היום יום הולדת

קיטי08

New member
היום יום הולדת

היום, אני בת 41, אבל היום גם מלאו שבעה חודשים להולדתה של טליה (יצא שאני ב-6.5 והיא ב-6.10) זה יום מאוד אמוציונלי, שנה שעברה בזמן הזה הייתי בחגיגת יום ההולדת ה-40 שלי, מאושרת, מובילה את כל חברי ומשפחותיהם בטיול משפחות ופקניק בכרמל, בתחילת חודש חמישי, עם עוברית שעברה בהצלחה את כל הבדיקות. כל כך הרבה תקוות. והיום, אני שוב בהריון (למי שעוד לא הבינה, אני מאוד לא דיסקרטית), מתה מפחד. בקיצור סלט שלם. טוב אני בעבודה ומשום מה הם גם רוצים שאני אעבוד. יום טוב

מקוםבלב

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב יקירתי

מאחלת לך גם פה מזל טוב. מאחלת לך רק טוב , שמח ודברים טובים. חיבוקים.

קיטי08

New member
יקירתי, תודה על הליווי

כמו שאת רואה- אני מעולה בהפתעות. מקוה שמעכשיו קצת יותר טובות, נשיקות

מזל טוב

ואני מקווה שבשנה הבאה תוכלי לכתוב הודעה עוד יותר משמחת, על השנה הנהדרת שהייתה לך.... המון מזל טוב, בריאות ואושר, רגיעה ושלווה. ואגב, יש לי חוק. ביום הולדת אני לא הולכת לעבודה. בשום אופן. אפילו דרדרתי זוג חברים שלנו שגם לא הולכים לעבודה ביום הולדת. ואז אף אחד לא רוצה שאני אעבוד ביום הזה... מזל טוב, יעל

קיטי08

New member
קודם כל תודה

הרעיון של לא ללכת לעבודה הוא נפלא, הרעיון של ללכת למוקד ביום הולדת, גרוע. שנה הבאה אתחשב במה שאמרת ואני אעשה תכנון רציני של בילויים. תודה

תמי ס

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אנחנו ממש קרובות (בתאריך) . שתהיה לך שנה נפלאה, בריאות והגשמה, והכי חשוב - המון המון בהצלחה.

קיטי08

New member
הי תמי

הבנתי שהדרך עם יהלי לוותה בדרך קשה עד מאוד. כמו שניתן לראות גם אצלי לא משהו. בכל זאת מקוה לטוב. מתי את חוגגת? מזל טוב מוקדם!!!

תמי ס

New member
מקווה איתך לטוב

אני חוגגת ב 16.5 אני אהיה בת 28... (תשאלי את עדיקים...) או-טו-טו הבכור שלי עוקף אותי בגיל...

קיטי08

New member
יופי מזל טוב, 28 זה גיל נהדר

לא זוכרת כבר איך זה, את זוכרת? טוב שהתחלת ללדת בגיל צעיר...יש לזה יתרונות...(בכל מקרה ילדת בגיל צעיר, לא? בת כמה היית כשנולד הבכור?) 41 נראה לי כמו איזה מספר תלוש שלא יודעת איך הוא קשור אלי, אבל כמו שהבן שלי אומר, "שיהיה", אז שיהיה... באשר לתקוה, מתלבטת מתי ללכת לעשות עוד אולטראסאונד...

תמי ס

New member
28 אכן גיל נהדר

יו כמה הייתי עוד אופטימית בגיל הזה... עם ילד אחד שהגיע כמו שצריך לפי הזמנה, אז עוד הייתי בטוחה שילדים נולדים בדיוק מתי שמתכננים אותם... היה לי אז ברור שכשרואים 2 פסים על מקל הבדיקה זה אומר שאחרי 9 חודשים גם יש ילד... לא התחלתי ללדת בגיל מאוד צעיר, את הבכור הריתי בגיל 26, הוא בן 17... ולשאלתך- מתי לעשות עוד אולטראסאונד, זה תלוי, מה מצב הדימום היום? ראו כבר מה מקורו?

קיטי08

New member
כן כן

הימים האלה שבאמת חשבתי שהחיים קשורים למה שאני מתכננת... מקור הדימום ברחם, יש לי הרגשה שנרגע, אבל גם אתמול היה רגע כזה ואח"כ התאכזבתי לגלות שהכל חזר. אבל אולי היום יהיה אחרת. תודה על הליווי

אםדניאל

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אכן יום לא פשוט. כל ארוע חג ומועד בשנה שאחרי האובדן היו לי קשים במיוחד, בעיקר ימים שכאלה שכל כך הרבה דברים חוברים להם ביחד. שמחה להתבשר על ההריון החדש,מאחלת לך שיהייה עגול ושלם ויסתיים בצווחות של אושר ושל תינוק/ת והמון המון דמעות מיצפטל.

קיטי08

New member
תודה לכולן, לא להאמין

אבל אם לא היה מספיק מורכב, חזרתי כרגע ממיון, לאחר דימומים כבדים (שעדיין נמשכים). נכון לעכשיו, יש דופק, צוואר סגור וימי מנוחה. זקוקה להמשך תפילות, יקירותי. ושוב מודה

אוי... מחזיקה אצבעות, את כולן.

תעדכני. ואחרי השרשור המשותף שלכן על ה-5.5 אני לגמרי בלי מילים.

התכוונתי כמובן לשרשור שלך ולשרשור על ה-5.5

וממשיכה להחזיק אצבעות (כנראה שזה מה שגרם לי לטעות בהקלדה לפני רגע...)

קיטי08

New member
תודה, תודה תודה

זקוקה לכל אצבע ולכל מחשבה טובה, משתדלת להשאר בצד האופטימי

בונגרו

New member
../images/Emo49.gif

אוף, מרגיז שכך נראה יום ההולדת שלך. נצלי את המנוחה, מקווה שהעניינים ירגעו. את לוקחת תמיכת פרוגסטרון? מחזיקה אצבעות חזק.

קיטי08

New member
הי בונגרו

לוקחת פרוגסטרון, משום מה הגוף שלי הפסיק להתרשם ממנו, תמשיכי עם האצבעות, בונה עליכן

מורכב מורכב, ומוכר

אבל מקווה שיעודד אותך, שביום השנה ל(אי) לידתו של יואבי (לפני שנה ועוד כמה ימים מהיום) "ביליתי" אצל הרופאה בשל דימומים בהריון של המנטוס. אולי זו הדרך של הגוף לזכור ולהזכיר. מאחלת לך
ליום ההולדת
, שכל משאלות ליבך תתגשמנה לטובה

קיטי08

New member
מעיין תודה

אמן עלי, גרסת מנטוס מתוקה. אני משתדלת להחזיק את זה בראש (קופרמינץ לא נשמע מודאג, נקוה שאני קולטת נכון). הגוף כנראה מאוד מאוד זוכר וכן מורכב זו הגדרה מסכמת. אני מניחה שמיום ליום אני עונה יותר ויותר להגדרה של הריון בסיכון. בכל מקרה, מאוד מעריכה שאת כאן בשבילי

למעלה