היום יום הולדת

עדיקים

Active member
ממשיכה להחזיק ולהתפלל בשבילך

להמשך הריון תקין. וכמובן באיחור אבל שיהיה מזל טוב
.

קיטי08

New member
תודה

זקוקה לתפילות. אתמול בבוקר חברה שלי אמרה שבטוח השנה יהיה יותר טוב, כי כבר לא יכול להיות יותר גרוע. מסתבר שתמיד יש אפשרויות חדשות...נמאס. ובכל זאת, תודה על הברכות, מקוה שיעזרו

נעיתה

New member
מה שלומך היום?

ממשיכה להחזיק אצבעות לעוצר יציאה בצוואר הרחם

קיטי08

New member
מוזר

העובר היה מבסוט בבוקר והדימום ממשיך, מה אני אמורה לחשוב. חשבתי אולי אם אני לא אלך לשרותים, אני פשוט לא אדע והכל יהיה בסדר? טוב אז לשאלתך, אני מתחרפנת...

נייטי

New member
קיטי, מה שלומך? איך את מרגישה?

מזל טוב ליום ההולדת, מאחלת לך את כל הטוב בעולם ובמיוחד את מה שאת מקווה לו במיוחד. קצת דואגת לך. תעדכני. וחייבת לספר לך, למרות שבטח שמעת כבר מליון סיפורים כאלה ובטח נמאס לך מהם, אבל אני תוצאה של הריון דימומים מטורף. אמא שלי דיממה בערך מנת דם שלמה ליום במשך 3 חודשים של הריון ואז גם לא ידעו אם יש משהו בפנים ובאיזה מצב זה. והנה אני כאן, מעצבנת ובועטת.

קיטי08

New member
אהלן

לכל הבוקר הייתי אצל ההורים שלי והצלחתי לקרוא רק חצי מההודעות, לא ברור...לא חשוב. עכשיו חזרתי הביתה והאמת אני כבר נורא מבולבלת, בבוקר הלכתי שוב למוקד והעובר היה מבסוט לאללה ויצאתי מעודדת. במהלך הבוקר הדימום גם עשה קולות שנרגע ושוב התעודדתי. שכבתי קצת, קמתי ושוב כאילו מחזור בשיאו. אני כבר לא יודעת מה להרגיש, אני לא יכולה ללכת למוקד כל חצי שעה, אז אני באמת אתעודד מהסיפורים שלכן. העברוני שלי, היה היום גדול ושובב, אז אני מקוה שגם לו יש תוכניות לעצבן אותי בחוץ לכשיגדל. תודה על הכל

דיא

New member
בכל זאת מזל טוב../images/Emo65.gif

כדי שאוכל להוסיף לזה גם איחולים לבריאות טובה והתגשמות חלומותייך. קרי - שייפסקו הדימומים וההריון הרצוי והמקווה הזה ימשיך בטוב ובקלות עד ללידה מוצלחת וטובה במועדה. לא פשוט הכפילויות הללו. הריון אמור להיות 9 חודשים, וכך תמיד ישפיע גם על "השנה שעברה" וגם על "השנה". מסכימה עם מעיין ברכה, שיש לפעמים דרכים מוזרות ומפחידות להביע אותנו. מקווה שאכן, עם שוך הרגשות, גם הגוף יירגע.

קיטי08

New member
אמן

זה לא באמת מפתיע אותי. מתחילת ההריון (שהגיע מהר כי אני לא ממש מרגישה שיש לי אפשרות לקחת את הזמן, יום הולדת, כבר אמרנו) אני מרגישה שהגוף שלי בשוק ממני וכל הזמן שואל מה קורה איתך? לא היינו הרגע בהריון, ורגע לפני זה ורגע לפני זה. ובאמת חוץ מזה סלט הרגשות של האבל הקשה ובעיקר הגעגוע לטליה'לה עם ניצוצות התקוה. זה מבלבל. אבל כל כך מקוה לטוב. אתמול נלינגר נתן לנו תמונה שלו/ה בתלת מימד וזה כבר ממש עובר שלם ואני כל כך קשורה אליו כבר. אז זהו מחכה לשלווה. תודה על הברכות.

קיטי08

New member
תודה

אני תמיד מתרגשת לקרוא את ההודעות שלך, יש לי מן תחושה של שותפות גורל. אם תקראי למטה, תביני שבנתיים הכל עוד ממשיך להסתבך. תודה על הברכות, מקוה לממש אותן

קיטי08

New member
אהלן זברה

עדכון לא מחדש. בבוקר הייתי בשקיפות והעובר שלי נראה שמח ופעיל, אבל במקביל אמא שלו לא מפסיקה לדמם. לא ברור לי איך מפסיקים לפחד. מנסה לקוות לטוב וכפי שאמר הרופא, שהוא יעבור את הטראומה הזאת בשלום. תודה גדולה

פאקא

New member
קיטי... מזל טוב

אמנם קצת באיחור, אבל לא הייתי פה כמה ימים.. מבינה שהרבה חגיגות לא היו, מקוה שתוכלי לחגוג בהמשך!!! אבל בינתיים לנוח ולנוח שיהיה רק טוב פאקא

קיטי08

New member
תודה יקירתי

בנתיים היום יום יותר שקט והחלטתי שאם אין החמרות אז אני לא אלך למוקד השבוע (צריכה לעבור גמילה. תודה על הברכות. משתדלת לנוח

למעלה