היום!! זה היום

Gio inc

New member
לא. זה סתם אינדסטריאל.

גותי, זה סוג של ארכיטקטורה מימי הביינים, שהייתה מזוהה עם תקופה מאד אפלה וכאלה... מרילין מנסון מאד מכני וחדשני, אין שום קשר בין זה לגות´י... להקה גותית?? Cradle of filth, dimmu borgir אם אתה מכיר...

Mr Jack

New member
הם לא גותים, הם בלאקרים !

מבחינצת המוזיקה, והם אנשים שרוטים...איךאפשרלשמוע להקה כזאת מפגרת ? <קריידל>

Mr Jack

New member
יש לו שיר שאני כמעט מבטיח לך שתאהב.

הוא באמת טוב : Coma White

made in china

New member
shame on you!../images/Emo46.gif

אתה חושב שגלל שיש לכם חילוקי דעות היא פחות בוגרת ממך?! מי נתן לך את הרשות לפסול אותה ולגרש אותה מהפורום רק כי היא אוהבת את מרילין מנסון ואתה לא?! ממש הגזמת... רגע, אז בגלל שהיא לא כותבת ב"רמה הגבוהה" שלך לא מגיע לה להיות פה?? דוחה. אוף, פשוט אוף!

lifes sucks

New member
אני לא יכולה

כנראה שיש לך בעיה נפשית מאוד רצינית אם סימנים בהודעות או צורת כתיבת הודעה של מישהו מפריע לך, כי עני יאלדה כטנה בט 10 במיוחד בשבילך: !!!?!?!:::""""???<<<>>>,,,,.... כי אני מתנהגת כמו ילדה מפגרת מתלהבת.

princess black

New member
דיי....

בבקשה אל תעלבי מאנשים ואל תילחמי בהם את אוהבת את מרילין מנסון- זו זכותך.. סתם חבל על האנרגיות שלך.. אייקונים משמחים למענך:

לייף סאקס,כתבתי שהכל בצחוק

את סתם מתעצבנת, ומזיינת את השכל סתם אני באמת לא מקווה שתמותי... ולהתייחס ברצינות למרלין מנסון:המוזיקה של הבן אדם היא בסדר,אבל אני לא אוהב את המסר שלו,ובגלל זה אני לא כל כך מקשיב לו. ועוד פעם,ממש לא אכפת לי שמרלין מנסון ימות... שימות כבר! (סתאאם בצחוק,לא להעלב)

Gio inc

New member
לא ידידי, הוא לא עובד שטן.

וגם קורט קוביין לא אהב את החיים.

דווקא היו פעמים שקורט מאוד אהב

את החיים ... הוא צחק כל כך הרבה , ובסוף התאבד... אחחח , איזה איש לא מובן ... :) בכל מקרה, גם אני לא אוהבת את מרלין אני בקושי מכירה את המוזיקה שלו , אבל ממבט ראשוני לפחות הוא בהחלט עושה הרבה פוזה. אבל אם אתם אוהבים אותו סבבה לכם ..

Gio inc

New member
גם מנסון צוחק המון וכאלה...

מנסון אדם יותר חיובי מקורט, זה בטוח...

לדעתי דווקא קורט אדם יותר חיובי

ממנסון , אבל עזוב אני לא אתחיל להתווכח על זה איתך... אני בקושי מכירה את המוזיקה שלו , ולא ממש מתה עליו .

ש ו ק ה

New member
לדעתי מרלין מנסון

הוא לא אמיתי והמוזיקה שלו לא כנה כמו של נירוונה אבל אין פה בכלל מקום להשוואה כי זה סוג מוזיקה שונה לגמרי וקורט יותר חיובי ממרלין

The Sandman

New member
הינה הגיע הגואל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה ליף סאקס אנשים מתנקלים עליך? לא נורא אז הינה בא מישהו שאוהב את מרלין
טוב וואו אממממ דבר ראשון:מזל טוב למרלין שיזכה לחיים ארוכים, הרבה כסף, ואושר.
דרבר שני:בתגובה למה שרשמו פה אמממ אישית אני לא מת על המסר שהוא מעביר כאילו בחר נושא נחמד אבל לא החלטי הבחור, חוץ מזה האיש לא פוזה הוא מתלבש איך שבא לו תעזבו אותו, מה ווס מלא התאפר ולא שמעתי מישהו אחד שאומר עליו שהוא פוזאיסט... דבר שלישי:האיש עושה מוזיקה טובה אז עזבו את המילים את הבן אדם את הנטיות תשימו דיסק במערכת ותהנו דיי להתעמק מה קרה להנאות מדברים פשוטים? בברכה
The Sandman

למעלה