היום - יותר מתמיד...

GALI02

New member
אז בואי נדון בזה קצת../images/Emo8.gif

טוב. אז כרגע כמו שאמרתי אין לי ממש מסגרת. רק מסגרת של לימודים- פסיכו´ ביינתיים אבל זה ממש זמני. אני מאמינה שבעוד שבועיים אני אתחיל שוב לחפש עבודה- וכמו שאמרת:מי יודע?
אני גם ממש שמחה ש"גיליתי" את הפורום הזה למרות שכמו שאמרת- לפעמים זה קצת מתסכל כי הייתי מעדיפה שיהיה משהו לידי שיחבק וינחם ולא רק מילים על צג של מחשב. תגידי, מה את עושה כדי להתגבר על זה? אולי יש לך עיצות בשבילי. בכל אופן אומרים שצרת רבים נחמת טפשים- אבל בכל זאת נחמד לדעת שיש עוד אנשים שמרגישים כמוך קבלי
בחזרה
גילי

גילוש ../images/Emo24.gif

לצערי אין לי עיצות זוכרת? אנחנו באותה סירה (מקווה שלא נטבע חחחח)
הדבר היחד שאני מציעה לך זה באמת לחפש לך עבודה עם חבר´ה צעירים שלא תיתקעי בעבודה עם מבוגרים או משהו (דבר שקרה לי...) וכך תהיה לך מסגרת צעירה - שזה בטח לא יזיק... ערב נפלא

ניקולי ../images/Emo24.gif

מאושפז כי לא מרגיש טוב... הוא חולה. סיפור ארוך... ובקטע של לא אוהב אותי, פשוט לא כפי שאני אותו... אני יודעת שאיכפת לו ממני ושאוהב אותי בדרכו שלו... אבל אין לו מושג כמה רע לי כשרע לו. הוא בטח גם לא מתאר לעצמו כמה כואב לי שהוא שם ואני פה. והוא בטח לא יודע שהייתי נותנת ה-כ-ל כדי שירגיש טוב ויבריא. "רק" זה... אני כבר "רגילה" לרגשות חד צדדיים... וזה לא מונע ממני להרגיש כך. יהיה בסדר.. נכון?

ניקולי

New member
סערת רגשות

מתוקה אהלן..אני כותבת לך רק עכשיו כי רק עכשיו התישבתי סוף סוף..בקשר למה שכתבת לי..נכון את צודקת "יהיה בסדר"..נשמה שלי.. תראי יש לך שתיי ברירות והן: 1. להפסיק את הקשר אם אדם שלא יודע מהן רגשותייך לגבי זה שרע לך כשרע לו..פשוט לחתוך את הקשר.. בין אם זה קשר של ידידות בלבד ובאם אם לא..כי גם מידיד אני הייתי מצפה שיבין את דאגותיי אליו..ושיאהב אותי ויכבד אותי בערך כמו שאני אותו. 2. להמשיך את הקשר ולסבול, ולשתוק, ולא להתלונן..הרי שאת זאת שבוחרת את הידידים/חברים שלך. ועוד דבר יקרתי..הדיסה שאת מבשלת לעצמך תלמדי לאכול אותה..באם תאכלי אותה לבין אם תקיאי אותה... בהזדמנות הראשונה שלך תאמרי לו מה את מצפה ממנו בתור הידיד שלך, תאמרי לו עד כמה את דואגת לו..ושזה לא בסדר שהוא לא מתקשר אלייך בזמן כזה.. (שהוא מאושפז אני מתכוונת)..כי אני מניחה שבזמן אחר הוא כן מתקשר.. נכון??? וכן, יהיה בסדר,אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןן ניקול*

