היום המעצבן שלי

היום המעצבן שלי

כמה דברים : הייתה הבוקר בגרות בספרות , זו הייתה הבגרות הטרום אחרונה שלי, נשארה עוד אחת ! וזהו !!! חופש לעולמי עד (עד אוגוסט כי אז צבא) הגעתי לבהי"ס , באיחור אופנתי כמו שאני תמיד רגילה .... (לפעמים הזמן שולט בי ולא אני בזמן , צריך לעשות משהו בנידון) נכנסתי לכיתה , את פני קידמו שני בוחנים בשנות השבעים המאוחרות של חייהם ... מתוקים שכמותם נתנו לנו סוכריות .... כל החברים שלי סיימו את המבחן חצי שעה אחרי שהתחיל , אני סיימתי חצי שעה לפני הסוף וסתם נשארתי לשבת בכיתה לבדוק תשובות אולי יבוא עוד משהו לראש שלי .... איזו פרחה מהכיתה שלי התחילה לבקש ממני סוכריות , ולא היה בראש שלי לתת לה כי חיכו לי עוד שלוש שעות של מבחן ספרות מוגבר . וזה האוכל היחיד שהיה לי... (אמא שכחה לשים לי את הסנדביץ` בתיק) אז אמרתי לה "לא!" , אז היא התיחלה לעשות מניפולציות , קמתי לתת לה סטירה אבל הבוחן הקשיש התחיל לצעוק עלי , במקום זה אמרתי לה " שלא נזכיר לך את העתקה שלך באנגלית " מאז היא סתמה את הפה . starwax צדק, אם אתה מראה לערס שאתה מטורף הוא לא יתעסק איתך ... הייתה לי חצי שעה של הפסקה, פגשתי מישהי שמסתובבת איתי בשבל שלא יחשבו שאין לה חברות . היא התחילה לעשות הצגות וממש לא היה בראש שלי למשחקים שלה , אז פשוט הסתובבתי עשיתי אחורה פנה והלכתי ממנה . לדעתי היא נשארה עם הפה פתוח כי היא דיברה איתי על משהו ואני פשוט הלכתי . חמש דקות לפני הבגרות השניה של ה 5 יח"ל מוגבר ספרות , פתחתי את המחברת לראשונה ועשיתי חזרה על החומר. הלך דיי טוב אני חייבת להודות . רוב האנשים טסו מהכיתה בחצי שעה הראשונה כי הם לא ידעו כלום , אני סתם ישבתי וקראתי את השירים שלא למדנו בכיתה , דווקא שירים מעניינים . יצאתי משם , עם הטופס של הבחינה ביד , בדרך כלל אני נשארת לחכות עד שיתנו לי את הטופס . אני לא יוצאת בלי הטופס ... הלכתי לי ברחוב , חציתי את הכביש ופתאום איזה ערס על אופנוע טוסטוס נוסע עלי, היה לו אור אדום והוא החליט לדרוס אותי , וברגע שהוא היה שני ס"מ לידי הוא צועק לי "כל האשכנזים על הזיין שלי , כולכן מזדינות בתחת יא בת בת זונה" . חטפתי עצבים וברגע שהוא חלף על ידי , פשוט דחפתי אותו. כן הוא עף מהקטנוע שלו , הוא נסע אומנם 30 קמ"ש אבל הוא נפל . והקטנוע כמעט נפל עליו. הוא התחיל לצרוח עלי, אבל לא היה אכפת לי , כשראיתי שהוא קם ומסוגל ללכת , ואפילו לרוץ אחרי הקטנוע שלו שבינתיים המשיך לנסוע , הבנתי שהוא בסדר . חבל , דווקא היה נראה טוב בתור כלב מרוח על האסבלט. בעצם לא כלב, כלבים חמודים מידי בשביל זה, עדיף גוש חרא . מסריח במיוחד . לא יודעת מה קרה לי שהגבתי בצורה כל כך אגרסיבית ודחפתי אותו , פשוט נמאס לי כבר לשמוע גברים שורקים או מקללים אותי . נמאס לי , תסתמו כבר אתם הורסים לי את החיים. ערסים מסריחים . עד כאן היום המחורבן שלי . קרן

נינושש

New member
חחחחחחח

פיי איזה ביטחון יש לה וזה טוב... ועם הערס שהעפת מהקטנוע חחחחח הרגת אותי.. יפה יפה.. חפי יבואו ימים טובים יותר..

חחחחחח../images/Emo6.gif

הקטע עם הערס היה טוב...מגיע לו! סתם חבורת מתלהבים חלשים. נגיד במקרה שלי...נגיד שאני יקלל ערס והו יביא את כל החבורה שלו נגדי...אבל הוא פחדן והאו לא יובוא עלי אחד עך אחד. כי פשוט הם כולם כאלו תינוקות...

sh53

New member
בהצלחה בבחינה האחרונה שלך

וגיוס נעים

למעלה