היום הכי מאושר שלי!!!

היום הכי מאושר שלי!!!

היום 27/8 היה הופעה של סאבלימינל הצל סיוון ומומי לוי הגדולים! בקיצור יצא שזה היום הכי מאושר שלי. כל המופעה ישבתי איתם מאחורי הקלעים דיברתי איתם!!! הם כלים אחד אחד!!!!!!!!!!! וגם הייתי עם מצלמת וידאו כך שהכל מתועד!!!! סאב הצל סיוון ומומי אתם גדולים מהחיים!!! וגם שאלתי את סאב על הכתבה של הדפוק הזה איך קוראים לו?? אה... ניסן שור! סאב ענה כמו כלי! ואמר לי ככה: מי? אה... ניסן חמור...! וצחק עליו! מומי אמר שזו זכותו להביא תגובה כזאת ובטח הוא לא מבין את הכוונה של המילים! בקיצור אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא פוגש את סאב והצל כל יום ומדבר איתם ומחבק אותם ולוחץ להם ידיים! אז בטח שזה היום הכי מאושר שלי!!! כבוד גדול לסאב(קובי) הצל(יואב) סיוון ומומי לוי!

כן....

לא רק לחצתי לו יד! גם חיקבקתי אותו ואת הצל ואיחלתי להם בהצלחה לפני המופע !! אבל מה שחשוב זה שישבתי איתם ודיברתי איתם חופשי! בקיצור הם ענקיים!!

hermoni

New member
חופשי???

מה?? לא היה כמו תמיד איזה שומר שישמור שלא תדבר איתם חופשי מדי או משהו כזה??? איך אפשר ???

2PAC4EVER

New member
אז היה שווה לחיות 16 שנים

בתור שגיא אהרון בשביל היום הזה??? תשמע לא רוצה לבאס אותך...אבל אם היום הכי מאושר שלך היה כי לחצת/חיבקת/דיברת עם סאב והצל אתה במצב ממש ממש גרוע! SEEK HELP

kodman

New member
עזבו אותו

טוב בא לו להתלהב מהעניין - מגוכח אבל מה לעשות, יש בנות שמתלהבות מלפגוש מלפגוש אותם ומסתבר שיש גם בנים - תנו לו להנות וזהו
שגיא אני מברך אותך על העניין ופעם הבאה תבדוק אם הוא לועס מסטיק ותיקח את זה למזכרת
סתם, טוב לילה טוב. kodman

multi

New member
האמת שזה קטע דפוק

נראה לי שאם לא היה שם אף אחד היא הייתה עולה עליו אבל אני לא יכול לגעת לה בתחת סתם ככה אבל סאב יכול, למה? כי הוא ראפר מגניב ומפורסם טוב ואולי כי היא ממש גרופית שלו... אבל זה מעצבן שעושים מאנשים מפורסמים משהו כאילו הם יותר בני אדם מאנשים רגילים, בסך הכל אנשים רגילים שיכול להיות להם חרא אופי אבל עם מקצוע מפורסם. ואני שונא את זה בחברה שלנו לא שיש לי משהו נגד סאב כי הוא באמת נחמד ודיברתי איתו אבל למה "אנשים רגילים" עושים עניין מ"מפורסמים" אני שונא את זה, ביחוד הערצה, למה לבנאדם ביחוד שחקן קולנוע או משהו שטחי בסגנון מגיע שתעריץ אותו? זה ממש פגם באישיות טוב... פרקתי כמה דברים שלא קשורים סתם רציתי לכתוב כקונטה להודעה המקורית שהוא נגע לה בתחת יום יבוא וגם אני יוכל

TIK TAK

New member
החלום שלי

זה להיות ראפר מפורסם כדי שגם אני אוכל לתפוס ת´תחת של ידידה של מולטי

Wakizashi

New member
שגיא, תתעלם מהתשובות המטופשות!

אני שמח בשמחתך, גם אני לא פוגש את אנשי הסצינה המפורסמים בכל סופ"ש במועדון זה או אחר, ואני חושב שגם אני הייתי שמח בדיוק כמוך לו היה יוצא לי לשבת ולדבר עם אנשי תאקט באופן אישי. ההתלהבות שלך היא חיובית, ולמרות שאולי נראה קצת מוגזם יחסית לארצנו הקטנה, שבה כולם מכירים ומסתחבקים מכולם, עדיין טוב לראות שיש אנשים שזה לא נראה להם ברור מאליו- ביחוד אנשים כמו סאב, ולכן טורחים כן להראות יחס אישי אם אפשר. זה הגיוני מה שאמרתי עכשיו?... הממ. אולי צריך לחפש בין השורות Wakizashi (מתי ניסן שור יתחיל לא להבין דברים שאני כתבתי, הא?)

Hypnotize

New member
כל התגובות האלה מראות כמה הפורום

הזה מלא זונות!!!! איזה רעים אתם........... תנו לבן אדם להתלהב למה להרוס לו!?!?!?!?!?

למעלה