היום יש לי יום הולדת 8.9

היום יש לי יום הולדת 8.9

נולדתי ב8.9 1967 בארץ.אופק גדי ירח בעקרב .האם השפעת סטורן על מזל השמש תהיה חזקה יותר מאשר על מזל האופק?מה דעתכם?

Salanit

New member
לפי דעתי

אני חושבת שבגדול האדם ירגיש יותר על בשרו את השפעת סטורן בעוברו על מזל השמש שלו- זו תהיה השפעה פנימית חזקה ונוקבת יותר כאשר סטורן על השמש שלך. אבל גם על האופק יש לכך בהחלט השפעה משמעותית, אבל כאן השפעת סטורן יכולה להיות יותר קלה לעיכול... מצד שני הדבר גם תלוי במפת הלידה האישית, אולי אם לאופק במפת הלידה יש אישיו מיוחד, אז יכול להיות שבעל המפה יעבור את מעבר סטורן על האופק שלו בלא פחות "חריקת שיניים" מאשר על מזל השמש שלו. זו דעתי והרגשתי מניסיוני האישי גם.. אה, ומזל טוב!

לדעתי - לא.

ההשפעה על מזל השמש היא זמנית, ההשפעה על מזל האופק היא מתמשכת, כיון שהגדי מביא איתו השפעות סטורניות מוכרות כבר מגילאים צעירים. בקיצ, הרבה הוא לא יחדש לך, כיון שאת מוכנה כבר עם המחסום הגדיי הסטורני המוכר בילט אין..

eynat4

New member
איזה כיף לאלה שהם אופק גדי

הם לא חוטפים כזה שוק מסטורן..

eynat4

New member
הם לא תמיד

לפעמים אני חושבת שזה עדיף על אופק סרטן. הם פשוט נראים אחראים, לא חמוצים.

לא הייתי ממהר להספיד את אופק סרטן

ואני גם כמוך, תהיתי מה היה קורה לו הייתי עם אופק גדי במקום סרטן... ואני מגיע למסקנה שאופק גדי מקשה עליך יותר מאשר אופק סרטן ולכן עדיף להיות עם אופק סרטן עד כמה שזה שינה אותי מבחינת מזל השמש שלי
אצלך את פשוט מים כפול ואולי כאן הצורך לחפש אדמה... מה את חושבת שטוב באופק גדי שאין בסרטן? ומי קבע שבעלי אופק גדי יחוו פחות קשה את שבתאי? הרי יכול להיות מצב שאופק גדי יהיה עם שליט שלא מדבר עם כוכבים אחרים במפה, ואז שבתאי לא יהיה ממש מורגש... הכל ייתכן.

eynat4

New member
הם פחות מהססים לפני כל דבר

זה מה שטוב בהם. סרטן חושב 8 פעמים לפני שהוא נכנס למשהו.

סרטן איננו קל וגם גדי לא קל...

כמו שרמי אומר הם נראים קרים ופחות אמפטיים וגם קשה להגיע אליהם.

eynat4

New member
אני עדיין הייתי מעדיפה לפעמים

אופק גדי. האופק סרטן הזה יכול לדפוק גם טלה משום שהוא כל כך כל כך הססן.

חחח ענק!

ד"א עינת, תהיי בטוחה שמרבית האנשים שאני מכיר לא מרוצים מהאופק שלהם. מה אני אגיד? עם אותם רגשות שלך.. זה דופק/ תוקע תאומים (מה שתבחרי)

eynat4

New member
עזוב מה יש לי

נראה לי יותר טבעי בית 7 ובית 1 גדי ומאשר הפוך. הלוואי והייתי יכולה להיות כל כך מלאת ביטחון ביום יום כמו שאני בזוגיות- כאילו תמיד אפשר לסמוך עליך. באמת יכול היה להיות נחמד. אבל חדל קיטורים להיום. לפני שרם יבוא..

eynat4

New member
*בית 7 סרטן ובית 7 גדי

עזבו, אני עצבנית. מחר סטורן נכנס ל1 בתולה.

bat5

New member
אני בעלת אופק גדי

(וירח גדי), סוציומטית קרה, ולא הייתי מחליפה זאת בעד כל הון שבעולם (אם הוא פחות ממליון דולר). את צודקת עינת שאת מקנאה בשכמותי על האופק הזה. אצלי במפת הלידה סטורן בבתולה, והכל אצלי מאורגן, מסודר ומתוקתק. ממחר גם את תהני מהכורח להיות ממוקדת ומעשית. נצלי את התקופה הזאת לשדרוגים.

