היום זהו יום חג!!

HUhybrid

New member
10 באפריל 2003: ניסיונות הפרכה של ה

10 באפריל 2003: ניסיונות הפרכה של התחזית, ופסילתם לאחר היוודע דבר אמיתות התחזית, שנתפרסמה בפורומים רבים ברשת, היו אנשים לא מעטים, וזה מובן, שניסו להתכחש ולהפריך את נכונות התחזית. להלן מקבץ טענות הפרכה קצרות, ופסילתן: טענה: המלחמה עדיין לא נגמרה המערכה הצבאית הוכרעה לזכות צבא הברית. נא לא להתכחש. טענה: לא היו כל התקפות משניות צויין בבירור כי לא תהיה התקפה עיראקית על ישראל, וההתייחסות בדבר "התקפות משניות" היא להתקפות טרור מקומיות, מצד טרוריסטים פלשתינאים. וזה אכן קרה (כמו הפיגוע בנתניה, שלא הוביל להרוגים, למרבה המזל, ותקריות הירי השונות). טענה: לא היה עדיין נצחון צבאי מלא לארה"ב למה כוונתך ב"מלא"? מדובר בשטח ענקי, ואכן יש עוד שטחים קטנים שבשליטת הצבא העיראקי, אך זה שולי ביותר. המערכה כבר הוכרעה. ההתעסקות כאן בדקויות היא מוגזמת ולא טובה מיסודה. לצבא העיראקי כבר אין מורל יותר, ולכן אין כאן עוד מערכה צבאית (צריך שניים לטנגו).
 

preacher

New member
ומה עם הטענה:

"הנבואה פורסמה יום *אחד* לפני התממשותה (בתאריך הלא נכון) ולא כללה שום דבר מעבר למה שכולם כבר ידעו באותו זמן גם בלי לתקשר עם חייזרים מהכוכב פסיכו"?
 

HUhybrid

New member
חמודי..

ההצהרת בגלוי ובביטחון כי המלחמה לא תיקח יותר מ- 3 שבועות? שיהיה שלטון צבאי מוחץ? ושישראל בכלל לא תותקף?? לא. אז מוטב שתחריש.
 

lolibror

New member
כל זב חוטם ומצורע

כל קלפטע בתור לקופת חולים וכל ילד עם פירסינג בתחת אמר מול המצלמות של "מבט" כי ישראל לא תותקף (ונצמד לערכה ליתר ביטחון). לך שחק קצת ב"מבוכים ודרקונים", ילד. "ההרוגים לא היו רבים"??? באיזה ערוץ, מלבד תצוגות החוטיני בערוץ האופנה אתה צופה?
 

1337hAx0r

New member
i've seen the light

alien barney have told me that you will be admitted in a special place. a nice place. a place full of man in white. and other special people like you this place is in hod asharon and called "shalvata mental health care center" and you can sign up first thing tomorrow morning g yafit says ZE KEDAI!
 

µ

New member
אני חייזר מכוכב מֶלמַק!

ומה שאני רואה ב"נבואה", זה שכל מי שקורא את הכתוב רואה שעל עירק נאמר שהם יתקיפו אותנו התקפות משניות בודדות, ולא על המחבלים. הנה הכתוב: "התקפה על ישראל לא תחול, אם כי התקפות משניות בודדות כן תתרחשנה, אך לא תובלנה לאבדות רבות בנפש" אפשר כמובן לנסות להכריח את הכתוב להתיישר לפי המציאות, אך הרשה לי לומר שאני אישית לא קונה את זה.
 

desertis

New member
ואת השאלה הכי חשובה שאלת?

יש או אין אלוהים?? תושיע אותנו!
 
למעלה