היום יומולדת

היום יומולדת ../images/Emo65.gif

היום עומר בן 8 ויש לו יומולדת ביער האגדות בקניון....בדרכי לצפות את העוגה ולצאת לשם, מאחלת לכן שבת נהדרת! יווו - 8 - איך זה עבר כל כך מהר? וזה מורכב מכל כך הרבה התלבטויות, שמחות, דאגות, פרטים, לילות, ימים - מדהים. מדהים אותי שיש לי ילד בן 8!
לא קורה לכן שאתן חושבות ככה? יום נפלא
חנה

אבא גאה

New member
ברצינות????

אני לא יודע אם אנ זוכר נכון או לא אבל נדמה לי שפעם האחרונה שראיתי אותו הוא היה ממש לפני כיתה א'.....יכול להיות כזה דבר? המון מזל טוב לילד המקסים הזה.

תודה לכולכן בשמי ובשם עומר ../images/Emo24.gif

היומולדת היתה מקסימה, לוקחים את הילדים מנק' מפגש באחד השערים למסע הרפתקאות קסום עד ליער, שם הם מולבשים כאבירים ואבירות ומועברים דרך תחנות של אגדות ומשימות. חששתי קצת בהתחלה שלמרות שזה עד גיל 10 - זה קצת תינוקי עבורם. התבדיתי - זה לא. זה היה נהדר. לאבא גאה - אכן פגשת אותו לאחרונה כשהוא היה לפני או בתחילת כתה א' וכעת הוא כבר באמצע ב'...ככה זה כשיש אלפי קילומטרים בינינו וקשה לקפוץ לקפה
אני לא אתווכח איתך על ה"ילד המקסים הזה"

kashke

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לכם. שמחה לשמוע

תגובה כל כך טובה ל"יער הפיות".

מצחיק

שכ"א קורא/ת לזה אחרת - יער האגדות, יער הקסמים, יער הפיות, היער הקסום.... אני מתבלבלת כל הזמן

nonana

New member
מזל טוב איזה יופי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

המון אושר ושמחה שיהיו מנת חלקכם. כן, בימי ההולדת הכל עולה. והרגשות המעורבות הללו מציפים אותנו בהתרגשות מיוחדת לימי ההולדת שלהם. אז שתהנו מיום נפלא.

Arfilit

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

עוד אין לי ילדה בת שמונה - ואפילו לא בת שמונה חודשים - אבל זו בהחלט נשמעת לי כמו כברת דרך מרשימה (וכרגע רחוקה רחוקה). הרבה מזל טוב!

vered4

New member
מזל טוב לכם ../images/Emo20.gif

כן חושבת על זה כל הזמן, על זה שאני אמא של מישהן/ם

מאיו

New member
מזל טוב לעומר ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איך הזמן טס כשנהנים

limori

New member
לעומר, המון אושר והצלחה. ולך ליליה,

שתמשיכי להיות מאושרת עם המון שמחות ריגושים ואפילו קצת התלבטויות.
מזל טוב לימור

../images/Emo49.gif לעומר ../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif

השנים חולפות להן ביעף, וחיש מהר התינוקות גדלים לנו מבין האצבעות. לשמור ולנצור!

איך אפשר לשמור ולנצור?

יש איזה "טקס" קבוע שבו אמא שלי מתארת את הלידה שלו ואיך היא הלכה במסדרון עם התינוק לתינוקיה, כשראשו חבוש ומדמם מהואקום, ולחשה לו כל הזמן "אתה תהיה ראש ממשלה כשתהיה גדול". באופן מופרך, רק התזכורת הסבתאית הזו מצליחה להחזיר לי לרגע חמקמק את התחושה והריחות של עומר כתינוק אצלי בידיים.

איך? לכתוב, לספר, להמחיז

כל אופציה שמתאימה לך. לא תמיד יש זמן, לא תמיד יש כוח. אבל בין לבין, לגנוב איזו דקה קטנה, להעלות על הכתב אפילו בנקודות. חוכמות של הקטנים, רגשות שלנו, חוויות. זה מדהים עד כמה אנחנו חיים את ההווה, על שמחותיו וקשייו, ושוכחים כל כך בקלות ובמהירות את שהיה. את זוכרת עד כמה אהבת לשמוע (ואולי עדיין) סיפורים על ילדותך?

Kalla

New member
מזל טוב לילד הגדול!

וכמעט כל יום אני חושבת על זה שזה לא ייתכן שדן הבכור שלנו כבר בן 9. לאן ברח הזמן? האמת - איתו היו בעיקר ימים כי הוא היה ילד נוח מאוד והתחיל מוקדם מאוד לישון לילות שלמים, אבל כל כך מכירה את התחושות שאת מתארת.

Kalla

New member
אצלי בגדים קטנים שלו זה עניין שגרתי

לפחות מאז לידת אחיו. בזכותם לא הייתי צריכה לקנות לתום בגדים כמעט בכלל. גם היום מספיק להסתכל בתוך ארון הבגדים של תום ולגלות שם המון בגדים של דן (כל יתר הבגדים הם פשוט מתנות שתום קיבל). ככה שמבחינה זו אני כאילו חיה את כל תהליך הגדילה של דן מחדש. וכן - כל הזמן עולות בי מחשבות נורא משונות, למשל אני מנסה להעריך מי מהם גדל יותר מהר ובשביל זה אני מנסה להיזכר (לא תמיד בהצלחה) באיזה גיל דן לבש בגד מסוים שתום לובש. לפעמים אני עוברת על האלבומים ורואה את דן לבוש באיזה בגד שתום לובש וזה ממש מציף אותי בזכרונות ובהשוואות של אז ועכשיו. מה שמעניין הוא שלדליה יש לנו בגדים של ילדה רק מאז שהגיעה אלינו, בגיל שנה, שאת כולם קיבלתי מחברה או במתנה. ועכשיו, קרן עד גיל שנה תצטרך גם ללבוש את הבגדים של שני האחים שלה. ואני כבר מרגישה עם הבגדים הראשונים שהוצאתי עבורה את אותו התהליך מתחיל מחדש. מעניין מה יקרה כשהיא תגיע לגיל שבו תתחיל ללבוש את הבגדים של דליה - בטח יציפו אותי זכרונות מתהליך האימוץ והתקופה הראשונה בבית, שעדיין, במקום כלשהו, נראים לי כמו חלום.

אז בכ"ז

הבגדים הקטנים מציפים בנוסטלגיה....
לא מזמן הבטנו יחד בתמונות ולקח לי דקות ארוכות "להתחבר" לתינוק המתוק שראיתי שם. מוכנה עוד כזה

למעלה