היום יום הולדת!!!!!!!!!

inbal2003

New member
עדי ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!!!! תישארי עם חיוך על הפנים, תהני מכל רגע בחיים ותמשיכי לכתוב בכל כך הרבה כישרון ורגש בפורום * זה קצת באיחור - אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם, לא? ענבל

שנים שלא כתבתי פה....

...וזאת הזדמנות לעשות קאמבאק... מצטערת שזה בא באיחור אבל.... ממממממזל טוב!!!!!!!!!!!!! ויש לי בדיוק שתי שניות לפני שאני עפה.. אז ההודעה לא כל כך מושקעת אבל שתדעי שכל עם היה לי זמן.. הייתי כותבת לך את כל הברכות שבעולם ומתכוונת לכל אחת ואחת מהן מכל הלב... וגם הייתי כותבת לך בפירוט כמה שאני חושבת שאת מדהימה וכמה שאני שמחה שאת חלק כל כך חשבו ובלתי נפרד מהפורום... ושוב.. המון המון המון המון המון המון מזל טוב!!!
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
|זר|
אוהבת דקלה שקפצה לראות מה חדש ושמחה שבאה בתזמון טוב!!!

מה?1 אין יותר זר?!? אוףףף נהרס..

וזה אפילו לא קפץ... אני מקווה שראית את זה בכל זאת...

Natalie 16

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני פיספסתי את היום הולדת של עדידוש?! טוב, עדי..... אני מקווה שעדיין לא מאוחר להגיד לך מזל טוב (!!!!!) ולאחל לך שתהיי מאושרת ושתשארי כמו שאת... אני יודעת שהברכה שלי עלובה לעומת כל השאר.. אבל האמת היא שהם כתבו כבר הכל... ואני מסכימה עם מה שהם כתבו ומכפילה את ההסכמה שלי פי 2!
אוהבת, נטלי

למעלה