היום הכי מאושר שלי!!!

צודקת!!!

יש בפורום הזה מלא מלא זונות!!!!! לא בגלל מה שאמרו עלי!!! כי אני לא שם זין על זה!! אבל הם נותנים תגובות מפגרות ומזדיינות על כל אחד שכותה איזה הודעה!! לפי דעתי יש פה אפילו כמה שהם עושים את זה בכל הפורומים!!! בקיצור אתם לא תבאסו אותי עם התגובות שלכם! זה לא שאמרתי שסאב הוא לא בנדם רגיל וכל זה! אבל אני מעריץ שלו ושל הצל ואני שמח שפגשתי אותם כמו שאני יפשגו את אמינם פנים מול פנים כי אני מעריץ ענק שלו! ואתם טועים בזה שסאב לא מיוחד כי הוא פחות או יותר כן! לפחות יותר ממכם! הוא מוציא דיסקים שלו נישארים על המדף בחנויות שתי דקות! יש לו תוכנית רדיו! מדברים עליו כמעט בכל מקום! כשתיהיו כאלה אז גם אתה תיהיו די מיוחדים!

Chocaholic

New member
אבל אמא אמרה...

.. שאני תמיד מיוחדת!!!!!!!!! אתה קורא לאמא שלי שקרנית?!?! אתה אומר שכדי להיות מיוחדת אני צריכה להקליט דיסק?! וואי, ניפצת את כל מה שאני האמנתי בו בתור ילדה... אני רצה מיד להוציא דיסק כדי שאני אוכל להיות מיוחדת וכדי שילדים קטנים כמעט יתעלפו מללחוץ לי את היד!!! מה? לא? כן? אלו?!?!?!

g i l i

New member
אז מה הידיד הכי טוב שלי מופיע

בקליפ של מוקי-די.. כולם מדברים על שלום.. זה צולם במקום שבו אני גרה ..

Chocaholic

New member
מה נסגר עם חצי סלבריטאים בפורום?!

כל העניין הזה מתחיל להיות מרגש מדי

Da Judge

New member
ואני ישבתי דיברתי איתם שעה וחצי

בסנטר... (ואני גר בזכרון אז אל תגיד שזה בגלל שאני מהמרכז:) So? אחי, עד כמה שהם מוכשרים ומפורסמים וגברים וכל זה... הם בסה"כ בני-אדם... לא צריך להיכנס להיסטריה רק בגלל שדיברת איתם

belistirs

New member
תקשיב

תראה סבבה שנפגשת איתם ונהנת איתם אבל תרגיע גבר מה אתה כל כך מיתלהב?יו לחצתי להן תיד איזה כיף וחיבקתי אותם איזה כיף טוב שנפגשת איתם אבל אלה סתם בני אדם כמו כל אחד זה שהוא מפורסם נו אז מה? עזוב מרוב התגובות סתם עשו מימך צחוק

Mc Bang

New member
יאללה תרגעו!

הוא לא אמר: "אני פגשתי אותו ואתם לא!!!!" הוא לא מנסה לבאס אתכם או משהו, הוא פשוט מספר לכם משהו בקשר לסאב... שהוא פגש אותו... מה? אתם מעדיפים את ההוא שמדבר עם הביצים שלו? תנו לו להגיד מה שבא לו, ולמה לצעוק? הוא לא אמר משהו רע!

The EmineM ShoW

New member
אני מניאק אם חצי מכל מי שענה

לו בהסטלבטות היה אומר בכלל שלום לסאב או לכל מי שהוא מעריץ\מעריך... אני חושב שצריך קצת אומר כדיי לא להתפדח... כל מי שענה לו סתם אני מאמין שאתם סתם ילדים מטומטמים... אתם בטח תענו לי בתגובה שתאשר ותוכיח את זה נכון?

Mad-DawG

New member
אז מה?.. אני סאב והצל בכלל..

בעיה גדולה, החופש הגדול יחד עם האקלים הישראלי, חוסר מעש של כמה אנשים יוצר חבר´ה ממש צינים וממורמרים. מה קרה לקצת פירגון בפיתה? - אנחנו נפרגן?? פחחחחח.. אנחנו כאלה מתנשאים שאנחנו בקושי קוראים מה שכתוב בהודעות, האף שלנו מסתיר לנו את המסך! - ויותר מזה, לפעמים אפשר לראות הודעות, שהם לא מפרגנות מצד אחד, לא בגלל חוסר הערכה, אלא בגלל ש"אנחנו כבר עשינו את זה, ודברים טובים יותר". יאללללללללללללללללללללללללללה.. קחו מידה טובה מהחופש ותדעו לתת, נהיה כולנו אנשים טובים יותר (או פחות גרועים, תלוי איך מסתכלים על זה). "חממת גידול למתנשאים", העיקר שחוזרים לספסל הלימודים בקרוב.. פשיווווווו

REL APP SONG

New member
טוב אז זה מה שאני חושב

תראו סאב רק בן אדם נכון אבל הוא אוהב את המוזיקה שלו את הרעיונות שלו וכ"ו תנו לבן אדם להגיד מה שבא לו בלי לרדת עליו בלי סיבה ואם אתם רוצים להגיד לו שסאב בן אדם ולא צריך להתלהב וכ"ו אתם יכלים להגיד לו את זה בצורה יפה בלי לגלוג והתנשאות ובלי לקלל (למה בכיין? אבל עזוב) אז זהו בקיצור כנראה היה משעמם להרבה אנשים היום

Chocaholic

New member
וואי... אתה ממש מגניב עכשיו...

אפשר ללחוץ לך את היד? לי נראה שאם היית יושב איתי ומדבר איתי למשל לא היית הולך וכותב על זה בפורום ואני רק שואלת את עצמי "למה?.." מה?! אני לא מגניבה מספיק?! הא?!?! אני לא ראפרית מאגניבה ששווה ללחוץ לה את היד?!?! טוב די. לא מצחיק. אני רק מנסה לרמוז שתקח וואליום או משו ותרגע. אה, גם פרוזאק זה טוב.

למעלה