היום!! זה היום

lifes sucks

New member
היום!! זה היום

היום!! בתאריך זה!!! איש חשוב הובא לעולמנו השחור...והוסיף לו עוד שחור!! (במובן טוב..) בריאן וורנר- האיש והאגדה! מרלין מנסון!!!!!!!!!!!!!! אתה בבאסה...אנחנו שמחים...(לא בגלל שאתה בבאסה..בגלל שנולדת!) מזל טובבבבבבבבבבבב

lifes sucks

New member
יש בעיות עם מרלין?

למה? אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד בכלל

nnnnnnnnn

New member
מה את אוהבת את מרלין?

איך אפשר.... בכל מקרה היום יש יום הולדת גם לאמא שלי איזה קטעים...

lifes sucks

New member
מה איך אפשר!?!?!?!?

אני לא את ! ותודה שכך.. אני אוהבת את לא, מה את שואלת בכלל איך אפשר?!?! מה את רוצה ממני , יש לי כוח לכל הירידות המפגרות של האנשים כאן

שמעי,הבן אדם לא אוהב את החיים

והוא סתם עובד שטן מעצבן... את מבינה,אם הוא ימות הוא פשוט יגיע למקם שהוא מחכה לו ושר עליו כבר הרבה שנים

nnnnnnnnn

New member
הכל פוזה...

נראה לך שהוא באמת רוצה למות ולהיות בגיהנום? הוא פשוט רוצה להרוויח כסף מילדים שחושבים שזה קול...

lifes sucks

New member
"ילדים שחושבים שזה קול"

את מכירה ת´בנאדם!? לא את פעם הקשבת ליותר משלוש שירים שלו!? אני מניחה שלא.. את לא אוהבת אותו אז סבבה אבל למה את מתחילה לזיין בשכל אל דברים שאת לא יודעת?!?!?! אני לא חושבת שזה "קול" ולפי מה שאני רואה שאני קוראת את ההודעות המפגרות שלך זה שאת מהפרחות האלו שקוראות לעצמם פריקיות וכל הבולשיט האלו

nnnnnnnnn

New member
סתמי תפה

אני אף פעם לא קראתי לעצמי פריקית ואני לא פרחה צר לי לאכזב אותך אבל את לא יכולה לשפוט בן אדם לפי ההודעות שלו...

lifes sucks

New member
נו אז מה?!

גם אני לא אוהבת את החיים שלי, אז מה הבעיה? גם אותי אתה שונא? גם אתה רוצה שאני ימות? סבבה...אם הייתי שונאת את כל מי שלא חושב כמוני , הייתי פוסלת כבר המון אנשים "עובד שטן" מגיל שבע לא השתמשתי במילה הזו.

November Rainִ

New member
../images/Emo128.gifמזל טוב?../images/Emo128.gif

לא מאחלת דברים מוזרים כאלה אבל מילא... רגע lifes sucks את יהודיה נכון?<ככה נראה לי לפחות> איך את מאחלת מזל טוב למישהו שהוא נאצי? בקשר לעובד השטן... זה ממש לא קשור האיש הזה הוא דפוק <לדעתי> הוא לא יודע במה להאמין הפאקר הזה הוא אומר שהוא גותי והוא לא מאמין באלוהים, אבל כל הגותיזם מתבסס על אמונה שאלוהים זה הוא הכוח המנוגד לשטן והוא עוד מעיז לשיר שירים כמו "The Death Song" Were on a bullet and were headed straight into God פה הוא רומז לזה שאלוהים כן קיים... ומה עם השיר שהוא אומר I AM NOT A SLAVE TO A GOD WHO DOESN´T EXIST מה קרה פתאום הוא לא קיים אה? והוא בכלל וואנאבי נאצי הרי נאצים הם לא רק שונאי העם היהודי הם גם שומאים הומואים ולפי מיטב ידיעתי הבאסיסט של מרלין מוצץ לו בהופעות....<לא שהוא צריך את זה כי הוא נוהג למצוץ לעצמו ברך כלל...>

DUDE5

New member
את כותבת כמו מפגרת מתלהבת

קודם תלמדי לכתוב, ולדבר כמו בן אדם ואחר כך תגיבי. זה כנראה הרמה של מעריצי מרלין מנסון...

princess black

New member
היי איש

איך אתה מדבר? אתה מקלל אותה בגלל שהיא אוהבת מישהו שאתה לא? למה מי אתה? אפשר לחשוב כמה אתה מבין במוסיקה.. אז אל תבוא פה לחנך אנשים

DUDE5

New member
זה ממש לא קשור..

ממש לא איכפת לי אם היא אוהבת את היצור הזה או לא. אני מודה שאף פעם לא טרחתי להתעמק במוזיקה שלו כי הוא פוזיונר ומזוייף אז לא ממש היה לי חשק. כל מטרתו היא לזעזע, לא יותר. אין לו ביקורת על כלום, אין לו אידיאולגיה, בקיצור כמו שאמרתי- פוזיונר. מאיפה את יודעת כמה אני מבין במוזיקה? אני לא בא לחנך אותה, ממש לא מזיז לי את מי היא אוהבת, מפריע לי צורת הכתיבה שלה. היא כותבת כמו ילדה מתלהמת מטומטמת בת 10,עם מאתיים סימני קריאה וסימני שאלה. מה זה פה שוק? קודם שתלמד לנסח הודעה כמו שצריך. ילדים טיפשים כמוה פשוט מורידים את הרמה של הפורום הזה, שתלך לכתוב בפורום קטנטנות.

Gio inc

New member
כ"כ לא!!!! כמה אתה מכיר אותו...

בשביל להגיד שהוא פוזיונר???!?!?!?! יפה, בכלל לא. אתה לא יודע לא את ההיסטוריה שלו, או של הלהקה, לא את המניעים שלו ללבוש החריג שלו. אז, אל תדבר בנושאים שאתה לא מבין בהם... גם אני חשבתי ככה עד שהכרתי את הלהקה הזאת לעומק.

DUDE5

New member
כמו שכבר אמרתי

אף פעם לא יצא לי להתעמק במוזיקה שלהם, אף שיר שלהם ששמעתי לא הביא לי חשק ולקנות איזה דיסק שלהם.. הקצת שאני יודע עליהם בא מקליפים שלהם שראיתי ומאיזה סרט תיעודי של שעה על מרלין מנסון בווי אייץ´ וואן, שגם שם הוא מצטייר כפוזיונר. אבל יכול להיות שאני טועה, לא אמרתי שאני לא, גם אם הוא לא, אני עדיין שונא את המוזיקה שלו כי אני פשוט שונא מטאל גותי או איך שלא תקראי לליצנים המפחידים האלה.

למעלה