היום יומולדת

לאה_מ

New member
אני רגשנית במיוחד ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

זה קורה לי כל יום הולדת וציון דרך בחיים של הילדים שלי... בקיץ האחרון, כשעומר היה בן 10, אני הרבה הרבה יותר התרגשתי ממנו. כתבתי לו שיר שהרגשתי שהוא מעין "סיכום תקופה" עבורי. כל כך ריגש אותי שהבן שלי כבר בן עשר... אבל, הי, אני גם נשנקת מדמעות כשהם יוצאים בשורה עם נרות דולקים בטקס חנוכה, אני מזילה דמעה בטקס סיום גן חובה, חונק לי קצת בגרון ביום הראשון של שנות הלימודים, אני מתרגשת כל פעם שהבן שלי שולח לי הודעה במסנג'ר או שהבת שלי מתקשרת אלי לנייד... רגשנית, כבר אמרתי

limori

New member
אז אני מבינה שאני לא היחידה.

אני בוכה מכל דבר. אם רואי מתקשר אלי לסלולר אני ממש מתרגשת לשמוע את הקול שלו. כשאני מגיע לבית הספר ואני מציצה ורואה אותו יושב אני בוכה מהתרגשות. לפעמים בערב כשאני משכיבה אותו לישון ומכסה אותו והוא עוצם את העיניים ומנסה להירדם אני ממש מתרגשת ובוכה. וכשאני נזכרת כשהוא רק נולד וזוכרת את כל השנים זה מרגש כל כך. ןבימי הולדת שלו בטקס כיבוי הנרות אני בוכה. אני חושבת שאין דבר בעולם שמרגש אותי יותר מאשר הילד שלי... לימור

nonana

New member
ואווווווווו ממש כמוני כל דבר מעלה

לי דמעה, גיורא צוחק מהרגשנות שלי ומביא מראש טשיו.

אז אולי באמת היגיע הזמן לעוד אחד?:-

אוטוטו, אצלנו חוגגים יום הולדת 3. וכן, אני לא מאמינה איך התינוק שלי כל כך *י-ל-ד*. צורת ההליכה, הקונצים, המשחקים, השיחות.. הוא פשוט כל כך גדול. תמיד התמונות, הבגדים הקטנים גרמו לי לפרפרי בטן, אבל עכשיו התחושה חזקה מתמיד. ולאט לאט אני מעבדת את התחושות ומבינה שאולי היגיע הזמן לעוד אחד
שיהיה לכם יום הולדת שמח והרבה מזל טוב

עוד אחד?

הלוואי, אם הייתי צעירה בעשר שנים ואם לא היה צורך להשבית את החיים לתשעה חודשים כדי לעשות עוד ילד/ה....אז מתפננת על השניים שיש לי. ואי אפשר בלי סיפור: המטפלת שלי בילדותי פגשה אותנו ברחוב ואמרה לי "איזה ילדים מקסימים יש לך, את חייבת לעשות עוד אחד". אז עומר, בלי להתבלבל, אמר לה: אמא שלי לא תהיה שוב בהריון, אם נרצה עוד ילד/ה ניקח מבית יתומים"....

מירי,

New member
ה"גדולים" שלי קיבלו הודעת הרגעה

שלא יהיו עוד אחים!! אלא אם כן אבא יהיה בהריון!!! <אימוץ? בודקים מסוגלות הורית לא? עוד ייקחו לי את שלי....> 10 ימים אחרי שנולדה תהל דוד היה בן 7- מישהו יכול להסביר איך התינוקי שהיה לבוש בבגדים האלה שהיא לובשת עכשיו הפך לילד בן 7??.

irisgh

New member
../images/Emo6.gif ומזל טוב לילד המקורי שלך ../images/Emo13.gif

blonda3

New member
../images/Emo49.gifלעומר../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיו לו חיים נפלאים מלאי הפתעות וחיוכים הרבה שמחה ואושר
ויום הולדת שמח
אותי ד"א מדהים שיש לי ילדה בת 16.... שעוד שנתיים מתגייסת.... ואני..בסה"כ עוד ילדונת.....

וואו, את הראשונה שמזכירה את זה

לידת הילדת הראשון שלנו היא יומולדת גם עבורינו כאמהות. כמו שכתבה לי אתמול חברה מחו"ל: Happy becoming-a-mom day

f u f u

New member
../images/Emo77.gifהמון ברכות ואיחולים ליום ההולדת

וליום האמהות

הילהל

New member
../images/Emo49.gifליומהוולדת../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

קשה להחליט מי מאושר יותר מהיום המיוחד הזה - עומר או אמא שלו? מצטרפת לברכות - גם לילד שגדל, וגם לך על 8התחלת שנת האמהות התשיעית.

למעלה