היום הייתי...

yotam2233

New member
היום הייתי...

בסיישן הראשון שלי בקובי אשל בשביל התוכנית "מהות החיים".... היה ממש ממש כיף... הם אנשים כל כך נחמדים קודי והטכנאית שעבדתי איתה אפרת.... זה היה ממש תענוג לעבוד איתם ^_^ !!! זו היתה ממש חוויה !!!! שבוע הבא יש לי עוד סיישן ביום ראשון ^_^ ואני כבר לא יכול לחכות...

miaBaby

New member
אפרת!!!!

יש מצב למסור לה ולליאור אם תפגוש אותו ד''ש ?

porky169

New member
אפרת היא גם טכנאית וגםבמאית?../images/Emo134.gif

וואו בזה לא נתקלתי אף פעם

miaBaby

New member
יאפ...

כעקרון היא טכנאית, אבל הטכנאים בקובי אשל גם אחלה במאים...

e f f i e

New member
איזה כיף להיכנס לראות כאלה

מחמאות! מיה מותק אנחנו מתגעגעים אליך! תחזרי כבר לארץ! אפרת

OrlyNL

New member
שלום לך! ../images/Emo140.gif

כיף לראות פה נציגות של קובי אשל
מקווה שתשארי איתנו...

miaBaby

New member
היי...קוראי אנדרגראונד בפורום!

אפרת, תגידי גם לליאור להכנס! או שתמסרי לו ד''ש אם אין לו כוח...

באלרום: כמעט כל הבימאים הם הטכנאים

של עצמם בד"כ לא יצא לי לעבוד שם. אבל כשהייתי שם באודישנים, הבמאים היו הטכנאים של עצמם

Hawkgirl

New member
כל פעם שאתה כותב סיישן

אני חוזרת על זה בראש במבטא פולני XDDD למה סיישן?! זה לא פשוט סשן? XD בכל מקרה בהצלחה דסו! ^__^

yotam2233

New member
どもありが&#123

どもありがとございます。 ぼくは日本ごまいにちまいにちおべんきょうします。 あなたも,日本ごはまいにちまいにちおべんきょうしますか?

Hawkgirl

New member
מתרגמת מה שכתבת: דומו אריגטו

בכותרת חסרה לך האות TO, אז שיערתי שהיות וההתחלה אומרת DOMO ARIGA ההמשך הוא TO חחח... אז על הכותרת - אין בעד מה XPPP תרגום לשאר ההודעה(שאני לא מבטיחה שאני אזהה כל מילה XD ): שורה ראשונה: DOMO ARIGATO KOSAIMASU - תודה רבה שורה שניה: 日本 (שתי אותיות לא מזוהות) ובגלל זה אני לא ממש יכולה לדעת מה המילה הראשונה, אבל ההתחלה נשמעת לי כמו BOKUWA(ואז שתי האותיות הלא מזוהות) כלומר אתה. ואחר כך KO(שאין לי מושג לאיפה זה מתקשר XD) אבל אז כתבת MAINICHI MAINICHI O BENKYO USHIMASU, כלומר אתה לומד יום יום? (כמובן לומד להשתפר בדיבוב, לא כך? P: ) שורה שלישית: 日本 (שוב האותיות הלא מזוהות ]: ) אבל שאלת אותי משהו אם גם אני לומדת כל יום? אטו.. תלוי למה אתה מתכוון בלומדת(אם אני בקורס, או אם הייתי בקורס, או אם אני מתאמנת בבית, או אם אני עובדת XD) בכל מקרה אני פשוט אומר את הכל. הייתי בקורס דיבוב, ואני עכשיו רק מתאמנת בבית בשביל הכיף(עד הדבר האמיתי כן? P: ) כך שאני עוד לא עובדת ]: הא, הא מה תגיד עלי עם התרגומים השולטים שלי? D: מזלך שלאחרונה באמת התחלתי לתרגם מנגות מיפנית(כלומר, אני קוראת את המנגה ביפנית ודי מדכא שיש קטעים שולטים שאני לא מבינה אז אני מתרגמת, לפעמים אני מבינה מה הם אומרים ולפעמים לא ]: ) בנתיים יש איזה מספר אותיות ממש קטן שאני זוכרת בע"פ כך שזה מקל קצת על התרגום, ויש מילים שאני פשוט יודעת לקרוא אותן כבר(יותר נכון שמות, היות שאני קוראת מנגות של נגימה, אני יודעת כבר איך לקרוא את השם של סטסונה וקונוקה, או יותר נכון איך שכל אחת קוראת לשניה- סצ'אן(לסטסונה) ואוג'ו סאמה(OJOU-SAMA) לקונוקה, שזה אומר נסיכה. קיייה אני גאה בעצמי ^_^

Hawkgirl

New member
דרך אגב XD

אל תעשה את זה שוב! #%$&#&%$#&%$ אין לי סבלנות לשבת ולתרגם כל תגובה XD מלבד זה שלא עשית רווחים בין המילים אז הייתי צריכה לנחש איפה כל מילה נגמרת XD

yotam2233

New member
חחח....

ביפאנית אין רווחים ^_^ טוב אני אתרגם לך מההתחלה ^_^...: domo arigato gozaimasu. bokuwa nihon-go may nichi may nichi o benkyoushimasu. anata mo, nihon-gowa may nichi may nichi o benkyoushimasu ka ? ועכשיו התירגום לעברית: תודה רבה. אני כל יום לומד יפנית. את גם לומדת יפנית כל יום? 日本= יפן (בקאנג'י)

Hawkgirl

New member
*מרגישה מטופשת*

מה אין רווחים? XD אבל במנגות שאני מתרגמת כל מילה כתובה בטור אחר X: ועכשיו שפירשת את האותיות בקנג'י באמת מסתדר יותר שאתה לומד יפנית ולא דיבוב XPPP אתה לומד יפנית?!!? יא מגניב *____* איפה אתה לומד? אני גם רוצה! וסתם צירפתי תמונה מתוך המנגה של נגימה, כל מילה שמה בטור אחר לא? X:

yotam2233

New member
אמ...

חחח... כי פה זה כתוב בטורים אם זה היה כתוב בשורות היו רווחים רק במקומות מאוד מועטים XDDD אמ... דיבוב כבר למדתי P: ואני כבר מדובב בהרבה מקומות חחח.... אני לומד יפנית ברעננה...... וזה ממש ממש כיף !!!!

למעלה