דקל111

New member
עינת היית מעדיפה אופק מאזניים? אפרופו מהססים

חהחהחה עזבי אותך, לא תצאי מזה.הכל זה שיעור אחד גדול בחיים האלו. אין מה לעשות. לא משנה מה האופק, בסופו של דבר יש לך את כל המפה ובמהלך השנים היא תהייה אינטגרטיבית יותר ואז תוכלי לנצל את המאפיינים שלך בזוגיות או את מאפיינייך מול המשפחה או בחברה או בלימודים וכיוב'...

עזבו את האופק.. המפה כולה משמעותית

להתפס רק באופק זה כמו לומר שכל המאזנאים דיפלומטיים..
שליט האופק משמעותי במיוחד, המיקום שלו משמעותי, הזוית עם האופק של השמש משמעותית.. ובעצם כל פרט משנה, מוסיף, וכו וכו. בקיצ, לאט לאט תבינו שהמכלול קובע, למרות שכיף לנתח כל פרט כשלעצמו ואז לחבר. טוב או רע.. מזה כדאי להמנע, למרות שהפיתוי בתור חובב לעשות זאת הוא עצום.

מזל טוב ויום הולדת שמח...

נראה כי שבתאי שלך מבודד מכל הכוכבים במפה והקשר היחיד שלו הוא בקשר INCONJUNCT לירח (150 מעלות מפרידים בין השניים). מה שמדהים כאן ששבתאי שליט האופק והירח שליט של בית 7 אז הם גם עומדים אחד מול השני בהשפעת הבתים. נראה כי יש מאבקים בהגעה ליחסים עם אנשים, אולי זה מלווה בתחושות אשמה מול אנשים, יכול להיות שבגיל צעיר קיבלת רושם מהורייך שאת פחות חשובה מאחרים ושאת צריכה לגרום לאנשים טוב על הלב גם אם זה בא על חשבונך. ההחלפה במולות של הבתים הופך אותך לדעתי עם בעיית רגש להגיע לעצמך ביחסים ואת מוותרת למענו כל הזמן. (מה גם שונוס שלך איננה יוצרת הרבה היבטים עם כוכבים ורק מאתגרת את מארס) לדעתי זה מראה על קשיים להגיע לקשר אישי (שבתאי מצוי בבית 3 ושולט על 1 והירח מצוי בביץ 10 ושולט על בית 7). אני גם חושב שהמפה שלך כולה והמבנה שלה מציגים אדם שמכיר את הצדדים הזולתיים שלו מאוד וקצת פחות מתחבר לעניינים אישיים (שימי לב לאכלוס הכוכבים שיש בבתים 8-11 שכולם הם בתים של הזולת - בעוד שבתים 1-6 הם בתים אישיים). את קיבלת הרבה מימדים של מזל בתולה, שמש מאוד חזקה בבתולה עם סטליום רציני ורק ונוס נמצאת בבתולה ולא שייכת לסטליום הזה. אני חושב שמדובר כאן באדם די חזק עם שני רגליים על הקרקע, פרפקציוניסטי אבל בנוסף לכל מאוד ביישן וגם צנוע כיאה לארכיטיפ בתולה שנובע מהונוס שלך (כי את אשה). האופי הבתולי גם נותן לך איפוק שמגביר את מה שאמרתי על הבתים האישיים שאינם מאוכלסים ולכן איפוק ביחסים מול אנשים, ויכול להיות שאת בהחלט נפתחת לחברים אבל עושה את זה בתחילה על אש קטנה עם בחינה של רגש ואולי גם ויתור על אגו. נראה לי גם שהיו לך קשיים בהבעת רגש, יכול להיות שגם בהתפתחות האישית שלך בעבודה ובקריירה לא היו חיים קלים בהתחלה. מה דעתך? אני מעלה את המפה שלך קצת יותר ברור עם טווחי ה-ORB במפה במשולשים. ד"א עם היסודות של הכוכבים אני מניח שאת בעיקר אדם של פעולה ומעשים ופחות בצד החשיבתי/ פילוסופי של החיים. מחוברת היטב למציאות רק שלא תמיד היא מאירה פניה אלייך.

נדמה לי שבמפה הזאת

המעבר של שבתאי על האופק יהיה דרמטי יותר מאשר על השמש.

למעלה