היום ה-

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo4.gif אין תוכניות

כנראה שאני אשב בבית מול הטלויזיה וזהו

לילי123456

New member
גם לי אין תוכניות ליום עצמו../images/Emo4.gif

הוא יוצא יום אחרי בעז"ה [וואו ה20 ימי מעצר האלה עברו מהר
] חשבתי לעשות לו משהו קטן, בשביל הולנטיין ובשביל לעודד אותו אחרי המעצר. אבל אין לי שום רעיונות

יוצא:)

ואז חמישי- ראשון אחריי זה הוא ברגילה! בחמישי הוא בא אליי וסתם זה יהיה בערב אז בטח נראה סרט רומנטי או משהו ואני מכינה לנו עוגת שוקולד חמה:) תכלס הוא רצה לצאת אבל אמרתי לו שנדחה את זה כי לא משנה לי התאריכים ואני מעדיפה ביום שנוכל לצאת כשלא נהיה עייפים וגם שלמחרת לא יהיה לי בית ספר. אה וגם באזור שלי כי אני גרה במקום די מעפן יחסית לעיר. אז עדיף לצאת אצלו.

BaaaaaRi

New member
מקום מעפן מאוד חחח:D שלא סיימו לבנות אותו

ויש גזעים של דקל על המידרכה.. והקו 70 הזה ממש מכה.:)

אני מתה על בנימינה:)

וזה לא שלא סיימו לבנות אותה אלא משפצים אותה כי היא מאוד התרחבה בבום. ואף פעם לא יצא לי לנסוע בקו 70 אז אין לי תגובה.

BaaaaaRi

New member
אני מתה על האנשים ששמה..

לא על כולם על חלקם משפחת הראל וכדומה :]

Conviction

New member
יוצאאא

בשעה טובה, אחרי חודש
. (ואז רגילה!!) תוכניות? אין ממש.. נראה לי נהיה אצלי. להיות סתם ביחד כבר נהיה מאורע מיוחד
.

Oh my! It's Valentines

ערב טוב בננות! ולנטיינ'ס, אה? טוב, אז יואלי לא יהיה פה, אבל הוא מגיע בשישי, אז זה לא נורא. לא הכנתי לו משהו מיוחד. לא יודעת, כל הקטע הזה של ולנטיינ'ס.. לא ממש מובן לי. כאילו...אולי זה רק בגלל שזאת ההתחלה שלנו, והכל עוד טרי, ומדהים, ופרפרים בבטן וזה, אבל אני לא מרגישה שהתאריך צריך להיות 14.2 כדי שאני אגיד לו שאני אוהבת אותו, או אקנה לו מתנה, או אשלח לו SMS רומנטי... לא...?

McBlack

New member
גם אני לא כלכך מתלהבת מיום האהבה...

אם זה היה כזה חשוב לא היו עושים שניים ממנו בשנה זה באמת חג בשביל חברות כרטיסי הברכה...

הוא מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ../images/Emo23.gif

הייתי בטוןחה שאני אבאס עם עצמי הערב,אבל בצהריים הגיע שליח עם זר ענקייייייי הביתה ומכתב מאלעדי..אני מתה עליו.. התחלתי לבכות מהתרגשות.. כנראה הוא הזמין מראש או בטלפון או משהו..איזה חבר מתוק יש לי.. אני?! מאושרת!

supi5

New member
אוף../images/Emo10.gif

חבר שלי סוגר את השבת הזאת אוף זה כל כך לא פייר מאז שהוא התגייס אני בקושי רואה אותו! הוא כל הזמן סוגר שבתות ואין לנו זמן לבלות ביחד ושלא נדבר על הסילבסטר שהייתי לבד ביום הולדת שלי לבד (בגלל שהוא סגר כן?) היום ביום האהבה- כן..לבד.. בכל החגיגות- לבד. ואני מבינה והכל..מערכת צבאית נוקשה ואי אפשר להפר חוקים.. אבל עדיין..רע לי בלב שאנחנו לא ביחד הייתי כל כך רוצה שהוא יהיה איתי עכשיו..הייתי נותת הכל לחבק אותו..לנשק אותו..להסתכל לו בעיניים ולהגיד לו שאני אוהבת אותו להרגיש אותו.. הכנתי לו מתנה..לקחתי תמונה מהממת שלנו ולקחתי למסגר אותה ולהגדיל אותה ועל המסגרת ביקשתי חריטה של משפט ממש יפה.. ועכשיו המתנה סתם מונחת בתוך הארון.. בנות- אני בדיכאון
סליחה שחפרתי..חייבת להוציא את זה

netalula

New member
מבינות....אני לפחות..

מתוקה אני מזה מבינה אותך גם לנו יוצא מלא שהוא לא יוצא או אני לא יוצאת על אירועיים משפחתיים או כל מיני דברים כיפיים וזה הכי מבאס בעולם וכבר לא יודעים איך להתמודד עם זה.. היום הוא יצא אחרי 4 שבועות שלא התראנו וזו המתנה הכי טובה ליום האהבה...והאמת שלא חשבתי שהוא יעשה משהו אבל החמוד הזה הפתיע בזר פרחים צנוע וזה ממש היה חמוד ובגלל שמחר הוא מזמין אותי לחרמון(כי אין לי כסף) אז היום סתם נלך לשבת איפשהו אני ממש מבינה אותך ומאחלת לך שזה ילך וישתפר היציאות למרות שאף פעם אי אפשר לדבר. שיהיה לכולנו יום אוהב וכיייפי גם הוא לא בבית בטוח יש לכן חברות שאוהבות אתכן ולא לכולן יש חבר אז תצאו איתן.
יום טוב נטע.

Conviction

New member
אני כמעט בטוחה שהחברים שלנו משרתים ביחד ../images/Emo12.gif

מתי הוא התגייס?

supi5

New member
התכוונת אליי?

כי אם כן אז הוא התגייס ב5.12.07 למערך הטכני של חיל האויר טחינה! >.< תודה על העידוד לחמודה למעלה

netalula

New member
הוא התגייס במרץ07 כ

כרגע בקו בגוש עציון איזור ירושלים.. דברי איתי..

ChemicalxX

New member
אז מה עם הוא יוצא ביום שישי...

אני עדיין מרגישה חרא ולא מקבלת צומי. ברר לפעמים אני מרגישה כאילו יש לי חבר רק בסופי שבוע. :/

למעלה