היום המשק משותק!!!

קר לי בך

Well-known member
מאות אלפים שמעולם לא עבדו לא הולכים לעבודה!!!!
בזמן הקורונה שלחו ב whatsup תמונה של הלוויה המונית של רבי חרדי (זו שהתייחסו אליה כמסיבת הדבקה)
ואמרו שהנה יש נס גלוי,
אמצע יום חול, אלפי גברים צעירים הולכים ללוויה והנה המשק לא מאבד אפילו שעת עבודה אחת,

על היום עם השבתה של חלק מהמדינה הכותרת לא נכונה,
אני לא הלכתי לעבודה, עובד מהבית.
החרדים לא יכולים ללכת ללוויה ב ZOOM?
או שהמון חרדים ימכרו את ההליכה ללוויה לאיזה גוי כמו שמוכרים חמץ לפסח?

המדינה החליטה היום על יום חופש: החצי שלא עובד - יגיע ללוויה; והחצי שעובד - לא יוכל להגיע לעבודה 🤦‍♀️
הלוואי שזה היה פשעו היחיד, תכפילו את הסכום הזה פי 30 ותראו איך התנהלות לוקלת שלו גרמה לנו לשלם סכום אסטרונומי זה שהשיפוץ בטל ב-60 לעומת בזבוז כספי הציבור שקרו היום:

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
הלוואי שזה היה פשעו היחיד, תכפילי את הסכום הזה פי 30 ותראי איך התנהלות לוקלת שלו גרמה לנו לשלם סכום אסטרונומי זה שהשיפוץ בטל ב-60 לעומת בזבוז כספי הציבור שקרו היום:
התנהגות קלוקלת של מי (ומי המציא את הסכום המונפץ הזה?)?

התנהגות קלוקלת של מי (ומי המציא את הסכום המונפץ הזה?)?
של הממשלה ומי שעומד בראשה, של שרת התחבורה וכל מי שהיה מעורב בחלמאות שקרתה היום.
ומי המציא את הסכום המונפץ הזה?
אם היית נכנס לכתבה, היית רואה שהכול כתוב שם: תהילה ינאי, מנכ"לית משותפת ב- COFACE BDI (חברת המידע העסקי).

Harrington

Well-known member
מנהל
של הממשלה ומי שעומד בראשה, של שרת התחבורה וכל מי שהיה מעורב בחלמאות שקרתה היום.
למה מדובר בחלמאות? בזכות היערכות מוקדמת, ס"ה לא רעה, אירוע מורכב עבר והסתיים לא רע בכלל.
אם היית נכנס לכתבה, היית רואה שהכול כתוב שם: תהילה ינאי, מנכ"לית משותפת ב- COFACE BDI (חברת המידע העסקי).
ברור שהכל כתוב שם. אבל למה שאיכנס לקרוא אם אני יודע מראש שמדובר בחישוב כלכלי שאינו מקובל עלי?

למה מדובר בחלמאות? בזכות היערכות מוקדמת, ס"ה לא רעה, אירוע מורכב עבר והסתיים לא רע בכלל.
האם סכום כזה של כסף הוא סיומת לא ראה עבורך?
ברור שהכל כתוב שם. אבל למה שאיכנס לקרוא אם אני יודע מראש שמדובר בחישוב כלכלי שאינו מקובל עלי?
האם לכבודו יש נתונים אחרים וחישוב טוב יותר מחברת מידע עסקי שזה תחום עיסוקה ומומחיותה?

Harrington

Well-known member
מנהל
האם סכום כזה של כסף הוא סיומת לא ראה עבורך?
בהתחשב בכך שהמטרה לא הייתה לחסוך כסף אלא למנוע סיכון חיי אדם ולכבד את הגדול הדור, אכן כך.
האם לכבודו יש נתונים אחרים וחישוב טוב יותר מחברת מידע עסקי שזה תחום עיסוקה ומומחיותה?
לא וגם איני רואה צורך בכך. הרי פרסום הסכום עצמו כולל את הטענה שזה העלות הכוללת למשק שלוקחת בחשבון 1001 דברים מעבר לעלות ישירה. מאחר וזו כל טענתי, מה אני צריך להביא נתונים סותרים אם 'הצד השני' מאשר אותה לכתחילה?

בהתחשב בכך שהמטרה לא הייתה לחסוך כסף אלא למנוע סיכון חיי אדם ולכבד את הגדול הדור, אכן כך.
היו חלופות יותר הגיוניות והרבה יותר זולות.
לא וגם איני רואה צורך בכך. הרי פרסום הסכום עצמו כולל את הטענה שזה העלות הכוללת למשק שלוקחת בחשבון 1001 דברים מעבר לעלות ישירה. מאחר וזו כל טענתי, מה אני צריך להביא נתונים סותרים אם 'הצד השני' מאשר אותה לכתחילה?
ברור שזאת לא רק העלות של ההסעות אלא שקלול של כל ההוצאות שחוסר יום עבודה גורם למשק.

למעלה