היום יום שבת!

Rioter

New member
מה?!?!?!?!?!?

וועידה ארצית? מה מי מו! אני אני אני! רוצה רוצה רוצה! אני במועצה העירונית, אבל לא ידעתי על.. שום דבר.. ארצי
רוצה רוצה רוצה!

MoRaN SaShA

New member
תלינו דגל ../images/Emo13.gif. ויש לי מתכונת ביום שני ../images/Emo10.gif

בתנ"ך.. וזה קשהההההה..

R o n 2 5 6

New member
מחר יום ראשון!

תלינו דגלים.זה נחמד לראות מהרחוב אותם ואפילו נראה לי ששכחנו להוריד אותם. תוכניות לשבוע?להמשיך להתכונן לקראת המתכונת בצרפתית,לעשות אותה ולהנות מהיום שנותנים לפני,חברים ותחילת חרישה להיסטוריה,למועד ב' בפיזיקה וללשון. תגידו,מתי ל"ג בעומר?

Rioter

New member
בונא, ברנש, בהצלחה רבה!

(אני עוד מככבת בחתימה שלך.
) ל"ג בעומר ביום שבת, וחופש בראשון.. יש תוכניותכנונים?

Rioter

New member
ובכן, ואני עונה..

השבוע האחרון.. עד יום רביעי, היה איזון.. הטוב VS הרע.. אבל יום חמישי הכריע, והמאזניים נטו לכיוון השלילי.. (בקצרה: תנועת נוער, משלחת, קצרין, משפ' ראדה. אלוהים) - תלינו דגלים. המוווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דגלייייים. אני מרגישה כ"כ פטריוטית! ו.. ללכת ברחוב, כשכל הדגלים מסביבי.. אין, זו הרגשה מא-לפת. דגלים מתנוססים מהחלון שלי לשער, דגלים מתנוססים מעל השער כניסה, עוד דגלים, ועוד ועוד ועוד..
וגם את הסרט האדום.
ועוד 48 אצלי שמחכים להתלות ולהתנוסס בגאווה על מכוניות.. השבוע הבא שלי הולך להראות ככה: ראשון: """בוחן""" בערבית שלא התחלתי ללמוד אליו. D: שני: """בוחן""" בהיסטוריה שלישי: יומ"פ לחניכים רביעי: מבחן בביולוגיה חמישי: ללמוד מתמטיקה שישי: מבחן מפמ"ר עעעעענק בלשון אהההההההההההההההההצילוווו.

Cheetah Girl

New member
גם לי יש מבחן מפמ"ר!

אבל במתמטיקה, לעזאזל!! אין לי מושג איך אני יעבור אותו... בכל מקרה, בהצלחה בכללל המבחנים וה''''בחנים''''!

Rioter

New member
גם לי יש במתמטיקה.

(מה זה מפמ"ר בכלל?
) מתי שלך? שלנו ב-11 בעיקרון, או ב-8 אם לא יהיה טיול שנתי.. ותודה רבהרבהרבה. המון בהצלחה לך!

Rioter

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעע. ../images/Emo2.gif

גםליגםליגםלי. [אולי]

B o N u s

New member
בהצלחה:p

לי גם היה היום מבחן במתמטיקה. היה חרא. אין מצב אני מקבל 100 כרגיל. שלא נדבר על 80 אפילו]-;

DoRiNuS sMiNiA

New member
אנשי שניצל זה שולט.

שבוע נפלא לכוווולם. אימא שלי לקחה את עניין הדגלים ברצינות והוציאה כל דגל שהיה קבור אי שם בבוידעם ושמה הכל על החלון שלנו,לא רואים חלונות,רואים דגלים,גאווה ישראלית כזאת
מבחנים לא זכור לי שיש,היה לי היום בוחן. אני חוששת ממשהו,ממישהי,אורנה ישיעהו. [ריוטר,ישמצב שאת מכירה אותה?] ועודמעט טיולשנתי!D: שיהיה שבוע טוב,ממש טוב.

DoRiNuS sMiNiA

New member
היא מפחידה,קצת.

כי יש לנו איזשהו טקס של השכבה והיא איימה שהיא הולכת להעיף חלק וחשבתי שאני גם אעוף כי היא לא מחבבת אותי
אבל כשהיא מתעצבנת זה הכי מצחיק

~~

היה לי היום מבחן באנגלית, לא ידעתי שזה היום S: והיה יחסית קל !D: - יום שלישי: אני צריכה להגיש עבודה באנגלית-אני צריכה לדבר באנגלית ואני קצת חוששת בקשר לזה אבל אני מקווה שיהיה טוב ^^ ! ..בוחן בערבית. ..להגיש עוד עבודה בלשון- אני עושה מיניהצגה, אני משחקת מורה מקווה שילך טוב ואני אקבל ציון טוב D: יום חמישי אני צריכה להגיש עוד עבודה-באזרחות .. *נזכרתי שאני צריכה להתחיל אותה
* - ולכל מי שכתב שיש לו מבחן או בוחן, שיהיה המוווון בהצלחה
!!

למעלה