לה לה לה לה
New member
היום יום הולדת!!!!!!!!!
אז ממש ממש עכשיו מתחיל היומולדת של עדי!! עדי שלנו כבר ילדה גדווווווווווווולה! אז עדי, עכשיו את בת 17 שזה גיל אממ..נחמד..לא? לא יודעת, לא ניסיתי, אבל זה נשמע לא רע..
בכל מקרה,אני נמצאת בפורום בערך שנה וחצי וקראתי עוד איזה חודשיים לפני ככה שאני מכירה אותך כבר אממ..שנה ושלושת רבע? ואפילו נפגשנו פעם אחת, אז היה שווה! אז אני רק רוצה להגיד שבשנה ושלושת רבעי (חח) הזאת הכרתי פשוט בנאדם מדהים, באמת, לא משהו שרואים כל יום והלוואי על כולנו חברים כאלה. חברים אמיתיים כי "חברים מהנט" זה רחוק מדיי ולא נגיש, אבל זה מה יש. ואת עושה את זה הכי טוב שבעולם! כל פעם שלמישהו קצת, או הרבה, עצוב תמיד תגידי משהו שיעודד אותו, ויעלה איזה חיוך על פניו, אפילו מעצם העובדה שהוא ראה את ההשקעה שלך בו, בעצב שלו. ב-2564 (בערך) המילים שכתבת לו בתגובה להודעה קצרה על עצב. ועל זה אני מעריכה אותך, על ההשקעה ועל היוזמה. לנסות לעודד אנשים בכל מצב, ולא להתעלם כמו שהרבה יותר קל לעשות. ואני יודעת שהודעות באינטרנט לא באמת יכולות לפתור בעיות רציניות בחיים, אבל הן יכולות להקל על הבנאדם, ולתת לו להרגיש שאכפת ממנו, ושמבינים אותו, ושמותר שיהיה קשה. בטח את כל הדברים האלה כבר אמרו לך, בצורה כזו או אחרת, הרבה פעמים. אבל היה חשוב לי להגיד את זה. אז אני מקווה שכל החיים שלך, כמו שאת מנסה לגרום לאחרים אושר, הרבה אנשים יצליחו לגרום לך. שתמיד תהיי מוקפת בהמון אהבה, והמון חום ותהיי מלאה מבפנים בתקווה, ואושר, שלא תלויים באף אחד אחר. שתמיד תהיי בריאה ושתמיד תצליחי, בכ-ל מה שתרצי, כמה נדוש שזה נשמע. שתמיד תחייכי, מהלב. שפשוט תמיד תהיי שמחה, ומאושרת ושיהיה לך הרבה מזל. ואני מרגישה שאני כבר חוזרת על עצמי, כי את מה שחשוב כבר אמרתי. אז תמשיכי לכתוב כאן בפורום, בשבילך ובשביל כולנו, ומקווה שניפגש מתישהו בקרוב, והפעם ליותר מחצי שעה, אוקיי? אוהבת, אני.
אז ממש ממש עכשיו מתחיל היומולדת של עדי!! עדי שלנו כבר ילדה גדווווווווווווולה! אז עדי, עכשיו את בת 17 שזה גיל אממ..נחמד..לא? לא יודעת, לא ניסיתי, אבל זה נשמע לא רע..