם תכונות של מזל גדי? אני שואל בשל העובדה שהשבתאי שלך יחסית חלש בתור שליט מפה.

תשובות

אם תשאל את בעלי הוא יאמר שהוא הותרן בקשר. לגבי קושי בקשרים זוגיים לא בטוחה שזה מדוייק.לגבי מסר מההורים,נראה לי שהרבה מתכונות האופי שלנו מתעצבות בבית ההורים. לגבי ויתור על צרכים אישיים למען צרכים של אחר ,מזהה את זה ,אבל שוב זה מכורח הנסיבות. לגבי תכונות מזל גדי ,אם אתה מתכוון לקושי ולכך שדברים לא באים בקלות אז זה שם.

קראי את התשובה למעלה: הכל חשוב

ומעבר לזה, כשאנשים מתאמצים ומנתחים עבורך, שלוש שורות קמצניות זה ממש לא פידבק. אנשים עושים זאת בשביל לימוד, ושורות קצרצרות כדי לצאת ידי חובה ממש אינן תמורה נאותה למאמץ שלהם, סורי.

אואוצ'... לא בטוחה שהביקורת במקום...סורי..

להגיד הכל חשוב זה כללי ואני שאלתי ספצפית.ולכן העלתי את המפה לגבי תשובותי אני מאוד מעריכה את הניתוח ,אבל כיוון שהוא היה לי קצת עמום ומעורפל התגובה הייתה מצומצמתולאחריה כפי שקראת הייתה תגובה נוספת.אז למה ההשתלחות?

למעלה