מזל טוב ויום הולדת שמח...
נראה כי שבתאי שלך מבודד מכל הכוכבים במפה והקשר היחיד שלו הוא בקשר INCONJUNCT לירח (150 מעלות מפרידים בין השניים). מה שמדהים כאן ששבתאי שליט האופק והירח שליט של בית 7 אז הם גם עומדים אחד מול השני בהשפעת הבתים. נראה כי יש מאבקים בהגעה ליחסים עם אנשים, אולי זה מלווה בתחושות אשמה מול אנשים, יכול להיות שבגיל צעיר קיבלת רושם מהורייך שאת פחות חשובה מאחרים ושאת צריכה לגרום לאנשים טוב על הלב גם אם זה בא על חשבונך. ההחלפה במולות של הבתים הופך אותך לדעתי עם בעיית רגש להגיע לעצמך ביחסים ואת מוותרת למענו כל הזמן. (מה גם שונוס שלך איננה יוצרת הרבה היבטים עם כוכבים ורק מאתגרת את מארס) לדעתי זה מראה על קשיים להגיע לקשר אישי (שבתאי מצוי בבית 3 ושולט על 1 והירח מצוי בביץ 10 ושולט על בית 7). אני גם חושב שהמפה שלך כולה והמבנה שלה מציגים אדם שמכיר את הצדדים הזולתיים שלו מאוד וקצת פחות מתחבר לעניינים אישיים (שימי לב לאכלוס הכוכבים שיש בבתים 8-11 שכולם הם בתים של הזולת - בעוד שבתים 1-6 הם בתים אישיים). את קיבלת הרבה מימדים של מזל בתולה, שמש מאוד חזקה בבתולה עם סטליום רציני ורק ונוס נמצאת בבתולה ולא שייכת לסטליום הזה. אני חושב שמדובר כאן באדם די חזק עם שני רגליים על הקרקע, פרפקציוניסטי אבל בנוסף לכל מאוד ביישן וגם צנוע כיאה לארכיטיפ בתולה שנובע מהונוס שלך (כי את אשה). האופי הבתולי גם נותן לך איפוק שמגביר את מה שאמרתי על הבתים האישיים שאינם מאוכלסים ולכן איפוק ביחסים מול אנשים, ויכול להיות שאת בהחלט נפתחת לחברים אבל עושה את זה בתחילה על אש קטנה עם בחינה של רגש ואולי גם ויתור על אגו. נראה לי גם שהיו לך קשיים בהבעת רגש, יכול להיות שגם בהתפתחות האישית שלך בעבודה ובקריירה לא היו חיים קלים בהתחלה. מה דעתך? אני מעלה את המפה שלך קצת יותר ברור עם טווחי ה-ORB במפה במשולשים. ד"א עם היסודות של הכוכבים אני מניח שאת בעיקר אדם של פעולה ומעשים ופחות בצד החשיבתי/ פילוסופי של החיים. מחוברת היטב למציאות רק שלא תמיד היא מאירה פניה אלייך.