היום יום שבת!

Rioter

New member
היום יום שבת!

(תודו שכבר ידעתם את זה..) יום שבת אומר, סופ"ש, ויום שבת גם אומר - שבוע חדש בפתח! ובכן, איך אתם מסכמים את השבוע שעבר? מה הייתם משנים בו? מה הייתם רוצים לחוות שוב? ממה למדתם ולקחתם אתכם ל'כל החיים'? מה הרע לכם? ושאלת הזהב: תליתם את דגל המדינה? אע! אם כבר.. שיתוף פעולה בין תנועות הנוער, הניב מאבק חדש, והוא המאבק בתאונות הדרכים. הפקנו 'סרט אדום', "כי גם אני עוצר באדום" לתלייה על המכוניות. ספרו להוריכם.
- ושבוע הקרוב! איזה מבחנים\בגרויות\מתכונות יש לכם? תוכניות כלשהן? מחכים למשהו מיוחד? חוששים ממשהו שעלול להתרחש השבוע? דברו.
שבוע נפלא לכוווולם.

KiShKooSh

New member
דגל, הכרחתי את אמא שלי לתלות

כי אני חושבת שזה מאוד חשוב, כמה שהשנה היו הרבה יותר משנה שעברה לא מספיק אבל יותר והרג אותי נהג מונית אחד שיש לו את המבנה מעל האוטו לשים מזוודות(הברזלים האלו) ועל זה הוא תלה לפחות 20 דגלים(מינימום) זה היה מצחיק- וציוני

Rioter

New member
סחטיקה ../images/Emo127.gif

ו.. זה יפה, מה שנהג המונית עשה. באמת יפה.

מחר שישי מחר שישי,שישי מנוחה../images/Emo79.gif

*הרגשתי צורך לכתוב את זה
* - אני במצברוח מעולה כרגע D: הוא כזה חמודי, והוא סוג של חנון , והוא שחיף חמודדד
והוא פשוט הוא! אעעע
! - |אל תנסו להבין, פשוט הייתי חייבת לשתף|

אין לי כח לדבר על השבוע שהיה אבל../images/Emo108.gif

יום רביעי טיול שנתי!@#!@#!@#!@3אחדשתייםשלוש

אוחח

היה אמור להיות לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואין בגלל השביתות. אממ אני תליתי דגלים- גם במרפסת של הבית וגם 3 על האוטו [בטעות 1 עף משם. אז נשארו 2. אל תפתחו חלון בזמן נהיגה, זה לא יעבוד.
] שיהיה לכם שבוע מעולה אני אשקע כאן בדילמות עם עצמי [יעוץ, מישהו?]

Double U

New member
היה אמור להיות לי ברביעי

בינתיים כנראה שהוא מבוטל (לא יודיעו על טיול יום לפני, נכון?
)

Rioter

New member
המון בהצלחה! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Double U

New member
סיכום השבוע+תוכניות לשבוע הקרוב

אם כן, תליתי את דגל המדינה על המכונית (של אבא שלי). יום העצמאות היה ממש נחמד ולא הייתי מתנגד לחוות את זה שוב. ולגבי השבוע הקרוב: *מחר מועד ב' במתמטיקה! בהצלחה לי
*גיליתי שהמתכונת בהסטוריה עוד פחות מ3 שבועות אז מיד כשאני חוזר הבייתה מהמבחן במתמטיקה אני מתחיל לחרוש להסטוריה. *שתי פגישות של גיוס חסויות ל"יולינוער". מדובר באירוע ענק של מועצת הנוער בחודש יולי שאני אחראי החסויות שלו. מבטיח לעדכן
*וועידה ארצית של מועצות הנוער העירוניות. אם מישהו מכאן יהיה, הוא מוזמן ליצור קשר במסר! שבוע טוב לכולם!

למעלה