היום זה היום!

ירדן717

New member
יאללה שרשור גביע אופ"א

בוא תהמר כמה יגמר... הפעם לא תרויח על זה כסף.... אני יתחיל הפועל 1-3 מלאדה

vladiadom

New member
תחושה שלי ומקווה כמובן העיקר ניצחון

אבל תחושה שלי ניצחון בהפרש 2 להפועל...2:0 אני אומר למרות שקשה להאמין שלא נספוג חח

adi cb14

New member
רוצה לעלות למשנה איך...

אבל אם יהיה גול קטן שלנו ככה בדקה ה80 שירים את בלומפילד לאוויר מצויין. טוב אנשים עוד 5 שעות זה מתחיל אני שם ואני מקווה שגם כמה שיותר ממכם תבואו אני בטוח שתמצאו אפילו כרטיסים בפחות מ100. בבקשה אנשים אני מתחנן עוד מאמץ!!!להגיע כמה שיותר! שנפתיע את כולם ולא יהיה 7 כמו שכותבים בעיתונים אלא 11-12 אלף.

יואב ק.

New member
היום זה היום!

בלומפילד, 21:45, מחזור אחרון בשלב הבתים בגביע אופ"א: הפועל מארחת את מלאדה הצ'כית כשתיקו מספיק לעלות לסיבוב השלישי וכנראה גם למקום השני. נצחון ואפשר להסתכל על המקום הראשון. דה ברונו כמובן ייעדר וגם טל חן (לא ברורה הסיבה), מה שלצערי אומר שבאדיר שוב יפתח כבלם. אנטבי כשיר ואמור לפתוח בעוד שבונדר אמור להמשיך לקבל קרדיט במקום חליבה. ההרכב המשוער: שביט; דני, חאבייר, וואליד, יגאל; אבוקסיס, אבוטבול, אליניב, ברוך, סלים; זיטו יאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה, רוצים לחגוג הלילה!!!

ReDEAD

New member
הפועל בשלב הבא!!

אחרי שעברתי טיפול לדום לב מהמשחק הזה נשאר רק לכתוב כמה נקודות חשובות ממנו.. : 1. בונדר הזה מתקרב להיות השחקן שאני הכי אוהב בהפועל.. הבן אדם גם יודע לשחק כדורגל וגם משקיע 250 אחוז על הדשא.. 2. יגאל אנטבי אולי צריך לחשוב על לשנות תפקוד לחלוץ או משהו כזה כי מצד אחד גם במחצית הראשונה וגם בשניה מהלכים יפים בהתקפה אבל בהגנה שלא נדע מצרות הוא פשוט הרג אותנו היום 3. רק אני מתעצבן כל משחק מדגו?? הבן אדם עושה את כל ההחלטות הלא נכונות לא מפסיק להחטיא ולא מפסיק לעשות שטויות.. 4. דחוף לייצב את ההגנה עם חזרה של טל חן ושליחת באדיר לקישור ולצד באדיר נכון לעכשיו צריך אולי לחשוב על קשר אחורי דומיננטי שהוא לא אבוקסיס שלא יכול לסחוב כולכך הרבה ובטח לא אבוטבול עם הבינוניות שלו.. 5. חלוץ דחוף במקום יוליץ כי בקצב הזה לא נכבוש הרבה שערים.

התקפת לב .זה כלום

רעדו לי היידים. הפה נעשה יבש.מה אני אגיד לכם. ברוך השם שהמשחק הסתיים ב1 1 החמצה ענקית של טועמה. החמצה של דגו. אוהוווווווווווווווווווו.אליניב ברדה הגדול. בחיי לא ויתר והכניס גול. מה זה רקדתי משמחה. ווהגנה .יההההההההה בגלל זה חטפנו גול. אבל אמרתי בלב .לא נורא.רק שיחזיקו מעמד.רק שיחזיקו מעמד. בסוף נתנו את הנשמה. רצו השתדלו. העיקר הדובדבן. הם עלו שלב . ישששששששששש. איזה כייף. ראיתם את אנחת הרווחה של כולם. הם ישבו לנו על השער הצ'כים תודה לכם אדומים מתוקים. תודה לך הפועל . הייתם נהדרים. שביט עם הצלה נהדרת. איך אני אוהבת את המלך הזה. בחיי אבוקסיס כל כך התרגש בסוף. חחחחחחחחח. מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים. חמסה חמסה שום בצל יין

האי הבריטי מחכה לנו. שוב....

כמו שזה נראה סיכויים גדולים שנגריל את אחת משלוש האנגליות שממוקמות ראשונות בבתים האחרים: ניוקאסל, בלקבורן, טוטנהאם. כל אופציה יותר קשה מהקודמת. בלי חיזוק מתאים בהגנה עד פברואר אין על מה לדבר.

מצד שני.. אם כבר מדברים על "שוב"...

"וואפאנקולו איי סי פארמה".... גם זה די ריאלי וגם זה מזכיר לנו משהו מהעונה ההיא באופ"א.

תודה לך הפועל ../images/Emo9.gif.

כמה לחץ, אבל העיקר שבסוף ניצחנו. "הפועל, מה את עושה ?! אין לנו כסף לטיסה..."
.

אני אוהד ביתר!

ואני בכל אופן רוצה תתנצחו באירופה והרבה אוהדי ביתר שאני מכיר אומרים ככה אבל תסלחו לי יש לכם במחזור האחרון אחרי ביתר. הכי הרבה אוהדים שבאו למשחקים אבל לא רואים אותכם כמו אוהדי ביתר כמה הגעתם למשחק בבלומפיד כאן בפורום הודעה ביום כנסו לפורום של ביתר תראו מה זה עוד משהו אבוקסיס השחקן הכי מניאק שראיתי בעולם דפוק כזה באמת!

petertosh

New member
התגעגתי למשחקים באירופה../images/Emo23.gif

עד עכשיו יש לי קול של זאב רווח בגיל ההתבגרות,היה מרגש. היה שווה להגיע רק כדיי לראות את דני בונדר
. יאללה הפועל!!

למעלה