מתרגמת מה שכתבת: דומו אריגטו
בכותרת חסרה לך האות TO, אז שיערתי שהיות וההתחלה אומרת DOMO ARIGA ההמשך הוא TO חחח... אז על הכותרת - אין בעד מה XPPP תרגום לשאר ההודעה(שאני לא מבטיחה שאני אזהה כל מילה XD ): שורה ראשונה: DOMO ARIGATO KOSAIMASU - תודה רבה שורה שניה: 日本 (שתי אותיות לא מזוהות) ובגלל זה אני לא ממש יכולה לדעת מה המילה הראשונה, אבל ההתחלה נשמעת לי כמו BOKUWA(ואז שתי האותיות הלא מזוהות) כלומר אתה. ואחר כך KO(שאין לי מושג לאיפה זה מתקשר XD) אבל אז כתבת MAINICHI MAINICHI O BENKYO USHIMASU, כלומר אתה לומד יום יום? (כמובן לומד להשתפר בדיבוב, לא כך? P: ) שורה שלישית: 日本 (שוב האותיות הלא מזוהות ]: ) אבל שאלת אותי משהו אם גם אני לומדת כל יום? אטו.. תלוי למה אתה מתכוון בלומדת(אם אני בקורס, או אם הייתי בקורס, או אם אני מתאמנת בבית, או אם אני עובדת XD) בכל מקרה אני פשוט אומר את הכל. הייתי בקורס דיבוב, ואני עכשיו רק מתאמנת בבית בשביל הכיף(עד הדבר האמיתי כן? P: ) כך שאני עוד לא עובדת ]: הא, הא מה תגיד עלי עם התרגומים השולטים שלי? D: מזלך שלאחרונה באמת התחלתי לתרגם מנגות מיפנית(כלומר, אני קוראת את המנגה ביפנית ודי מדכא שיש קטעים שולטים שאני לא מבינה אז אני מתרגמת, לפעמים אני מבינה מה הם אומרים ולפעמים לא ]: ) בנתיים יש איזה מספר אותיות ממש קטן שאני זוכרת בע"פ כך שזה מקל קצת על התרגום, ויש מילים שאני פשוט יודעת לקרוא אותן כבר(יותר נכון שמות, היות שאני קוראת מנגות של נגימה, אני יודעת כבר איך לקרוא את השם של סטסונה וקונוקה, או יותר נכון איך שכל אחת קוראת לשניה- סצ'אן(לסטסונה) ואוג'ו סאמה(OJOU-SAMA) לקונוקה, שזה אומר נסיכה. קיייה אני גאה בעצמי ^_^