ניקולי ../images/Emo24.gif

אני יודעת שאני אחראית לבחירות שלי - אני יודעת!!! היום היתה לנו שיחה ממש טובה. הוא התקשר, והיתה מן "הצהרת רגשות"... ואני יודעת שאני חשובה לו. זו הסיבה שאני לא מנתקת קשר. לפני כמה זמן... כשהתעלמתי מהשיחות שלו ולא עניתי כמה ימים... אחרי שדיברנו הוא בהחלט נתן לי להרגיש שהוא היה בייאוש שאני לא שם בשביל לדבר... ואני רוצה להיות שם בשבילו - תמיד... ובהתחלה זה היה קשה - אבל עכשיו טוב לי. אני חושבת שהוא הבין קצת... למרות שלא הכל. אבל זו אשמתי. לפעמים קשה לי לדבר... לספר לו או לאנשים אחרים מה עובר עלי... ואחר כך עצוב לי שהם לא יודעים... אבל תשימי לב שזו רק אשמתי!!! בכל מקרה נפתחתי טיפה ואמרתי לו מעט דברים... ועכשיו הוא יודע.
ואני מאושרת. בלי שום קשר אליו היה לי יום נחמד היום...
מאחלת לך ערב נפלא תמסרי ד"ש חם ליהודה ונשיקות לילדים אוהבתתתת ר´

ניקולי

New member
יופי נשמה

אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב.. מגיע לך את בחורה נבונה ובחורה טובה.. את זה כבר אמרתי לך נכון??? את חייבת תמיד לעמוד על שלך ולאמר מה שאת מרגישה.. אוהבת אותך.. ניקול*

../images/Emo51.gif ניקולי!!! ../images/Emo24.gif

יש סיכוי לראות אתכם באיזור הדרומי שלנו??? אולי בפסח?

ניקולי

New member
לא נשמה..

בפסח?? ממש ממש לא.. אבל אולי ביוני/יולי אולי לא בטוח..אני רק יודעת שיהודה רשם אותנו לבית מלון או ביוני או ביולי אני לא זוכרת.. אבל אל תדאגי אני לא שוכחת אותך נשמה

איזה יופי!! ../images/Emo13.gif

איך אומרים? עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!
ואולי אני אגיע לביקור עוד קודם... אני בהחלט אנסה... הרי אני חייבת להרגיש את המרכז/צפון פעם ב... זה מחזיק אותי בחיים. חחחח

jess ועוד

New member
אבל ../images/Emo33.gif

יותר טוב מלא להתייחס בכלל תמיד אפשר לשלוח פרחים או בלון או משהו שיזכיר אותך דווקא בגלל שאי אפשר לבקר....

בהחלט - את צודקת ג´סי!! ../images/Emo45.gif

תודה שהזכרת לי... איך זה ברח לי מהראש?
זה בטח יגרום לי להרגיש טיפה "מועילה". תודה!!!

mariana

New member
היי מתוקה

זה לא כל כך נורא לחיות בסוף העולם. אנשים אחרים מתים לחיות במקום שלך. אבל ישנו פתגם שהוא נשמע הרבה יותר טוב ברוסית " טוב במקום ההוא שאנחנו לא שם." תחשבי על זה אמא שלי כל הזמן אומרת לי זאת. 6אגב בקשר לבחור ההוא שמאושפז. דבר ראשון שירגיש טוב ומי אמר שהוא אוהב אותך פחות, אולי הוא לא מראה זאת? גם אני עצובה היום אבל מחר תרגישי הרבה יותר טוב. זה בדוק
את יכולה לעשות כמו שג´ס אמרה רעיון טוב. אוהבת מרין ותחזיקי מעמד.

מרין חמודה ../images/Emo24.gif

המשפט ממש נכון... אהבתי!
זה כמו שהדשא של השכן נראה ירוק יותר - אין מה לעשות - אנחנו תמיד רוצים את מה שאין לנו. זה אנושי - לא? לגבי הבחור... יכול להיות שהוא לא מראה את רגשותיו.. אבל יש לו חברה וכל הרגשות שמעבר לידידות חייבים להיות עבורה. מחר אכן יהיה טוב יותר... גם אני מאמינה בכך.
מה קורה איתך? למה את עצובה? לא הספקתי לקרוא הכל.. אבל אשתדל לקרוא עוד קצת היום... תחזיקי מעמד גם את וקבלי ממני
גדול לחיזוק...

למעלה