אולי זה בדיוק העניין, אתה בא בטוח בעצמך ושאנן ולכן אתה לא מצליח.
הפוך, מרוב כישלונות, בטוח שפיתח חרדת בחינות ובמיוחד למקצועות המתמטיקה.אולי זה בדיוק העניין, אתה בא בטוח בעצמך ושאנן ולכן אתה לא מצליח.
זה לא עיניין של פחד,הבחור לא פחדן הוא גאוותן.הפוך, מרוב כישלונות, בטוח שפיתח חרדת בחינות ובמיוחד למקצועות המתמטיקה.
עזוב, שוב, לא הבנת את הנקרא.זה לא עיניין של פחד,הבחור לא פחדן הוא גאוותן.
בלי מורה אישי הוא לא יבין.
זה כמו שנגיד אני מנסה ללמוד מתמטיקה ברמה של 5 יחידות לבד אין סיכוי שאני מצליח בלי מורה פרטי
או לפחות אחד שמסביר לי את כל התרגילים שלא הצלחתי.
ולכן יש קנוניה שלא מראים פיתרונות בספרי מתמטיקה ל 4-5 יחידות ורק מראים ל3
בכוונה רוצים שאנשים לא יצליחו - זה דרך הסינון שלהם.
את חושבת שהמחשב יכול להסביר לו?לתהייתך, היום בעידן ה-AI להכל יש פיתרון, למרות שאישית לא הייתי מסתמכת יותר מדי על AI, אולי לרמת תיכון הוא מספיק?
אם הוא משנן את מה שהמחשב יסביר הוא ימצא אבוד אם תימצא חצי שורה שלא הופיעה בהסבר של המחשב. אז בדיוק ההבדל בין שינון להבנה. היה לנו מורה לפיזיקה שעודד אותנו להסתכל בספרים ממבחני בגרות של שנים קודמות ואף הביא מבחנים של שאלות מבגרויות של שנים קודמות, אבל שינה את המספרים כדי שמי שישנן את הפתרון של ספר המבחנים הקודמים יכתוב מספרים לא רלוונטיים ותשובה שגויה וגם ייחשף שלא למד את החומר אלא רק שינן את הפתרון של ספר הבגרויות הקודמות בלי להבין אותו.את חושבת שהמחשב יכול להסביר לו?
הצחקת,אם זה היה ככה היה עובר על הפעם הראשונה/שניה.
זה לאנשים שיש להם זיכרון טוב,אם הוא משנן את מה שהמחשב יסביר הוא ימצא אבוד אם תימצא חצי שורה שלא הופיעה בהסבר של המחשב. אז בדיוק ההבדל בין שינון להבנה. היה לנו מורה לפיזיקה שעודד אותנו להסתכל בספרים ממבחני בגרות של שנים קודמות ואף הביא מבחנים של שאלות מבגרויות של שנים קודמות, אבל שינה את המספרים כדי שמי שישנן את הפתרון של ספר המבחנים הקודמים יכתוב מספרים לא רלוונטיים ותשובה שגויה וגם ייחשף שלא למד את החומר אלא רק שינן את הפתרון של ספר הבגרויות הקודמות בלי להבין אותו.
בהחלט, אלא אם כן אתה מחשיב אותו ל-את חושבת שהמחשב יכול להסביר לו?
טוב לצחוק שאין שכל, אין דאגות!הצחקת,אם זה היה ככה היה עובר על הפעם הראשונה/שניה.
במקרה הזה את טמבלית,את לא מבינה שבלי אוריינטציה מתמטית הוא אבוד,בהחלט, אלא אם כן אתה מחשיב אותו ל-גמור?
טוב לצחוק שאין שכל, אין דאגות!
טיפשות מצדך ומצד האחרים כאן שלא הבינו ,מצטער,דובר על פחד מהמבחן ולא מה שקישקשת על לימוד למבחן.
בכל ספרי המתמטיקה יש רק את התשובות הסופיות כדי לבדוק אם הגעת לתוצאה הנכונה בסוף ואין את כל דרך הפתרון.זה לא עיניין של פחד,הבחור לא פחדן הוא גאוותן.
בלי מורה אישי הוא לא יבין.
זה כמו שנגיד אני מנסה ללמוד מתמטיקה ברמה של 5 יחידות לבד אין סיכוי שאני מצליח בלי מורה פרטי
או לפחות אחד שמסביר לי את כל התרגילים שלא הצלחתי.
ולכן יש קנוניה שלא מראים פיתרונות בספרי מתמטיקה ל 4-5 יחידות ורק מראים ל3
בכוונה רוצים שאנשים לא יצליחו - זה דרך הסינון שלהם.
בדיוק,תפסת מותק.בכל ספרי המתמטיקה יש רק את התשובות הסופיות כדי לבדוק אם הגעת לתוצאה הנכונה בסוף ואין את כל דרך הפתרון.
מבחינתו, אם נכשל אז המבחן הוא שנכשל ולא הוא.הפוך, מרוב כישלונות, בטוח שפיתח חרדת בחינות ובמיוחד למקצועות המתמטיקה.
אבא שלי סיפר שבשיעורי אוקראינית הוא הסתסכך עם המורה ואפילו לא כתב את המבחנים כי ידעו שרק לא יפריע ולא למד וקיבל תמיד את הציון "מספיק" שבמערכת החינוך הסובייטית זה 3 מתוך 5 כי התפיסה הייתה שאין תלמידים גרועים, יש מורים גרועים ולכן מורים לא הכשילו תלמידים ונתנו להם את הציון של "מספיק" או לפי המערכת שם "3" כדי שלא ידרשו מהם דין וחשבון על הכישלון שלהם כמורים.מבחינתו, אם נכשל אז המבחן הוא שנכשל ולא הוא.
אפשר להסתכל על הצד החיובי,לפחות אנחנו לא מורחים אותו.איי, כמה אהבה יש פה עבורך.
אם הוא היה אומר שהוא מאותגר, היינו תומכים בו.איי, כמה אהבה יש פה עבורך.
זה לא נכון הוא אמר שהוא כמו שאמרת חוץ ממתמטיקה.אם הוא היה אומר שהוא מאותגר, היינו תומכים בו.
אבל הוא אומר הוא הכי חכם/ גאון בעולם. אבל לא מצליח לעבור מבחן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.