היום ה-

לילי123456

New member
היום ה-../images/Emo23.gif

עוד שלושה ימים מגיע לו הולנטיין דיי
החייל שלכן חוזר
[מי שיוצא חמשו"שים
] מה התוכניות שלכן ליום הזה
הכנתן מתנות
חוויות מימי אהבה אחרים: יום
שמח!

netalula

New member
איזו קבלת פנים נחמדה תודה ...

אז בקשר לעניין היום היה לי קצת זמן פנוי לעזריאלי... וואו סליחה אני יודעת שזה נשמע פלצני ברמות. בכל מקרה חפשתי משהו באמת צנוע(עקב התקציב הדל) ליום האהבה... אולי חלקכן מכירות למרות שאני לא אוהבת שטויות מהסוג הזה בדרך כלל הפעם התחשק לי בקיצור קניתי מן קלפי מלחמה כאלה שכל אחד שולף קלף ואז צריך לגרד שלוש עיגולים(כמו חיש-גד) ומי שיוצא לו המספר הגבוה יותר הוא המנצח...אז המפסיד צריך לבצע את המשימה שכתובה על הכרטיס...טוב קצת הסתבכתי בהסבר... בכל מקרה יודעת למה דווקא את זה.... שלא שחשבו שחיי המין שלנו משעממים או משהו..איך אשפר שעושים את זה פעם שבועיים במקרה הטוב(שהיציות שלנו לא מתנגשות!!!)...

Clueless Maiden

New member
איך באמת

זה מסתדר לכם, זה ששניכם בבסיס סגור? זה מה שהולך להיות לי בעוד שנה בערך, ואני די דואגת, וטיפה לא חושבת שזה אפשרי לשמור ככה על קשר. אז, איך זה עובד?

netalula

New member
מסתדרים...יש אהבה...

תראי זה שלא מיתראים זה לא אומר שאין קשר. יש לי בנות בבסיס שתמיד אומרות לי אה זה סתם חבר טלפוני וזה הכי לא נכון בעולם כי מה שיש לי עם חבר שלי זה יותר ממה שיש להן אפילו שהן איתו כל יום. אנחנו מדברים המון בטלפון זה נכון(היתה תקופה שאפילו את זה לא היה) ופעם בשבועיים מתראים, מתרגשים, מתחבקים וממלאים מצברים..יש כאלה שלא יחזיקו מעמד זה באמת לא קל כי כל אחד רוצה להספיק הכל ולפעמים זה קשה להיות בסופ"ש צמודים...אבל באמת שאצלנו זה לא ככה... כשהוא לא יוצא אני עם חברות כשהוא יוצא זה ברור שאני איתו וכמעט רק איתו ואם יוצאים והחברות מצטרפות וכאלה זה נחמד ממש... אם אתם זוג חזק אתם תתסתדרו ותתגברו והקשר יתחזק מזה מאוד....עוד שנה זה ממש הרבה יש לכם ממש הרבה זמן לדבר על זה ולהתכונן..

McBlack

New member
כנ"ל, עם אניקה...

גם החבר וגם אני צפויים להיות בבסיסים סגורים החל משבוע הבא וכמעט אפשר לומר עליו שהוא חמשו"שן קבוע אבל בחודשיים וחצי הראשונים וכנראה גם בהמשך אצא שו"שים ואסגור בין 1 ל-5 לחצאים וסביר להניח ששעות הזמינות שלי לא יהיו מתואמות עם שלו כי הוא בהדרכה
בטח גם לך היו כאלה... איך הסתדרת? זה די ברוך, לתקשר בסמסים כמה ימים..

סוגר סוגר :(

השבוע הוא משלים קורס נגמש"ים ולצערי הוא סוגר,נחגוג טלפון ובSMSים רומנטיים
בכל מקרה אני מתכנת להפתיע אותו בשהו קטן ככשהוא יחזור..

McBlack

New member
בהחלט לא ברור ../images/Emo4.gif

כי ממש לא ברור אם הוא חוזר. הוא בתהליכים לקבלת הת"ש 3 והוא צפוי לסגור את הסופ"ש אבל אז אמרו לו שיש אפשרות שהוא ישיג פטור משבתות עד שההת"ש יאושר. הוא בהדרכה ואפילו לשלוח הודעה בקושי יש לו זמן (והוא כזה שתמיד מחפש זמן לפנות
) ככה שאני לא רוצה לתכנן ולקנות ולהתאכזב. אולי אכין לו עוגיות בצורת לב או משהו נדוש כזה.

McBlack

New member
למד"ן בסיס? ../images/Emo12.gif ממש לא...

במילא כשהם יוצאים זה בימי חמישי בצהריים יש אצלם דווקא די הרבה עם הת"ש 3... אם את זוכרת את אלכסיי אז גם לו יש...

Lost Lullaby

New member
../images/Emo3.gif

הת"ש 2= חמשושים קבועים הת"ש 3= חמשוש+אפטר באמצע שבוע...

McBlack

New member
זה הולך לפי ימי החופש בסופ"ש...

הת"ש 2=2 לילות בבית, שו"שים הת"ש 3=חמשו"ש בבית שו אפטר?

Lost Lullaby

New member
בחיי

אין מצב שדותן [המשקית תש בשערי אברהם] טעתה, היא תותחית... והיא עשתה לנו פק"ל ת"ש כזה + שיעור [אפילו שניים] וזה מה שהיא אמרה. חוצמזה שחבר של חברה שלי קיבל הת"ש 3 ויש לו חמשושים+אפטר...

McBlack

New member
לא לא... ../images/Emo12.gif

הוא לא היה מנסה לקבל הת"ש 3 אם משמעות הדבר הייתה פסילת מקצוע (הייתכן שהוא לא הקשיב לדותן?
) וגם המש"קית ת"ש בבסיס שבו הייתי טרחה לכתוב את זה בכל מקום... הבסיס מלא באנשים עם בעיות ת"ש כאלו ואחרות X:

סוגר.

ובזה זה נגמר בערך.. אלא אם כן הוא יפתיע אותי ויצא, אבל קשה לי להאמין.. בכל מקרה, אין תוכניות מיוחדות, אני בספק אם הוא בכלל זוכר שזה וולנטיינס, והוא באמת איכזב אותי מהבחינה של כל השטויות האלה בזמן האחרון.. (כל השטויות שעושים אחד לשני ביום האהבה, יום שנה, יומולדת, וכו') קיצר גם אם הוא יוצא, אני לא מצפה לכלום. גם אין לי שום תוכניות מיוחדות... אני מניחה שזה יסתכם ב"הפי וולנטיינס דיי" בסמס או בטלפון.

למעלה